Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vışş kız ben bunun yazılışını görmedidim nasıl amma güzel demii

guzin abla yahuu...
öyleyim biraz galibaa sevdiceğimde öyle der bir şey olmuş derim sana heme söyle der
başladı yine guzin abla diye sonra pes eder anlatır
kızçem şey bir de ben senin en son hoca ile ilgili mailine cevap yazıyordum da yarım kaldı telefon caldır birda okuyamadım da :26:
aa tüh bak şimdi aklıma geldi :44:

iyi bari geldi aklına

[video=youtube;nmrOT7XjxSI]http://www.youtube.com/watch?v=nmrOT7XjxSI[/video]

...
of anammmm off be

sllmm bende yeni gelenlerdenimmm :)

as. kızçem hoşgeldin beyaa nasılsın

derdi olmayan mı var anacım :26: tüm dertleri resetleyesim var ama bilgisayarım gibi beynimde yavaş işliyo bu aralar resetleyemiyorum :)))

doğru haklsın kızçem anlat bakm bir ne derdin varmış biz resetliyelim icabinda yegen :))

yokkk malesefff.dertsiz insn yok bi bnm yegen mutlu
o ben mi oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm :

iyi bari geldi aklına

ay kızçem benim ne olur k. bkma balım valla telefonu kapattım hemen burayı açtım hemen sana yazdım sonra da dalmışız öyle çok kızdın mı bana bak ama üzülürüm ben

ahahahah edirne izmir ankara heryerdeyim ben ankaralıyım edirnede okuyorum izmirde yaşıyorum diyelim

Vışş kızçemm ankaralıymış anee senin meleket beya çok kıskandım şimdi

kızmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…