Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

ay aman karıştı iyice merve bana yazdın sandım neler yapıyosun diye.bana yazdığın cevabı sonra gördüm kazandık işte de iyi mi oldu kötü mü oldu görücez bakalım ileride pek umutlu değilim açıkcası.
yahu kimse okuduğundan memnun değilmiş aramızda:/

gurbet zordur hele ki anne özlemi..
doğacım sen tıp mı okuyorsun gerçekten çok şaşırdım ben

canım ya çok sağol herkes için en güzeli olur inşallah :)

ay canım benimkini tarif ettin sanki aynı. neyse tamam uzatma her neyse sus yeter bu laflar tipik lafları.
valla ben bir topik açtım burda yengeç erkekleriyle ilgili herkes mi dertli bir iki kişi hariç tüm yazanlar aynı dertlerden muzdarip inanamadım. artık ona göre davranıyorum ne yapayım aşk katlandırıyor.

öyle mi :) cnm biliyosunki istatistikler en sağlam evlilklerin görücü usulü olduğunu söylüyo.ya eğer yanlış anlamazsan sana bazı sorularım olabilir mi çevremde kime sorsam alınıyo detay öğrenemiyom bi türlü :26:

öyle öyle ama :) aman okudukta ne oldu elimizde patladı herşey

aynen öyle.boşuna yıllarca işkence çektik kafa patlattık

tatlım sana yazdım neler yapıyorsun diye

aynen tatlım :) gamzecim dur bi ifade denemesi yapacağım tamam mı aklımda tutamıyorum 10 a kadar bir yapıyım
:2:

tabikiii herşeyi sorabilirsin... kendimce cevaplarım:)

neden şaşırdın ki canım anlamadım açıkcası.bizler de insanız yahu

çok zor değil mi doğacım tıb fakültesini kazanmak.. ben ne kadar çalışsam da imkansız kazanamam
peki ilerde doktor olarak hangi alanda olmak istiyorsun bu arada kutlarım seni ama tıpta okuyanlara genelde çok ders çalışmaktan dolayı deli diyorlar biliyormusun sende mi çok çalışıyorsunn yoksa

çok ağladığından sanırım. :) bu arada ben gamze 23 yaşında öğrenciyim net gelip gidiyor. hoşgeldiniz. diyemedim.

çok ağlarım:) annem de gözyaşın gözünün kenarında hemen hazır bişey olsa da ağlasam diye bekliyor der hoşgeldin sende:) bu arada bende makine resim konstrüksiyon okudum ve atanamadım elinde patlayanlardanım yaniii

elimzde patlayanlar olarak aramıza hoşgeldin taze gelinn :105:

tabikiii herşeyi sorabilirsin... kendimce cevaplarım:)

ben görücü usülüne karşı değilim aileler anlayışlı olup gençlerin birbirini tanıma süreleri oldukça sorun yok. bana da geliyo böyle teklifler annem ısrar ediyo git bi görüş die ama ben buluşma olayını düşününce gülesim geliyo.merhaba ben gelin adayı gamze yaş 27 izmirden tabi böyle olmucak biliyorum ama gülerim ben :) çok ciddi ama bi o kadar komik geliyo :)

nasıl oldu ilk tanışmanız azıcık anlatsana bana :)

bunu da hiç anlamıyorum biliyor musun hayır çalışsak deliyiz çalışmasak yakınlarımızı size emanet ediyoruz vicdansızlar oluyoruz herşeyin kendine has zorlukları var canım ama istenildiği zaman yapılıyor eminim sen de yapardın isteseydin.kadın doğum istiyorum olursa tabiki :)

aynen .. aynen :) ama biliyormusun tatlım ya insan zamanla alışıyor ona göre davranıyor napalım artık başa gelin çekilir ve aşk aynı zamanda güçlü olmayıda ögretiyor

gamzecim yengeçler çok alıngan olmalarına rağmen mükemmel bir aşık oluyorç evine bağlı sorumluluk sahibi gaözardı etme derim bu özelliklerinide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…