Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Darısı sizlere olsun kızlar, 7 senedir sevgiliydik zaten liseden beri artık evlenelim dedik, bu aralar gelinlik, kinalik, çeyiz esyalari araştırmasi yapıyorum sürekli :)

7 yıl mı maşşallah nazar değmesin :)
kim bilir nasıl bir tatlı heycan vardır şimdi sende canım herşe yin tam mı ne gibi eksiklerin var ?

ben karşıyakadayım canım çok memnun oldum gamze :) iki gamze var tesadüf dilek dileyelim ne dileyelim en çok istediğini söyle bakalım :)

yok bebeğim biz değil siz diliceniz :) ama benide düşündüğün teşekkür ederim bu vesileyle dilemiş oldum ama söylemem sonra olmaz falan Allah korusun :)

7 yıl mı maşşallah nazar değmesin :)
kim bilir nasıl bir tatlı heycan vardır şimdi sende canım herşe yin tam mı ne gibi eksiklerin var ?

Ya hiç sorma tatlım öğrenci olduğum için hem gurbet eldeyim hem de çok zaman kalmıyor bu islere , şu ana kadar sadece mutfak setimi hallettim su aralar da gelinlik modellerine bakıyorum, ama çok tatlı heyecanlar bunlar insanin kendi evini diledigi gibi düzenlemesi, sevdiği kisiyle aynı yuvayi paylasmasi ayhhh düşünmesi bile çok guzeeee l

bende bekarım erke arkadaşım var canım ama daha henüz ciddi bir durum yok aramızda şartlar gereği
ben öğrenciydim mezun oldum bu sene bölümüm bilgisayar programcılıydı senin ki canım ?

aynen benim de erkek arkadaşım var ciddi bir durum yok henüz. ben de işletme okuyorum.

yok bebeğim biz değil siz diliceniz :) ama benide düşündüğün teşekkür ederim bu vesileyle dilemiş oldum ama söylemem sonra olmaz falan Allah korusun :)

gönlünde ne varsa inşallah olur canım . :) ilk sayfaları okudum da evlenmek istiyormuşun sanırım :) bazı nedenlerden dolayı olmamış galiba

canım benm :) çok sevindim senin adına çok güzeldir tabi daha ne olsun inşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz 1 yastıkda kocar gidersiniz canım burada da paylaşmak istersen bizde fikirlerimizi söyleriz tabi istersen sende :) ben en pk 7 yıl olmasına şaşırdım beraber büyümüş gibi bir şey olmuş sizinkisi :):)

ne kadar zaman oldu ki :) bir arkadaşımızın 7 yıl olmuş çok şaşırdım :) işletmede güzel bölüm nerede okuyordun canım benim hafızam biraz zayıftır

birbirimiz tanıyalı 1 buçuk sene oldu çıkmaya başlayı 2 buçuk 3 ay daha çok yeni. ankara da okuyorum canım.

canım sen gerçekten ne istediğini biliyorsun helal olsun kutluyorum seni ..

maşallah nazar değmesin darısı başımıza inşallah çok güzel heyecanlar bunlar ben de istiyorum ama daha çok var.

birbirimiz tanıyalı 1 buçuk sene oldu çıkmaya başlayı 2 buçuk 3 ay daha çok yeni. ankara da okuyorum canım.

daha çok yeniymiş sahiden :) bizimkisi de 15 ay oldu artık iyice tanıdık birbirimizi şartların oluşmasını bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun herşeyin
ankaraya gitmiştir bir sefer gerçekten çok güzel bir yer ünv. çok güzel özellikle :)
peki başka napıyorsun canım normal hayatta yurtta mı kalıyorsun ünv. hayatı çok güzeldir aslında :)

Aynen öyle oldu canim :), hanii ruh ikizi derler ya aynen öyle bizimkisi bu arada gelinlik provalarina gittiğim de fotolari buraya da atar sizlerin de görüşünü alırım çok kararsız biriyimdir çünkü sonradan hep keşke şöyle olsaydı diyenlerdenim

desene bendensin :) bende öyleyimdir bir türlü karar veremem alış verişe cıktığımda annem gider beni bırakır pes eder
koyarsan eğer bizde fikirlerimizi söyleriz canım okulunda bu sene son senen mi eşinin işi vardır galiba dimi :)

sağol canım.evlenmeyi istiyorum tabi ama bazende istemediğim oluyo ne yalan söyleyeyim :) bu arada benimde hafiza zayıftır kim ne yazdı karıştı birbirine evlenenlere evlenecek olanlara toplu tebriklerimi yolluryorum :)
okuyanlarada toplu başarrılar diliyorummmmm :)

yok canım nerde lise gibi yani ailemde ankara da biz ankaralıyız zaten çok öyle üniversitenin tadı çıkmıyor malesef. yok ya ankaranın neresi güzel çok soğuk donuyoruz ayazdan. izmirliymişsin izmir de olmayı tercih ederdim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…