-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
sağol canım amin.
doğa benim adım memnun oldum bu arada.ben napıyım ya işte ev işleri okul flmailemden ayrıyım o yüzden işler baya uğraştırıyor annemin kıymetini anlıyorum gittikçe
canım umarım ataman yapılır senin de yakında boşuna okuduk diye düşünme eminim düzelicektir
çok tatlı küsük böceği.:)
işte canım bu duygusuzluk bazen işe yarıyo :) üzüldüm tabi ama daha çok öfkem vardı ama onuda fazlasıyla çıkarttım :) ondan sonra da bitti :)
canım 6 yıl off diyorum bide ayrılık Allah yardımcın olsun diplomanı almyaı nasip etsin
ay cnm alıngan erkekte bi fena yaw :) bende öyle biriyle tanışmıştım ama ben senin gbi sabırlı değilim katlanamazdım :)
aynen biiyormusun gamzecim :) herşey iyi güzel biranda tirib başlar ne oldu derim yok bir şey uzatma der var bir şey derim kızar bagırır az önce iyiysek 2 dak. sonra gergin oluruz of of biz neler çekiyoruz böyle
cuucuuk hoşgeldin canım hangi bölüm okuyorsun nerede yaşıyorsun bende merve 21 yaşındayım ayrı yerlerde okumak çok zor olur ya..
olsun yine de eşimin tek kötü huyu alınganlık olsun... görücü usulü evlendim ama şu an eşimi deli gibi seviyorum... rabbim isteyen herkese hayırlı evlilikler nasip etsin... canım kocam benim özledim valla bak şimdi :))))
öyle öyle ama :) aman okudukta ne oldu elimizde patladı herşey
ay aman karıştı iyice mervebana yazdın sandım neler yapıyosun diye.bana yazdığın cevabı sonra gördüm kazandık işte de iyi mi oldu kötü mü oldu görücez bakalım ileride pek umutlu değilim açıkcası.
yahu kimse okuduğundan memnun değilmiş aramızda:/
gurbet zordur hele ki anne özlemi..
doğacım sen tıp mı okuyorsun gerçekten çok şaşırdım ben
tşk canımo da bana yeni lakap buldu .. evim sensin sağolsun sümüklü sulugöz diyor artık:)
öyle mi :) cnm biliyosunki istatistikler en sağlam evlilklerin görücü usulü olduğunu söylüyo.ya eğer yanlış anlamazsan sana bazı sorularım olabilir mi çevremde kime sorsam alınıyo detay öğrenemiyom bi türlü :26:
aynen öyle.boşuna yıllarca işkence çektik kafa patlattık
öyle mi :) cnm biliyosunki istatistikler en sağlam evlilklerin görücü usulü olduğunu söylüyo.ya eğer yanlış anlamazsan sana bazı sorularım olabilir mi çevremde kime sorsam alınıyo detay öğrenemiyom bi türlü :26:
aynen öyle.boşuna yıllarca işkence çektik kafa patlattık
neden şaşırdın ki canım anlamadım açıkcası.bizler de insanız yahu
çok ağladığından sanırım. :) bu arada ben gamze 23 yaşında öğrenciyim net gelip gidiyor. hoşgeldiniz. diyemedim.
çok ağlarım:) annem de gözyaşın gözünün kenarında hemen hazır bişey olsa da ağlasam diye bekliyor derhoşgeldin sende:) bu arada bende makine resim konstrüksiyon okudum ve atanamadım elinde patlayanlardanım yaniii
tabikiii herşeyi sorabilirsin... kendimce cevaplarım:)
aynen tatlım :) gamzecim dur bi ifade denemesi yapacağım tamam mı aklımda tutamıyorum 10 a kadar bir yapıyım
:2:
çok zor değil mi doğacım tıb fakültesini kazanmak.. ben ne kadar çalışsam da imkansız kazanamam
peki ilerde doktor olarak hangi alanda olmak istiyorsun bu arada kutlarım seni ama tıpta okuyanlara genelde çok ders çalışmaktan dolayı deli diyorlar biliyormusunsende mi çok çalışıyorsunn yoksa
ay canım benimkini tarif ettin sanki aynı. neyse tamam uzatma her neyse sus yeter bu laflar tipik lafları.
valla ben bir topik açtım burda yengeç erkekleriyle ilgili herkes mi dertli bir iki kişi hariç tüm yazanlar aynı dertlerden muzdarip inanamadım. artık ona göre davranıyorum ne yapayım aşk katlandırıyor.
benim ki de yengeçinanırmısın zaten tahmin etmiştim dengesiz deyince
çok mu tartışıyorsunuz kuzucum da böyle bezdirmiş seni enişte :)
yengeçle oğlak burcu çok iyidir die biliyorum ben.ben oğlağım ama sizin dediklerinizden sonra yengeçlerden uzak durmalıyım sanırım :)
canım vala ben bazen salağa yatıyom uğraşasım gelmiyo.bide üni de azda olsa beden dili eğitimi aldım ondan sonrada konuya merak salıp baya araştırdım ondan yalan dedektörü gibiyim