- 12 Ocak 2013
- 141
- 0
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
anneler bilirler. kadınlar görmüş geçirmiş sonuçta. bazen hak verdiğim oluyor. ama bu hayat da yalnız çekilmez. evlenmeyen bir akrabam var yalnız kaldı şimdi annesi babasi öldü çocukları yok falan kardeşlerde bir yere kadar.
benim ilk erkek arkadaşım şuan görüştüğüm insan. daha önceden çok benimle çıkmak isteyen oldu gönlüm ısınmadı bir türlü. bir kaç platonik aşkım oldu ama genelde erkeklerden tiksiniyordum pek hoşlanamıyordum. feminist yanlarım vardı.
ama şimdi ki erkek arkadaşım tüm bakış açılarımı değiştirdi. her şeyine katlanıyorum. beyefendi biraz dengesiz de. yine de çok bağlandım ne yaşayacaksam onunla olsun istiyorum. düğün falan her şeyi onunla yaşamak istiyorum.
inşallah o hayaller gerçekleşir hepimiz için canım.
onun ailesinin bilmesi güzel ama.ben daha kimseyi tanıştırmadım ailemle o kadar değerli olamadılar gözümde :)
sevgilin napıyo çalışıyo mu ? çeyizim var az buçuk arada açıp bakıyo annem o zamanlar gidip resimlerini çekeyimde hazırlık olsun bari buraya :)
kocayıda bulunca paylaşırım
ne bileyim işte tanımıyorum ya kimseyi ondan sanırım
eeeeeeeeeee herkes gitti mi
bi askerlik kalmış o zaman.işi gücü varmış ne güzel.asker beklemekte zor.ben hiç beklemedim ama o ayrıldığım sevgilim askeriyede çalışıyodu şark görevindeydi zorlanmıştım baya. ha tabiii onca zorlanmaya noldu değmedi aldatıldım ayrıldım
öyle tabi tatlım biliyorlar.
tabi bu hayatta yalnız olmaz evlenmek lazım sonuçta yuva kurmak lazım bak ne güzelde örneğini vermişin.
anlıyorum bende önceleri erkeklerden nefret ederim nefret iğrenirdim ama erkek arkadaşım hayatıma girdikten sonra herşeyim ile çok değiştim değiştirdi beni gerçek aşk sevgi. en önemliside dayanmayı güçlü olmayı ögretti bu arada benim kide dengesiz biraz bu aralar iyi de önceden çok dengesiz deburcu ne tatlm ben tahmin ediyorum ama
gitmedik burdayız canım :) ben bi yandan tv izliyom atv de film başladı.muhteşem yüzyılın fragmanını izledinizmi bu arada diziyi izleyen varmı
yengeç olmaz olaydı. canım senin kinin burcu ne.
hoşgeldin canım.insan girince çıkamıyo cidden.ama çok faydalı bi site yok yok :) allahtan bu gece annem evde değilde laf işitmiyorum
merhabaa ben de yeni bir üye olarak topiğinize cevap yazmadan duramadım :) hepimiz hoşgeldiik :)
gitmedik burdayız canım :) ben bi yandan tv izliyom atv de film başladı.muhteşem yüzyılın fragmanını izledinizmi bu arada diziyi izleyen varmı
gerçekten çok faydalı... bi kadının aradığı herşey burda:) reklam gibi oldu bu da ... sanırım ben site acemisi olduğumdan bana yazılan cevapları hemen göremiyorum... olsun geç olsun güç olmasın diyorum:))
ben izliyorum hiç bir bölümünü kaçırmaz annem
bende onunla izliyorum artık ibrahim ölecek sanırım kurtulacak hürrem ondan ssz
ay gamzecim bir türlü yazamadım sana ne t gidip duruyor. memnun oldum tanıştığıma canım. inşallah beyaz atlını bulunca paylaşırsın özel günlerini bizde mutlu oluruz.
yaa canımmm tam trajikomik hikaye.dedim ya aklı başında insanları severim die buda aynı öyleydi bak yalan olmasın bi kere saçma die düşündüğüm bi laf çıkmamıştır ağzından.neyse ben yalan konusunda hassasım hemen anlarım bunda seziyom bişiler ama bulamıyom neyse bu deli bana operasyona gidicez sonra izne çıkıcam gelicem izmire dedi meğerse beyefendi antalyada bi kızla harbi operasyondaymışen sinr olduğum şey bende ona dua ediyodum başına bişey gelmesin die sonuçta riskli bölgede.neyse ben bunun maillerinden buldum olayı gün yüzüne çıkarttım ve en can alıcı noktası geliyo bana bahane olarak kıza borcum vardı tatile götürdüm dedi bu da ilk ve son saçmalaması oldu ondan sonra çok aradı evlenmiş hatta çocuğu olmuş ama yine aradı beni en son tehdit ettim aramaya devam edersen karına söylerim die o gün bugündür ses yok çok şükür
benim ki de yengeçinanırmısın zaten tahmin etmiştim dengesiz deyince
çok mu tartışıyorsunuz kuzucum da böyle bezdirmiş seni enişte :)
alışırsın canım zamanla merak etme :)
evet vala kurtuldu kadın koskoca paşadan :)
olsun canım geç olsun güç olmasın :) inşallah canım yaa her nerdeyse bigün bulucam