- 12 Ocak 2013
- 141
- 0
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
ben de iyiyim teşekkür ederim ben gamze 23 yaşındayım ankarada yaşıyorum.
Darısı sizlere olsun kızlar, 7 senedir sevgiliydik zaten liseden beri artık evlenelim dedik, bu aralar gelinlik, kinalik, çeyiz esyalari araştırmasi yapıyorum sürekli :)
ben de iyiyim teşekkür ederim ben gamze 23 yaşındayım ankarada yaşıyorum.
öyle mi neresindesiniz izmirin acaba ? :) sanırım öyle olmuş
çok memnun oldum gamze canım :) evlimisin bekarmısın nişanlımısın peki :)
benimde adım gamze.kızlar dilek dileyin :))
ben çiğli tarafında oturuyorum canım sen
ben de memnun oldum. bekarım canım. öğrenciyim daha. sen?
ben karşıyakadayım canım çok memnun oldum gamze :) iki gamze var tesadüf dilek dileyelim ne dileyelim en çok istediğini söyle bakalım :)
7 yıl mı maşşallah nazar değmesin :)
kim bilir nasıl bir tatlı heycan vardır şimdi sende canım herşe yin tam mı ne gibi eksiklerin var ?
bende bekarım erke arkadaşım var canım ama daha henüz ciddi bir durum yok aramızda şartlar gereği
ben öğrenciydim mezun oldum bu sene bölümüm bilgisayar programcılıydı senin ki canım ?
yok bebeğim biz değil siz diliceniz :) ama benide düşündüğün teşekkür ederim bu vesileyle dilemiş oldum ama söylemem sonra olmaz falan Allah korusun :)
aynen benim de erkek arkadaşım var ciddi bir durum yok henüz. ben de işletme okuyorum.
Ya hiç sorma tatlım öğrenci olduğum için hem gurbet eldeyim hem de çok zaman kalmıyor bu islere , şu ana kadar sadece mutfak setimi hallettim su aralar da gelinlik modellerine bakıyorum, ama çok tatlı heyecanlar bunlar insanin kendi evini diledigi gibi düzenlemesi, sevdiği kisiyle aynı yuvayi paylasmasi ayhhh düşünmesi bile çok guzeeee l
ne kadar zaman oldu ki :) bir arkadaşımızın 7 yıl olmuş çok şaşırdım :) işletmede güzel bölüm nerede okuyordun canım benim hafızam biraz zayıftır
canım sen gerçekten ne istediğini biliyorsun helal olsun kutluyorum seni ..oldu canım ben ciddiydim ama karşı taraf değilmiş2008de bitti 2 sene falan sürmüştü.onun dışındada oldu ama ilişki seviyesine yükselmeden bitti hep.benden kaynaklanıyo pinpirikliyim biraz.bide duygusal biri değilim pek mantık işler bende faha çok.yanlış anlaşılmasın bu arada maddiyatçıda değilim öyle pek ama tabi maddi kısmınıda düşündüğüm durumlar olmuştur.ama ne bileyim böyle adam gibi adam arıyorum cıvık tiplerden havalı olanlardan ve kızlara yatakta çerez muamelesi yapanlardan tiksiniyorummmmmm!!!! ee istisnalar hariç tabi ama ortalıktada pek adam yok
Ya hiç sorma tatlım öğrenci olduğum için hem gurbet eldeyim hem de çok zaman kalmıyor bu islere , şu ana kadar sadece mutfak setimi hallettim su aralar da gelinlik modellerine bakıyorum, ama çok tatlı heyecanlar bunlar insanin kendi evini diledigi gibi düzenlemesi, sevdiği kisiyle aynı yuvayi paylasmasi ayhhh düşünmesi bile çok guzeeee l
birbirimiz tanıyalı 1 buçuk sene oldu çıkmaya başlayı 2 buçuk 3 ay daha çok yeni. ankara da okuyorum canım.
canım benm :) çok sevindim senin adına çok güzeldir tabi daha ne olsun inşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz 1 yastıkda kocar gidersiniz canım burada da paylaşmak istersen bizde fikirlerimizi söyleriz tabi istersen sende :) ben en pk 7 yıl olmasına şaşırdım beraber büyümüş gibi bir şey olmuş sizinkisi :):)
Aynen öyle oldu canim :), hanii ruh ikizi derler ya aynen öyle bizimkisi bu arada gelinlik provalarina gittiğim de fotolari buraya da atar sizlerin de görüşünü alırım çok kararsız biriyimdir çünkü sonradan hep keşke şöyle olsaydı diyenlerdenim
daha çok yeniymiş sahiden :) bizimkisi de 15 ay oldu artık iyice tanıdık birbirimizi şartların oluşmasını bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun herşeyin
ankaraya gitmiştir bir sefer gerçekten çok güzel bir yer ünv. çok güzel özellikle :)
peki başka napıyorsun canım normal hayatta yurtta mı kalıyorsun ünv. hayatı çok güzeldir aslında :)