Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK53: :KK53: vışş :KK53: kız ben bunun yazılışını görmedidim :KK1: nasıl amma güzel demii :KK16:

guzin abla yahuu...:KK23:
öyleyim biraz galibaa :KK1: sevdiceğimde öyle der bir şey olmuş derim sana heme söyle der
başladı yine guzin abla diye :KK1: sonra pes eder anlatır :KK53:
kızçem şey bir de ben senin en son hoca ile ilgili mailine cevap yazıyordum da yarım kaldı telefon caldır birda okuyamadım da :26:
aa tüh bak şimdi aklıma geldi :44:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK53: :KK53: vışş :KK53: kız ben bunun yazılışını görmedidim :KK1: nasıl amma güzel demii :KK16:

öyleyim biraz galibaa :KK1: sevdiceğimde öyle der bir şey olmuş derim sana heme söyle der
başladı yine guzin abla diye :KK1: sonra pes eder anlatır :KK53:
kızçem şey bir de ben senin en son hoca ile ilgili mailine cevap yazıyordum da yarım kaldı telefon caldır birda okuyamadım da :26:
aa tüh bak şimdi aklıma geldi :44:

iyi bari geldi aklına:63:

[video=youtube;nmrOT7XjxSI]http://www.youtube.com/watch?v=nmrOT7XjxSI[/video]

...:KK14:
of anammmm off be :KK14:

sllmm bende yeni gelenlerdenimmm :)

as. kızçem hoşgeldin beyaa :KK16: nasılsın :KK12:

derdi olmayan mı var anacım :26: tüm dertleri resetleyesim var ama bilgisayarım gibi beynimde yavaş işliyo bu aralar resetleyemiyorum :)))

doğru haklsın kızçem anlat bakm bir ne derdin varmış biz resetliyelim icabinda yegen :))

yokkk malesefff.dertsiz insn yok bi bnm yegen mutlu:nazar::KK1:
o ben mi oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK17: :nazar::

iyi bari geldi aklına:63:

ay kızçem benim ne olur k. bkma balım valla telefonu kapattım hemen burayı açtım hemen sana yazdım sonra da dalmışız öyle çok kızdın mı bana bak ama üzülürüm ben :KK59:

ahahahah edirne izmir ankara heryerdeyim ben :KK70: ankaralıyım edirnede okuyorum izmirde yaşıyorum diyelim :KK70:

Vışş kızçemm ankaralıymış anee senin meleket beya çok kıskandım şimdi :KK19:

o ben mi oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK17: :nazar::

ay kızçem benim ne olur k. bkma balım valla telefonu kapattım hemen burayı açtım hemen sana yazdım sonra da dalmışız öyle çok kızdın mı bana bak ama üzülürüm ben :KK59:

Vışş kızçemm ankaralıymış anee senin meleket beya çok kıskandım şimdi :KK19:

kızmadım :KK31:

X