Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

ben de aynı evlenmeyi hem istiyorum bazen de annemin dedikleri kulaklarımı çınlatıyor. erkeklerin kahrı çekilmez göründüğü gibi değil mesleğini eline al adam gibi biri çıkarsa evlenirsin çıkmazsa bekarlık sultanlıktır. üzülmeye gerek yok diyor. ben de hak veriyorum bazen ona erkek milletini anlamak da kahrını çekmek de zor. bu arada ben gamze okuyorum. bekarım.

bende karıştırdım biraz
inşallah en kısa zamanda gönlüne göre biri ile evlenirsin canım burada artık yazarsın bizlere beraber beğeniriz herşeyini :)
ben evli değilim 21 yaşındayım ünv. okuyordum bitti canım uzun süren bir ilişkim var fakat daha ciddi durumlar söz konusu değil çok zamanımız var önümüzde :)

Offf o konu biraz sıkıntılı benim bu sene mezun olmam lazım fakat alttan çok dersim var yani şöyle söyleyim mezun olmam için 2 sene daha lazım bana, ama ailem bu konuda çok tutucu onlara okulu bırakıp is hayatına atılmak istediğimi bir önce para kazanmaya başlamak istediğimi aciklayamiyorum
Eşim de Samsung da perakende geliştirme uzmanı.

gamzecim biran inanırmısın benim anne mi mi anlatıyor dedim kendi kendime . şaşırdım
benim annemde aynı şeyleri söyler durur hep ama gönül bu . insan sevince herşe ye katlanıyor sevgi çok değiştiriyor ciddi anlamda
inşallah bizde o günleri görürüz artık yazarız buralara nişanlanıyoruz evleniyoruz çeyizlerim kınalığım diye
ben yeniden hayallere gittim:):)

slm kızlar bende yeni üye sayılırım 1 ay oldu fakat tam kullanmayı bile öğrenemedim topiğimiz hayırlı olsun bu arada...

bende gamze cnm memnun oldum :) 27 yaşındayım ben bile acele etmiyorum hayırlısı olsun.sırf evlenmiş olmak için evlilik yapmak istemem.

daha öncede dediğim gibi herşeyi paylaşıcam çok özeniyorum çünkü :)
iş mi arıyosun sende ? aileden bilen birileri var mı ilişkiyi ?

oo gerçekten sıkıntılıymış canım. o zaman biraz erken davranmışınız sanırım 12.12.12 tarihini buluncada tabi diyemessin sonuçta onlarda emek veriyorlar kızım okusun diye.
ailen evlendiğinizi biliyor mu :) inşallah okulunu biran önce bitirirsin artık ögretmenlerin atamasıda çok zor geliyor ne olacağız böyle bilmiyorum.

slm kızlar bende yeni üye sayılırım 1 ay oldu fakat tam kullanmayı bile öğrenemedim topiğimiz hayırlı olsun bu arada...

hoşgeldin canım

kızlar bu arada benim annem artık bana öyle laflar etmiyo :) tabi kadının etrafı torunu olan insanlarla dolu olunca oda haklı olarak istiyo.en alakasız konuyu bile toruna bağlıyoki tenrik edilesi :)

merhaba arkadaşlar bende yeni sayılırım daha doğrusu birkaç ay oldu üye olalı ama fazla giremiyorum bir iki gündür de çkıkamıyorum artık burdan:) 23 yaşındayım bende 6 aylık evliyim bu siteyi kullanmayı çok bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla çok güzel arkadaşlıklar var çok çok sevdim burayı:)

aynen canım böyle severek evlenip de sonra ne hallere düşenler var. bir şeyleri oturtmak iyece tanımak lazım evlenmek için.

öyle gamze canım acele etmemek gerek tabiki . üstelik sizin kide çok yeni olmuş bakalım biraz zaman geçsin o günleride görürüz elbet :)

bende çok özeniyorum bütün forma duyururum sanırım
evet iş arıyorum ama yok kpss de atanamadm malesef gamzecim ailemden bir tek annem biliyor onun ailesinden ise annesi babası abisi biliyor :):)

hoşgeldin canım.insan girince çıkamıyo cidden.ama çok faydalı bi site yok yok :) allahtan bu gece annem evde değilde laf işitmiyorum

anneler bilirler. kadınlar görmüş geçirmiş sonuçta. bazen hak verdiğim oluyor. ama bu hayat da yalnız çekilmez. evlenmeyen bir akrabam var yalnız kaldı şimdi annesi babasi öldü çocukları yok falan kardeşlerde bir yere kadar.
benim ilk erkek arkadaşım şuan görüştüğüm insan. daha önceden çok benimle çıkmak isteyen oldu gönlüm ısınmadı bir türlü. bir kaç platonik aşkım oldu ama genelde erkeklerden tiksiniyordum pek hoşlanamıyordum. feminist yanlarım vardı.
ama şimdi ki erkek arkadaşım tüm bakış açılarımı değiştirdi. her şeyine katlanıyorum. beyefendi biraz dengesiz de. yine de çok bağlandım ne yaşayacaksam onunla olsun istiyorum. düğün falan her şeyi onunla yaşamak istiyorum.
inşallah o hayaller gerçekleşir hepimiz için canım.

hoşgedin özlemicim :)
bende çok sevdim bu siteyi gerçek arkadaşlıklar kurulabilecek çok yararlı bir site olarak görüyorum :)
bende merve 21 yaşındayım bekarım okulum bitti taze gelinsin sende :)

onun ailesinin bilmesi güzel ama.ben daha kimseyi tanıştırmadım ailemle o kadar değerli olamadılar gözümde :)
sevgilin napıyo çalışıyo mu ? çeyizim var az buçuk arada açıp bakıyo annem o zamanlar gidip resimlerini çekeyimde hazırlık olsun bari buraya :)
kocayıda bulunca paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…