• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni yaptırdığım platin röflem..

offff.üstüne biş daha yaptırsam yakarmıyım saçları???

yok daha yeni röfle yaptırmışsın. biraz bununla idare et. sonra tekrar yaptır.
üst üste röfle yıpratabilir saçını...........

sanirim cok SIK ve ince atilmis ondan dolayi boya gibi duruyor .tabiki isik da az tam net gorunmuyor..gule gule kullan canim...moralinide bozma yikadikca daha sari oluyor..

bence böyle çok doğal durmus güzel görünüyor ya anlamıyorum herkez sarı saçın peşinde yakışanıda yapıo yakışmayanıda anlamadım sanki sarı saç onları kurtarıyoormus gibi ha sözüm senden dışarı yanlış anlama bence böyle daha ii

Bu şekilde çok doğal dırmuş,şayet daha açık istiyorsan bence biraz kalın balyaj attır seyrek atmışlar sana

küllü kumral olarak çok hoş bir renk ama platin röfle derseniz başarısız.
dediğim gibi kötü değil hatta güzel bir renk ama sizin istediğiniz değil sanırsam.
2-3 ay bekleyip tekrar daha açık ve sık yaptırırsanız istediğiniz rengi yakalayabilirsiniz..

Yeni yaptırdım kızlar nasıl olmuş.?Saçım daha açık sarıydı ama kendi saç rengim açık kestane olduğu için direk o rengin üzerine platin sarısı attırdım sizce daha çok mu sarı olmalı.

dsci0519kopya.jpg
:nazar::nazar:

küllü ışıltı gibi olmuş güzel bir renk ama platin röfle değil bende cumartesi günü röfle yaptırdım hakiki platininden harika oldu sanırım açıcıyı az kullanmış yada üstüne lümineks yapmış kuaförün

Yeni yaptırdım kızlar nasıl olmuş.?Saçım daha açık sarıydı ama kendi saç rengim açık kestane olduğu için direk o rengin üzerine platin sarısı attırdım sizce daha çok mu sarı olmalı.

dsci0519kopya.jpg
:nazar::nazar:

küllü ışıltı gibi olmuş güzel bir renk ama platin röfle değil bende cumartesi günü röfle yaptırdım hakiki platininden harika oldu sanırım açıcıyı az kullanmış yada üstüne lümineks yapmış kuaförün

barçmancığım,resim istiyoruz. lütfen resmini koysana................

barçmancığım,çok teşekkür ederim.a.s. çok yakışmış.çok güzelsin . tonunada bayıldım. kısa saç sana çok gidiyor.
ve göz rengin. bunun lensini yapsalarda alsam. çok harika bir ton. bayıldım.:nazar::nazar:

barçmancığım,çok teşekkür ederim.a.s. çok yakışmış. tonunada bayıldım. kısa saç sana çok gidiyor.
ve göz rengin. bunun lensini yapsalarda alsam. çok harika bir ton. bayıldım.:nazar::nazar:

teşekkürler tatlımŞeniz aslında rengi daha açık ama ışıktan öyle çıkmış sen gördüğüne göre silebilirim

teşekkürler tatlımŞeniz aslında rengi daha açık ama ışıktan öyle çıkmış sen gördüğüne göre silebilirim

evet canım. gördüm. ışık gerçekten çok etkiliyor.
bazenn benim saçlarım beyaz gibi çıkıyor bazı fotolarda........

Back