Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

ay dolmuş muuu şey :KK17: ben bilmiyordum kızçemmm hemen boşaltıyımm bende diyorum niye cevap gelmiii :KK31:
aman nasıl oluyum kızçem işte dün bizim kızçeler sabaha kadar uyutmadı valla zor uyandımm :KK1:
az uykusuzum birde karnım agrıyo :KK59:
sen nasılsın bakıyımmm :KK16:

Ben de 3buçukta yattım 10da kaldırıldım sevdicek tarafından kuzum :KK1: İyiyim biraz yamuldum tabi artık uykusuzluktan ama :KK53:
Bilmiyo tabi 3lere 4lere kadar ayakta olduğumu :KK61: :KK1:
50 mesaj hemen doluveriyo ya hiş sevmiyorum :KK19::KK1:
Benim de belim ağrıyo balım yaaa :KK31:
Geçmiş olsun :KK19:

hbldumm yaaaaa :) yapın yapın bende eve gidiyiiim hemen yorgan altına giricem film izliceemm oohh:)
o birşey değil bide bugün çok sığukk dondum burnumun ucu buz gibi:KK1::KK1:

aman kızçemm ya bizde böyle sıkılıyoruz biliyon mu ot gibi :KK53:
aynen valla buz buz birde lodos var bizim buralarda sorma kızçemmm
iş yeriniz soguk mu :26:
burnunun ucu da ısıltılmaz da şimdiii :KK53:

aman kızçemm ya bizde böyle sıkılıyoruz biliyon mu ot gibi :KK53:
aynen valla buz buz birde lodos var bizim buralarda sorma kızçemmm
iş yeriniz soguk mu :26:
burnunun ucu da ısıltılmaz da şimdiii :KK53:

:))) evde oluncaqda sıkılıyorum aslında oda doğru:)
aslında soğuk değildir ama kalorferlde bir sorun var galiba:KK1::KK1: ellerimi ısıtıyorum burnumu tutup ısıtmayaa çalışıyorum sonrada oturup halime gülüorumm:KK9::KK9:

Ben de 3buçukta yattım 10da kaldırıldım sevdicek tarafından kuzum :KK1: İyiyim biraz yamuldum tabi artık uykusuzluktan ama :KK53:
Bilmiyo tabi 3lere 4lere kadar ayakta olduğumu :KK61: :KK1:
50 mesaj hemen doluveriyo ya hiş sevmiyorum :KK19::KK1:
Benim de belim ağrıyo balım yaaa :KK31:
Geçmiş olsun :KK19:

benide sevdiceğim uyandırdı inanırmısınn nöricez biz bunlarla kızçem :KK1:
ah seni seni saklıyon demi enişteden bende saklıyom bilse öldürür herhal :KK53:
ayy sana da çok geçmiş olsum balım yaaa belinde bir sorun mu var :26:
bende reglim daha geçmedi karnımn ağrısı ya :KK31:

:))) evde oluncaqda sıkılıyorum aslında oda doğru:)
aslında soğuk değildir ama kalorferlde bir sorun var galiba:KK1::KK1: ellerimi ısıtıyorum burnumu tutup ısıtmayaa çalışıyorum sonrada oturup halime gülüorumm:KK9::KK9:

hahahaha :KK1: :KK9: güzel fikirmiş bak
valla kızçem bir şey deyim mi çok sanslısın ben işsizim bazen çok dokunuyo sinir oluyorum zoruma gidiyor ... keşke hergün çalışşam da yine de böyle olmasa diyorummm :105:

hahahaha :KK1: :KK9: güzel fikirmiş bak
valla kızçem bir şey deyim mi çok sanslısın ben işsizim bazen çok dokunuyo sinir oluyorum zoruma gidiyor ... keşke hergün çalışşam da yine de böyle olmasa diyorummm :105:

bencede çalışmak çok daha iyi evde ben kendimi dinleye dnleye nişanlıma çatarım:))))) kaç yasındasın ki okuomusun

benide sevdiceğim uyandırdı inanırmısınn nöricez biz bunlarla kızçem :KK1:
ah seni seni saklıyon demi enişteden bende saklıyom bilse öldürür herhal :KK53:
ayy sana da çok geçmiş olsum balım yaaa belinde bir sorun mu var :26:
bende reglim daha geçmedi karnımn ağrısı ya :KK31:

Uyanamayınca daa yiyorum paparayı valla:KK53: Bi bilsem nörceğimizi :KK1:
Aynen kuzum yaa benimki de öldürebilme potansiyeline sahip :18::KK53:
Eneee bak bu da aynı çıktı ben de reglim :KK17:
Ya karnım da belim de ağrıyo benim bazen büüle çember halinde ağrı çekiyorum reglken:KK1:

Bizim burda da yağmur yağıyo ne ka güzell:KK16:

valla mı kızçem bizim burada da lodos var o zaman geliyor yağmur yoldadır :KK1:

merhaba kızçem hoşgeldinnnnnnnnnnnn :KK16: nasılsın bakıyımm :44:

bencede çalışmak çok daha iyi evde ben kendimi dinleye dnleye nişanlıma çatarım:))))) kaç yasındasın ki okuomusun

bende öye yapıyorum valla inanırmısın kızçem :KK1: duruyorum duruyorum ona sarıyorum yazık napsın oda heye heye diyo geçiştiriyo :KK70:D
20 yaşındayım ben kızçem yok yok okumuyorum :KK50:

valla mı kızçem bizim burada da lodos var o zaman geliyor yağmur yoldadır :KK1:

merhaba kızçem hoşgeldinnnnnnnnnnnn :KK16: nasılsın bakıyımm :44:

bende öye yapıyorum valla inanırmısın kızçem :KK1: duruyorum duruyorum ona sarıyorum yazık napsın oda heye heye diyo geçiştiriyo :KK70:D
20 yaşındayım ben kızçem yok yok okumuyorum :KK50:

aboow tam gün evdesin yani:)) kızz çocuğu bezdirirsin sen hayatından Allahtan burası varda biraz kafa dinliyordur çocuk :KK1::KK1::KK1: bende buraya takılalı pek arayıp rahatsız etmiyom :KK70:

Uyanamayınca daa yiyorum paparayı valla:KK53: Bi bilsem nörceğimizi :KK1:
Aynen kuzum yaa benimki de öldürebilme potansiyeline sahip :18::KK53:
Eneee bak bu da aynı çıktı ben de reglim :KK17:
Ya karnım da belim de ağrıyo benim bazen büüle çember halinde ağrı çekiyorum reglken:KK1:

bak görüyonn mu kızçem melekkaya dedikki evde olsam sürekli nişanlıma çatarım diye dimekki biz haklıyız :KK53:

benim hem karnım hem bacaklarım çok fena agrıyor bazen dayanamıcak gibi oluyorum :KK59:
agrı kesici içiyorum zararlı olur mu kızçem ya hı sen biliyon mu :44:

aboow tam gün evdesin yani:)) kızz çocuğu bezdirirsin sen hayatından Allahtan burası varda biraz kafa dinliyordur çocuk :KK1::KK1::KK1: bende buraya takılalı pek arayıp rahatsız etmiyom :KK70:

ay valla sorma kızçem aynen öyle bezdi zaten bezdi :KK1: ama artık alıştı garibimm :KK53:
valla allahtan bura var yoksa tımarhaneye yatırırdık benimkini :KK66:

bak görüyonn mu kızçem melekkaya dedikki evde olsam sürekli nişanlıma çatarım diye dimekki biz haklıyız :KK53:

benim hem karnım hem bacaklarım çok fena agrıyor bazen dayanamıcak gibi oluyorum :KK59:
agrı kesici içiyorum zararlı olur mu kızçem ya hı sen biliyon mu :44:

Ben çatamıyorum da artık askere gidecek psikolojisi bozulmasın diyee:KK31:
İnsanın dibi düşcekmiş gibi oluyo o ağrıdan ya valla:KK53: Sanki asılıyolar aşağı doğru :KK53:
Zararı var mı bilemiyorum ama ben de içiyorum kuzum ya 1.gün ya da 2.gün. Başka da içmiyorum ama 1 tanecik.
Eneee gerçi bu sefer 2 tane içtim ya 2 gün de içtim dayanamadım napıyıım :26:

hehehehe deliii :))) haydi ben kaçıyorum ozaman pazartesi görüşmek dileğiyle :KK1::KK1:

tamam kızçem hadi görüşürzzz iyi bak kendine :79: :79:

Ben çatamıyorum da artık askere gidecek psikolojisi bozulmasın diyee:KK31:
İnsanın dibi düşcekmiş gibi oluyo o ağrıdan ya valla:KK53: Sanki asılıyolar aşağı doğru :KK53:
Zararı var mı bilemiyorum ama ben de içiyorum kuzum ya 1.gün ya da 2.gün. Başka da içmiyorum ama 1 tanecik.
Eneee gerçi bu sefer 2 tane içtim ya 2 gün de içtim dayanamadım napıyıım :26:
oyy catma catma kızçem valla bazen üzülüyorum biliyon mu :KK1:
öyle öyle su an cok agrıyor varya bende sıcak su torbası ısıtıyorumm duramıyormmm :KK59:
hani diyorlar ya ilerde çocugu felan olmaz diye acaba onlar dogru mu ki :26:

tamam kızçem hadi görüşürzzz iyi bak kendine :79: :79:

oyy catma catma kızçem valla bazen üzülüyorum biliyon mu :KK1:
öyle öyle su an cok agrıyor varya bende sıcak su torbası ısıtıyorumm duramıyormmm :KK59:
hani diyorlar ya ilerde çocugu felan olmaz diye acaba onlar dogru mu ki :26:

Değildir kuzum yaa. Burdan bi tane hemşire arkadaşım var benim de konusu açılmıştı işte zararlı olsaydı uyarırdı :KK19:
Ben de yaa bağırıp çağırıp kapatınca içime oturuyo fenaa :26:

Değildir kuzum yaa. Burdan bi tane hemşire arkadaşım var benim de konusu açılmıştı işte zararlı olsaydı uyarırdı :KK19:
Ben de yaa bağırıp çağırıp kapatınca içime oturuyo fenaa :26:

ne biliim kızçem valla ya almayım almayım diyorum agrı kesici yok yok sanki öldürüyorlar beni sürünoyurm resmen varya :KK59:
aynen benimde valla .. :26: insanın nazı en cok sevdiklerine geçermiş ya valla çok dogru .. aslında biran onların hiç olmayacağını düşünsek kendimize gelirizde bakma işte :KK31:
evde meşgaleler bulsak bari kızçem ya böylece onlarada sarmayız :KK53:

X