bu tek renk boya. açık kumral. platinlik hala göremiyorum ama aralara ince ince sarı attılarsa bence onun adı röfle değil gölge. yani ışıltı vermş aralardaki sarılar
bende katılıyorum cnm platın değil bu ama düzeleblir moralınıde bozma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu tek renk boya. açık kumral. platinlik hala göremiyorum ama aralara ince ince sarı attılarsa bence onun adı röfle değil gölge. yani ışıltı vermş aralardaki sarılar
Yeni yaptırdım kızlar nasıl olmuş.?Saçım daha açık sarıydı ama kendi saç rengim açık kestane olduğu için direk o rengin üzerine platin sarısı attırdım sizce daha çok mu sarı olmalı.
küllü ışıltı gibi olmuş güzel bir renk ama platin röfle değil bende cumartesi günü röfle yaptırdım hakiki platininden harika oldu sanırım açıcıyı az kullanmış yada üstüne lümineks yapmış kuaförün
Yeni yaptırdım kızlar nasıl olmuş.?Saçım daha açık sarıydı ama kendi saç rengim açık kestane olduğu için direk o rengin üzerine platin sarısı attırdım sizce daha çok mu sarı olmalı.
küllü ışıltı gibi olmuş güzel bir renk ama platin röfle değil bende cumartesi günü röfle yaptırdım hakiki platininden harika oldu sanırım açıcıyı az kullanmış yada üstüne lümineks yapmış kuaförün
barçmancığım,resim istiyoruz. lütfen resmini koysana................
barçmancım,resim istiyoruz. lütfen resmini koysana................
tamam okypeteciğim bir ara çeker koyarım hafif katlı hoş bir kesimde yaptı kuaförüm edim bayıldı resmen bende çok beğendim bu seferki röflemi
barçmancığım,resim istiyoruz. lütfen resmini koysana................
okypeteciğim senin için çektim resmimi yakın çekim diye pek güzel çıkmamış ama idare et artık alıntı yapmayın please sileceğim
buda göz rengim
platin değil ki bu
barçmancığım,çok teşekkür ederim.a.s. çok yakışmış. tonunada bayıldım. kısa saç sana çok gidiyor.
ve göz rengin. bunun lensini yapsalarda alsam. çok harika bir ton. bayıldım.
teşekkürler tatlımŞeniz aslında rengi daha açık ama ışıktan öyle çıkmış sen gördüğüne göre silebilirim