Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

yarın ikindine anca uyanırız herlhade :KK1:
ade gidelimmmmmmmmmmmmmmm :KK53:
aydi iyi geceler kızçelerim tatlı rüyalar yarın görüşmek üzereee :80:
iyi geceler eclipsemm balımmm çok öpüyorum güzelde dinlen yarın görüşürüzzz :80: :KK19:

oh beaa öpüldüm iyi geldii:KK15:

dinlenelim uyuyaallımmm güzelleşelim :KK1:

iyi gecelerr renkli rüyalarrrr :KK54:
öppptüüm büsbüyük

İyi geceler iyi sabahlar kızlaaaarrr tanıştığma sevindim :)) kendinize cici bakın hadi görüşmek üzere :79:

oy oy oy oy kimler gelmişşşşşşşşşşş kimlerrr :KK16:
pekmeziimm kızçemm hoşgeldin sefalar getirdinnnnnnnn :103:
:80: :79:

Hoşbuldum sevgim meleğim :KK1: :80:

Kuzum ya dün ben haber veremeden telefona gittim. Sonra geldiiim sana mesaj attım diyodum kiii mesaj kutun dolmuş atamadım :KK6:

Nasılsın bakalım :KK16:

aayy kızlaar biran önce eve gitmek istiyorummm :) İşyerindeyiimm sıkıntıdan patlıcaam:) nasılsınızz bakalım siz neler yapıyorsunuz:KK16:

Hoşbuldum sevgim meleğim :KK1: :80:

Kuzum ya dün ben haber veremeden telefona gittim. Sonra geldiiim sana mesaj attım diyodum kiii mesaj kutun dolmuş atamadım :KK6:

Nasılsın bakalım :KK16:

ay dolmuş muuu şey :KK17: ben bilmiyordum kızçemmm hemen boşaltıyımm bende diyorum niye cevap gelmiii :KK31:
aman nasıl oluyum kızçem işte dün bizim kızçeler sabaha kadar uyutmadı valla zor uyandımm :KK1:
az uykusuzum birde karnım agrıyo :KK59:
sen nasılsın bakıyımmm :KK16:

aayy kızlaar biran önce eve gitmek istiyorummm :) İşyerindeyiimm sıkıntıdan patlıcaam:) nasılsınızz bakalım siz neler yapıyorsunuz:KK16:

hoşgeldinn kızçemmmm :KK16:
niye kız işin var daha ne isten bak biz evde pinekliyoruzz öylee :KK1:
valla kızçem ben keyif yapıyorum şimdi az kıskandırımm seniiii ne kadar kötüyümm :82:

hoşgeldinn kızçemmmm :KK16:
niye kız işin var daha ne isten bak biz evde pinekliyoruzz öylee :KK1:
valla kızçem ben keyif yapıyorum şimdi az kıskandırımm seniiii ne kadar kötüyümm :82:

hbldumm yaaaaa :) yapın yapın bende eve gidiyiiim hemen yorgan altına giricem film izliceemm oohh:)
o birşey değil bide bugün çok sığukk dondum burnumun ucu buz gibi:KK1::KK1:

X