- 14 Ağustos 2018
- 38
- 6
- 6
- 43
- Konu Sahibi egzantiriktirak
-
Arkadaşlar geçen ay sprial taktırdım ilk kez, üzerinden bir ay geçti kontrole gitmem gerekirdi gidemedim, bu ay yumurtlama döneminde kanlı akıntı ve sancı yaşadım 3 gün sürdü kahverengi pembe açık kırmızı akıntının içinde iplik iplikti ama sadece peçeteye geliyordu ve bunu ilk kez yaşadım biraz arastırdım yumurtlama kanaması olarak karar kılsamda içime bir şüphe düştü ve gebelik testi yaptım iki gün üst üste ilk 10 dakika da biley çıkmayınca bıraktım kenara ilkinde 8-9 saat kadar sonra çizgi belirmiş gördüm, ikincisini de bugün sabah saat 4 de yapmıştım bişey çıkmayınca bıraktım uyudum, sabah saat
9 da tekrar bakınca bu şekilde gördüm sizce nedir fikirlerinizi merak ediyor ve önemsiyorum
Testimi ekliyorum
Arkadaşlar geçen ay sprial taktırdım ilk kez, üzerinden bir ay geçti kontrole gitmem gerekirdi gidemedim, bu ay yumurtlama döneminde kanlı akıntı ve sancı yaşadım 3 gün sürdü kahverengi pembe açık kırmızı akıntının içinde iplik iplikti ama sadece peçeteye geliyordu ve bunu ilk kez yaşadım biraz arastırdım yumurtlama kanaması olarak karar kılsamda içime bir şüphe düştü ve gebelik testi yaptım iki gün üst üste ilk 10 dakika da biley çıkmayınca bıraktım kenara ilkinde 8-9 saat kadar sonra çizgi belirmiş gördüm, ikincisini de bugün sabah saat 4 de yapmıştım bişey çıkmayınca bıraktım uyudum, sabah saat
9 da tekrar bakınca bu şekilde gördüm sizce nedir fikirlerinizi merak ediyor ve önemsiyorum
Testimi ekliyorum
Yani :) ? Anlamadım ? T de çizgi görünüyor ama saatler sonra çıkan bir çizgi?C çizgisi hamilelik yok hem c hem t yani çift çizgi hamilelik var sadece t çizgisi test kitinin bozuk olduğunu gösterir diye biliyorum ben.Eki Görüntüle 2581911
Kan verinArkadaşlar geçen ay sprial taktırdım ilk kez, üzerinden bir ay geçti kontrole gitmem gerekirdi gidemedim, bu ay yumurtlama döneminde kanlı akıntı ve sancı yaşadım 3 gün sürdü kahverengi pembe açık kırmızı akıntının içinde iplik iplikti ama sadece peçeteye geliyordu ve bunu ilk kez yaşadım biraz arastırdım yumurtlama kanaması olarak karar kılsamda içime bir şüphe düştü ve gebelik testi yaptım iki gün üst üste ilk 10 dakika da biley çıkmayınca bıraktım kenara ilkinde 8-9 saat kadar sonra çizgi belirmiş gördüm, ikincisini de bugün sabah saat 4 de yapmıştım bişey çıkmayınca bıraktım uyudum, sabah saat
Testimi ekliyorum
Evet haklısınız ama spiral takılırken öyle canım yandı ki sonrasında bir kaç gün kendime gelemedim muayeneye gitmeye de korktum galiba içten içeSonradan çıkan çizgi pozitif olarak yorumlanmıyor. İlk anda çıkması lazım silik de olsa. Kan verin rahatlayın ama en önemlisi kadın doğum doktorunuza gidin, spiral muayenesi için..
Melodix işte aradıgım cevap :)) sana güveniyorum o zaman :))) teşekkürlerSelam canım yumurtlama zamanı kahve akıntı normal hiç yaşamamış olsan bile olabiliyo ayaklarını üşüttüğünde birde yeni spiral taktırdım diyosun kahveli akıntın normal.
Teste çıkan çizgide kuruma çizgisi beyaz çünkü bir çok kez benimde başıma geldi yani negatif testin hatta benim yarım saat sonra bile o ikinci çizgi çıkıp havalara uçmuştum ama sonu hüsran olmuştu bu kuruma çizgisini nerde görsen tanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?