- 20 Ocak 2011
- 3.633
- 10
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.721
sllmm bende yeni gelenlerdenimmm :)
hoşşgeldin madeemm..nerden geliyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 609876 senin avatarın yazılısı
öyleyim biraz galibaa sevdiceğimde öyle der bir şey olmuş derim sana heme söyle derguzin abla yahuu...
derdi olmayan mı var anacım :26: tüm dertleri resetleyesim var ama bilgisayarım gibi beynimde yavaş işliyo bu aralar resetleyemiyorum :)))
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vışş kız ben bunun yazılışını görmedidim nasıl amma güzel demii
öyleyim biraz galibaa sevdiceğimde öyle der bir şey olmuş derim sana heme söyle der
başladı yine guzin abla diye sonra pes eder anlatır
kızçem şey bir de ben senin en son hoca ile ilgili mailine cevap yazıyordum da yarım kaldı telefon caldır birda okuyamadım da :26:
aa tüh bak şimdi aklıma geldi :44:
of anammmm off be[video=youtube;nmrOT7XjxSI]http://www.youtube.com/watch?v=nmrOT7XjxSI[/video]
...
derdi olmayan mı var anacım :26: tüm dertleri resetleyesim var ama bilgisayarım gibi beynimde yavaş işliyo bu aralar resetleyemiyorum :)))
ahahahah edirne izmir ankara heryerdeyim ben ankaralıyım edirnede okuyorum izmirde yaşıyorum diyelim
yokkk malesefff.dertsiz insn yok bi bnm yegen mutlu
of anammmm off be
as. kızçem hoşgeldin beyaa nasılsın
doğru haklsın kızçem anlat bakm bir ne derdin varmış biz resetliyelim icabinda yegen :))
o ben mi oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm :yokkk malesefff.dertsiz insn yok bi bnm yegen mutlu
iyi bari geldi aklına
ahahahah edirne izmir ankara heryerdeyim ben ankaralıyım edirnede okuyorum izmirde yaşıyorum diyelim
artık ankara denince ah vah etmem ankaramma kavuşştumm
ne okuyorrsuunn
mutlu olmak güzeldir. kalıcı olması paha biçilemez
o ben mi oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm :
ay kızçem benim ne olur k. bkma balım valla telefonu kapattım hemen burayı açtım hemen sana yazdım sonra da dalmışız öyle çok kızdın mı bana bak ama üzülürüm ben
Vışş kızçemm ankaralıymış anee senin meleket beya çok kıskandım şimdi
herkez ankaralı ben tek kaldım burada
kızçem sen şu derdini bi anlat bakem bize :26:
uluslararsı ilşkiler son sınıf bende pazar gidicem ankaraya ama kavuşma gibi bi durum yok gitmesemde olur yani :)
kızmadım
yanlız kldgnı düşündn demek.giderim bnde gelmem hıh