Merhaba! umarım sorularımın cevabını alırım..
1-Profil fotoğrafım görükmüyor ne yapmam gerekiyor?
2-Arkadaş ekleme mantığı tam olarak nedir? mesela o üyenin eklediği fotoğrafları,albümleri ancak arkadaş iken mi görebiliyoruz?
3-Konu açma sınırı varmı ?
4-Açılan konular nasıl ilgili bölümlere taşınıyor?
Şimdilik aklıma gelen bunlar..adminlerden ve yardımsever üyelerden yardım bekliyorum
mrhb bende yenı uyeyım ve formu nasıl kullanılacagını fazla bılmıorum stresse gırdım yhaa:44:
İlk sorunuzun cevabını bende tam bilmiyorum
Arkadaş eklemenin mantığı hem o üyeye sevdiğinizi belli etmek,hemde albümü özelse onu görmek.
Konu açmanın sınırı aynı içerikli konular olmamak şartı ile tabiki yok.
Açdığınız konuları uygun bölüme açarsanız taşınmasına gerek olmaz.Eğer yanlış bölümdelerse bölüm yetklileri doğru bölüme taşırlar.
Merhaba! umarım sorularımın cevabını alırım..
1-Profil fotoğrafım görükmüyor ne yapmam gerekiyor?
2-Arkadaş ekleme mantığı tam olarak nedir? mesela o üyenin eklediği fotoğrafları,albümleri ancak arkadaş iken mi görebiliyoruz?
3-Konu açma sınırı varmı ?
4-Açılan konular nasıl ilgili bölümlere taşınıyor?
Şimdilik aklıma gelen bunlar..adminlerden ve yardımsever üyelerden yardım bekliyorum
tesekkürler ayarladım ve su ismin altında papatya yazıyo benm onu nası degstrebilicem . cok soru soruyorum kusura bakmayın
http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editprofile
Kişisel Rütbe:
Aktüel Rütbe
Sıfırla
Buradan verebileceğiniz Kişisel Rütbeniz her Mesajınızda gösterilir. Mesaj sayınıza uygun Rütbeye geri dönmek için "İptal" kutuçuğuna işaret koynaız yeterlidir
Böyle bir bölüm olması lazım.Aktüel Rütbe yazan yerin altında bir boş kutucuk olmalı.Oraya yazabilirsiniz istediğinizi.
Merhaba bu konu size yardımcı olacaktırfoto yükleyemedim konuma nasıl yapcam
kullanıcı adımı nasıl degiştirecem yardımcı olursanız
Arkadaşlar ben yeni kullanıcıyım çözmeye çalıışıyorum kk külübünü.sormak istedigim ailesinde yada tanıdıklarında kas hastalıgı olan varmı benim oğlumda becker muskiler distofri tanısı kondu tanışırsak sevinirim paylaşınca azalırmış uff her gün ağlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?