Yeni üyeyim fakat forum kullanımı hakkında pek bilgim yok.:/

Saol canim daha oncede duymustum bi elmaya 41 kere okunuyomus emanin yarisini kadin yarisini erkek yiyomus yaptim tam 20 ye geldim adet oldum sonra bi bunalima girdim cikartabilene ask olsun kimin ne derece inandigini bilmiyorum mersinde yasiyorum bi hoca var dediler taaa batmana gittim bir hafta oldu geleli boylama diye bisey var ondan yapti deneyenler varmis olmus bende bi deniyim dedim normalde hep uc gun one atar adetim bu normalmis dr.um soledi fakat onceki gun bi ruya gordum cokta korktum sabah kaljtim daha bes gun var adetime ama olmusum cok uzuldum

Tupum tikaliydi ve kist vardi hepsi gecti cokta iyi bi doktora gidiyorum son alti aydir hic bir sorun yok ama olmuyo yedi yildir ugrasiyorum yok olmuyo yarinda randevum var sanirim artik asilama yapalim dicek doktorum

Geçmiş olsun canım zor durumları atlatmışsın enazından,Hayırlısıyla oda olur merak etme umudunu kaybetme hiç.

yeni üye değilim ama bayadır girmiyodu. site yenilenmiş ve ben nereden çıkış yapacağımı bulamadım bide bildirimler bölümü kalktımı?? onuda bulamadım ??

yeni üye değilim ama bayadır girmiyodu. site yenilenmiş ve ben nereden çıkış yapacağımı bulamadım bide bildirimler bölümü kalktımı?? onuda bulamadım ??

Sağ üstte çıkış butonu var ordan çıkış yapabilirsin.

Sitede bi kaç gündür bildirimlerde sıkıntı var hatta üstüne yeni değişiklikler yapıldı dün

Bizde çözmeye çalışıyoruz bakalım :)

benim sağ üstte arama butonu var çıkış butonu yok !!
site beni kendi kendine attı dışarı tekrar giriş yapıp baktım ama çıkış yok

bir şey daha sormak istiyorum üye girişi yaptıktan yarım saat sonra kendi kendine çıkış yapıyor bu durum üye olduğumdan beri var neden kaynaklanıyor olabilir?? sürekli giriş yapmak zorunda kalıyorum :26:

Giriş yaparken beni hatırla butonunu işaretlerseniz düşmezsiniz

Son düzenleme:
hayaemta buraya yazdığınız gibi forumda konulara yazabilirsiniz.Özel mesaj atmak için de 50 forum mesajını tamamlamalısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…