Gebeliğe Hazırlık Yeni üyeyim gebelik testi hakkında yorum yaparmısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

egzantiriktirak

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2018
38
6
6
43
Arkadaşlar geçen ay sprial taktırdım ilk kez, üzerinden bir ay geçti kontrole gitmem gerekirdi gidemedim, bu ay yumurtlama döneminde kanlı akıntı ve sancı yaşadım 3 gün sürdü kahverengi pembe açık kırmızı akıntının içinde iplik iplikti ama sadece peçeteye geliyordu ve bunu ilk kez yaşadım biraz arastırdım yumurtlama kanaması olarak karar kılsamda içime bir şüphe düştü ve gebelik testi yaptım iki gün üst üste ilk 10 dakika da biley çıkmayınca bıraktım kenara ilkinde 8-9 saat kadar sonra çizgi belirmiş gördüm, ikincisini de bugün sabah saat 4 de yapmıştım bişey çıkmayınca bıraktım uyudum, sabah saat
9 da tekrar bakınca bu şekilde gördüm sizce nedir fikirlerinizi merak ediyor ve önemsiyorum
Testimi ekliyorum

Eklentiler

• 8E0D2232-0407-4540-8D23-EF362D200E2A.jpeg
    88,2 KB · Görüntüleme: 170

Arkadaslar uzun zamandır forumu takip ediyordum ilk kez üye olarak girip sorma getegi duydum lütfen tecrübelernizi duyumlarınızı paylasın buna ihtiyacım var

Kan verin

Twinkle daha önceleri de test yapmıştım çok kez ama hiç böyle saatler sonra çıkan olmadı bir de benim yumurta kanamam hiç olmazdı onu da ilk kez yasıyorum ve kafamı karıstıranda bu oldu zaten bilemiyorum.. yeni testler alıcam sanırım dışarı çıkınca..

Sonradan çıkan çizgi pozitif olarak yorumlanmıyor. İlk anda çıkması lazım silik de olsa. Kan verin rahatlayın ama en önemlisi kadın doğum doktorunuza gidin, spiral muayenesi için..

Kan vermek için cesaretim yok valla ya çıkarsa:/ garip bir duygu içerisindeyim iki tane evladım var Allah bagışlasın, üçüncü için gücüm yok rahatsızım

Sonradan çıkan çizgi pozitif olarak yorumlanmıyor. İlk anda çıkması lazım silik de olsa. Kan verin rahatlayın ama en önemlisi kadın doğum doktorunuza gidin, spiral muayenesi için..
Evet haklısınız ama spiral takılırken öyle canım yandı ki sonrasında bir kaç gün kendime gelemedim muayeneye gitmeye de korktum galiba içten içe

Selam canım yumurtlama zamanı kahve akıntı normal hiç yaşamamış olsan bile olabiliyo ayaklarını üşüttüğünde birde yeni spiral taktırdım diyosun kahveli akıntın normal.
Teste çıkan çizgide kuruma çizgisi beyaz çünkü bir çok kez benimde başıma geldi yani negatif testin hatta benim yarım saat sonra bile o ikinci çizgi çıkıp havalara uçmuştum ama sonu hüsran olmuştu bu kuruma çizgisini nerde görsen tanırım

Melodix işte aradıgım cevap :)) sana güveniyorum o zaman :))) teşekkürler)

İyi akşamlar arkadaslar, bu testi aksam 6 da yaptım önce bişey çıkmadı ilk bir iki saatte ama üçüncü saatte tekrar kontrol ettim bu şekildeydi. Bir de bugün çok feci şekilde regl sancısı yaşadım gögüslerim bomba gibi dokunamıyprum bile bi garip şiştiler resmen, regl oldum kesin dedim ıslaklık hissettim ama hiç bişey yoktu sancımda hafifledi ilginç. :/ freely adında bi marka test lütfen yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• 98C548C7-3111-4D7E-8DC3-6E3B5D37B80C.jpeg
    112,3 KB · Görüntüleme: 60
  • 5225C6E7-66F9-4D6C-BB6C-6D89A525C322.jpeg
    112,3 KB · Görüntüleme: 63
Testler kuruyunca böyle mi oluyor test konusunda tecrübeli bilgili arkadaslar? Bilemedim :/ eskiden hiç kuruyunca böyle olmazdı sanki tam da hatırlamıyorum ki off:/

Eklentiler

• 2FF9EEFA-89DE-4FDD-82DE-33CA3CD3F657.jpeg
    112,3 KB · Görüntüleme: 80
Bu arada çok kısa bir süre ben de kullandım bir ay sonra çağırmalarının sebebi kayma var mi diye bakıyorlar ve belli bir süre ağırlık kaldırmayın diye bilgikendiriyorlar zaten en doğru test sabah ilk idrarla yapılan dır kontrole gitmemekle yanlış yapmışsınız eğer bi kayma olduysa hamile olana ihtimaliniz vardır ve spralin çıkartılması gerekir bebeklerin çoğunda bu işlem sırasın da düşerler yani sabah ilk idrarla test yapın eğer varsa bi kasım doğum doktoruma gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…