Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

ne biliim kızçem valla ya almayım almayım diyorum agrı kesici yok yok sanki öldürüyorlar beni sürünoyurm resmen varya :KK59:
aynen benimde valla .. :26: insanın nazı en cok sevdiklerine geçermiş ya valla çok dogru .. aslında biran onların hiç olmayacağını düşünsek kendimize gelirizde bakma işte :KK31:
evde meşgaleler bulsak bari kızçem ya böylece onlarada sarmayız :KK53:

Kuzum sen de kursa falan git ?? Olmaz mı kii :26:
Ben komek var ya ona gidicem önümüzdeki dönem. Az kaldı yani :KK55:
Ay sorma valla ben düşünüp düşünüp ağlıyorum kız bu ara mal gibiyim :KK37::KK50:
Balım bişeyi olmaz bence ağrı kesici içmenin. Bişeyi olmaz derken çocuk sahibi olmana engel oluşturmaz. Yoksa çok zararlı bu ağrı kesiciler böbreklere çok zarar veriyo. Ve hani Allah korusun ama ameliyatlık falan bi durum olursa narkozun etkisini azaltıyomuş sanırım öyle duymuştum :44: Çok fazla kullananlar yani her gün kullananlar mesela zor uyuşturuluyomuş galiba:44: Ne kadar doğru bilemicem ama:26:

Kuzum sen de kursa falan git ?? Olmaz mı kii :26:
Ben komek var ya ona gidicem önümüzdeki dönem. Az kaldı yani :KK55:
Ay sorma valla ben düşünüp düşünüp ağlıyorum kız bu ara mal gibiyim :KK37::KK50:
Balım bişeyi olmaz bence ağrı kesici içmenin. Bişeyi olmaz derken çocuk sahibi olmana engel oluşturmaz. Yoksa çok zararlı bu ağrı kesiciler böbreklere çok zarar veriyo. Ve hani Allah korusun ama ameliyatlık falan bi durum olursa narkozun etkisini azaltıyomuş sanırım öyle duymuştum :44: Çok fazla kullananlar yani her gün kullananlar mesela zor uyuşturuluyomuş galiba:44: Ne kadar doğru bilemicem ama:26:

ah kızçem yazıldım da haber bekliyorum çocuk bakıcılığı ile aşcılığa yazıldım daha haber gelecekkk :KK53:
aman neyssee gariii içtim gitti :KK1:
sen hani kursa yazıldın balım ereğlide öyle pek fazladaa yok ta işte :44:
ben düşünüyorum önce bi sonra gülüyorum sonra seviniyorum sonra aglıyorum kapanışı patlama ile yaşıyorumm nasıl amaaaaaa :KK24: :KK24:

diğeerrr kızçelerimm sizler nerdesiniz beyaa öyle uyurmusunz hala :KK31: çok ayıp oluyo vallaaa :KK19: :KK19:
Hele eclipsee kızçem sen nirdesin hı gelmişssin gitmişşin ben sana gösterecem amma :KK57: :KK57:

ah kızçem yazıldım da haber bekliyorum çocuk bakıcılığı ile aşcılığa yazıldım daha haber gelecekkk :KK53:
aman neyssee gariii içtim gitti :KK1:
sen hani kursa yazıldın balım ereğlide öyle pek fazladaa yok ta işte :44:
ben düşünüyorum önce bi sonra gülüyorum sonra seviniyorum sonra aglıyorum kapanışı patlama ile yaşıyorumm nasıl amaaaaaa :KK24: :KK24:

Eneee ne ara nasıl nerden yazıldın kiii kayıtlar 28 ocakta başlıyo didiler bana kandırıldım mııı:KK53::KK53:
kuzum ben örgüye gitmeyi düşünüyorum ya :KK1: O çok meşgul ediyo zihni :KK1: Aşçılığa gitsem de iyi olur aslında ama gece gece sıkılınca yemek mi yapcam yapamam ki oturur örgümü örerim :KK53: Yemeği de annem öğretir artık evlenceğim zaman :KK1:
Gümüş örücülüğü diye de bişey var onu da düşünüyorum :nazar:
Bi de kursa gitmeden ben kendi başıma becerebilirsem evde filografi yapmayı düşünüyorum. Benim aklımda baya şey var karar vermem gerek :44:
Vuhuuuu süper bi finalmiş kızçem ben de finale gözyaşını saklıyorum :KK1::KK53:

Eneee ne ara nasıl nerden yazıldın kiii kayıtlar 28 ocakta başlıyo didiler bana kandırıldım mııı:KK53::KK53:
kuzum ben örgüye gitmeyi düşünüyorum ya :KK1: O çok meşgul ediyo zihni :KK1: Aşçılığa gitsem de iyi olur aslında ama gece gece sıkılınca yemek mi yapcam yapamam ki oturur örgümü örerim :KK53: Yemeği de annem öğretir artık evlenceğim zaman :KK1:
Gümüş örücülüğü diye de bişey var onu da düşünüyorum :nazar:
Bi de kursa gitmeden ben kendi başıma becerebilirsem evde filografi yapmayı düşünüyorum. Benim aklımda baya şey var karar vermem gerek :44:
Vuhuuuu süper bi finalmiş kızçem ben de finale gözyaşını saklıyorum :KK1::KK53:

kızçem valla ben 2 hafta öncesi yazıldım ama ben halk eğitime yazıldım daha haber beklerimm üle :KK53:
kızçem vala aşcılık iyi olur aslında oh ne güzel mis gibi yemekler yaparıkkkkk :KK56:
şey kızçem vışşşşşşşşşşşşşş :KK53: :KK53: filografi neciii ay ne cahilim haa :KK9:
gel balım sende finalde benim gibi yap valla süper oluypr birde üzerine uykuuuuuuuuu oh mis mis :82:

kızçem valla ben 2 hafta öncesi yazıldım ama ben halk eğitime yazıldım daha haber beklerimm üle :KK53:
kızçem vala aşcılık iyi olur aslında oh ne güzel mis gibi yemekler yaparıkkkkk :KK56:
şey kızçem vışşşşşşşşşşşşşş :KK53: :KK53: filografi neciii ay ne cahilim haa :KK9:
gel balım sende finalde benim gibi yap valla süper oluypr birde üzerine uykuuuuuuuuu oh mis mis :82:

Benimki de halk eğitim kuzum ya du ben bi bakıyım kayıt tarihleri başlamış mı :44:
Kaçırdıysam çok üzülürüm yaa :KK14:
Şincik şöyle oluyor: Ahşap veya sunta sanırım tam bilmiyorum ama bi zemin var o zemine bi resim çiziyosun veya çizili oluyo onu da tam bilmiyorum o resmin etrafına belirli aralıklarda belirli boylarda çiviler çakıp arasından tel geçiriyosun çok güzel oluyo o da baya uğraştırıcı bişey :KK24:

Benimki de halk eğitim kuzum ya du ben bi bakıyım kayıt tarihleri başlamış mı :44:
Kaçırdıysam çok üzülürüm yaa :KK14:
Şincik şöyle oluyor: Ahşap veya sunta sanırım tam bilmiyorum ama bi zemin var o zemine bi resim çiziyosun veya çizili oluyo onu da tam bilmiyorum o resmin etrafına belirli aralıklarda belirli boylarda çiviler çakıp arasından tel geçiriyosun çok güzel oluyo o da baya uğraştırıcı bişey :KK24:

oy kızçem yok kaçırmamışındır ya acaba onlar sana kayıdın bitiş tarihini mi söylediler ki :26:
hıı şimdi anladım aman yok kızçem ya ben onu becerememmmm vala elimi neyin parçalar atarımm :KK1:
şimdik yegennn senin ki askerden geldikten sonra ni yapmayı düşünüyorsunuz hııı birde ne zaman gidecek :KK14:
çok mu sert girdimmm :KK66:

Ayy sizler çok iyisiniz zaten gördüğüm kadarıyla Allah bozmasın tütütütü :)) Ben Aybala.Ankaralıyım,Ankarada üniversite okuyorum yada okumaya çalışıyorum diyeliim :)

oy kızçemm sagol vallaa ne güzel bunları duymakk :KK16:
amin aminnnn :nazar:
oyyy uşağımmm eclipsem de ankaralı benim şimdi duysa nasıl sevinrdiiii kızçem benim yaa :))
hangi bölüm aybala kızçemm oh maşşallah :44:

Baktım da 28 ocakta başlıyomuş.

Eneee ödümü kopardın la benim :KK37:

hehehehehehheee :KK1: ne kadar kötüyüm demiiii :118:

oy kızçem yok kaçırmamışındır ya acaba onlar sana kayıdın bitiş tarihini mi söylediler ki :26:
hıı şimdi anladım aman yok kızçem ya ben onu becerememmmm vala elimi neyin parçalar atarımm :KK1:
şimdik yegennn senin ki askerden geldikten sonra ni yapmayı düşünüyorsunuz hııı birde ne zaman gidecek :KK14:
çok mu sert girdimmm :KK66:

Yok kuzum 28 ocak 6 şubat arasıymış kalp dıkanması yaşattın bana haa :KK53:
Ben de bilmiyorum filografinin kursuna gidemeyebilirm sanırım ama kurs başlasın şöyle 1 ay sonra falan hocasıyla muhabbet kurcam bi iki bişey öğrencem :KK1: Veya o kursa giden bi arkadaş yaparım kendime :KK23:
Yok la sert olmadı :KK1: Pazartesi günü silüsü alıyoruz büyük ihtimal balım 4-7 şubat arası gidecek :KK5:
Babası buraya taşınmak istiyomuş artık bilmiyorum eğer buraya taşınırlarsa askerden izne geldiği zaman yanii işte ağustostan sonra falan (tabi izni biz ayarlayabilirsek bu tarihte çünkü bazı yerlerde komutan kafasına göre zorunlu yazıyomuş :44:) aileleri tanıştırmak istiyoruz :KK17: bizim plan bu şekilde ama bakalım nolur :26: Kısmet yani:KK14:

Hemşehrim var desene :))
Siyaset Bilimi ve Uluslararası ilişkiler . Yedi bitirdi beni :KK70:
aynen aynen şimdi fosur fosur uyuyo herhal :KK76:
bölümün çok güzelmiş kızçem ya bende kazandım ama ailemi bırakıp gidemedim okuyamadımmm :KK59:

Yok kuzum 28 ocak 6 şubat arasıymış kalp dıkanması yaşattın bana haa :KK53:
Ben de bilmiyorum filografinin kursuna gidemeyebilirm sanırım ama kurs başlasın şöyle 1 ay sonra falan hocasıyla muhabbet kurcam bi iki bişey öğrencem :KK1: Veya o kursa giden bi arkadaş yaparım kendime :KK23:
Yok la sert olmadı :KK1: Pazartesi günü silüsü alıyoruz büyük ihtimal balım 4-7 şubat arası gidecek :KK5:
Babası buraya taşınmak istiyomuş artık bilmiyorum eğer buraya taşınırlarsa askerden izne geldiği zaman yanii işte ağustostan sonra falan (tabi izni biz ayarlayabilirsek bu tarihte çünkü bazı yerlerde komutan kafasına göre zorunlu yazıyomuş :44:) aileleri tanıştırmak istiyoruz :KK17: bizim plan bu şekilde ama bakalım nolur :26: Kısmet yani:KK14:

hi hi hi hi :KK1: az heycan oldu iyidir iyidir :KK53:
oyy anladım balım valla ne güzel inşallah herşey gönlünüzce olur ya
azda kalmış gitmsine gitmeden önce görüşebilecekmsiniz bari :44:

aynen aynen şimdi fosur fosur uyuyo herhal :KK76:
bölümün çok güzelmiş kızçem ya bende kazandım ama ailemi bırakıp gidemedim okuyamadımmm :KK59:

hi hi hi hi :KK1: az heycan oldu iyidir iyidir :KK53:
oyy anladım balım valla ne güzel inşallah herşey gönlünüzce olur ya
azda kalmış gitmsine gitmeden önce görüşebilecekmsiniz bari :44:

Amiin kuzum inşallah yaa :KK31:
Evet çok az kaldı :KK14:
Bilmiyorum böyle giderse görüşemeyiz:KK50: Zaten 26sında biz İstanbula gidicez :KK50:
Ama acemilikten dağıtıma gelince görüşürüz inşallah kalır burda bi süre:26:
Siz napmayı düşünüyosunuz?? Nişanlı mısınız mesela ailen falan biliyo muu??

Son düzenleme:
Amiin kuzum inşallah yaa :KK31:
Evet çok az kaldı :KK14:
Bilmiyorum böyle giderse görüşemeyiz:KK50: Zaten 26sında biz İstanbula gidicez :KK50:
Ama acemilikten dağıtıma gelince görüşürüz inşallah kalır burda bi süre:26:
Siz napmayı düşünüyosunuz?? Nişanlı mısınız mesela ailen falan biliyo muu??

inşallah herşey güzel gider kızçem aman :nazar:: değmesin
valla balım şöyle söyleyim sana . bu sene benim ki sınava girecek bende girecem söylemiştim zaten polislik istiyor eğer ki bu sene de olmassa
burada meslei var dayısının dükkanında çalışıyor orada tekrar işe başlayacak sonra zamanla onu büyütmeye çalışacak kendi almak istiyor dükkanı
benimde katipliğim olursa eğer para biriktireceğiz sora askerlik çıkacak aradan vs daha anlıcan çok var yani ama ben polis olmasını istemiyorum kızçem ya ne biliyim istemiyorum öyle az paramız olsun ama yanımda olsun o yeter bana ..
annesi abisi babası hep biliyor beni. annesi resimlerimi görmüş gelinim dermiş bana çok begenmiş :) abinden önce mi evleneceksin diye soruyormuş:)
babası ile tesadüfen tanıştık sonra sevgilisi olduğumu ögrenmiş :KK17:
öyle işte kızçem zaten yarın da gidiyor marta kadar yok anlıcan iyice yalnız kaldımmm :KK59: :KK59:

X