Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Yine aynı hikaye, birileri rastlıyor birilerineGözlerde, dillerde hayaletler öpüşürken bile yanlız değillerAşka düşmek isterdim hemen şimdiKesip baştan yaratmak kendimiBiraz benziyorsun sevdiğim adamaSana verdiğim ümitleri beğendin mi
Yol yakınken bırak gideyimBöyle bir aşka hazır değilimÖnceki durukta indi kalbimGidersem dönmeyebilirimBir daha sevmeyebilirimBenden sana yar olmazOnu özlüyor ellerim
Ne duymak istiyorsan onu söyleyeyim
Sen büyülenmiş gibi bakarsın gözlerimeKolayına kaçanlardan olalım mı senceÇivi çiviyi söker mi yoksa iter mi derine Yol yakınken bırak gideyimBöyle bir aşka hazır değilimÖnceki durukta indi kalbimGidersem dönmeyebilirimBir daha sevmeyebilirimBenden sana yar olmazOnu özlüyor ellerimYol yakınken bırak gideyimBöyle bir aşka hazır değilimÖnceki durukta indi kalbimGidersem dönmeyebilirimBir daha sevmeyebilirimBenden sana yar olmazOnu özlüyor ellerim Ona mühürlü bedenimOnu özlüyor ellerim..!

Yine aynı hikaye, birileri rastlıyor birilerineGözlerde, dillerde hayaletler öpüşürken bile yanlız değillerAşka düşmek isterdim hemen şimdiKesip baştan yaratmak kendimiBiraz benziyorsun sevdiğim adamaSana verdiğim ümitleri beğendin mi
Yol yakınken bırak gideyimBöyle bir aşka hazır değilimÖnceki durukta indi kalbimGidersem dönmeyebilirimBir daha sevmeyebilirimBenden sana yar olmazOnu özlüyor ellerim
Ne duymak istiyorsan onu söyleyeyim
Sen büyülenmiş gibi bakarsın gözlerimeKolayına kaçanlardan olalım mı senceÇivi çiviyi söker mi yoksa iter mi derine Yol yakınken bırak gideyimBöyle bir aşka hazır değilimÖnceki durukta indi kalbimGidersem dönmeyebilirimBir daha sevmeyebilirimBenden sana yar olmazOnu özlüyor ellerimYol yakınken bırak gideyimBöyle bir aşka hazır değilimÖnceki durukta indi kalbimGidersem dönmeyebilirimBir daha sevmeyebilirimBenden sana yar olmazOnu özlüyor ellerim Ona mühürlü bedenimOnu özlüyor ellerim..!
ah be ahhhhhhhhhhhhhhhh döktür kızçemmm kim tutar seni...... :103:

Farklıyım sananı herkesten
Çıkamayıp kalanı ben merkezden çok sıkıldım yine ah kaç kezden
Eh deyiverdim ben :KK14: oy oy şarkıya bakk iki döktüreydik eyiydi amma :KK66:

eh hadi kalk ne duruyorruuss :KK64::KK64::KK64::KK64::KK52::KK76::KK76:
kalktım kızçemmmmmmmmm kaşıkları getir uleynnnnnn tutmayın beni :KK66:
bnde ona yazıcaktımm tam :KK9:

umutege :KK3:

nasıllsıınn.biz iyiyiz gelsene :KK34: uzaklarda kaldın olmaz:KK23:

hehe kalp kalbe karşı derlermiş :KK24: diğer kızçelerde hep gitti balım görüyon mu şunların yaptıklarını :KK31:

tam dozunda kullncam ben.yokluguda öldürebilir kızçem öyle deil mii ..:KK8:

aynen öyle kızçemmmm dat diri diri diri diri kardan beyazımmmm tey tey :KK66: :118:

umut ege kızçemmmmmmmmmmm :KK53:
gel gel uzaktan bakma beya :KK16:

kalktım kızçemmmmmmmmm kaşıkları getir uleynnnnnn tutmayın beni :KK66:

hehe kalp kalbe karşı derlermiş :KK24: diğer kızçelerde hep gitti balım görüyon mu şunların yaptıklarını :KK31:

aynen öyle kızçemmmm dat diri diri diri diri kardan beyazımmmm tey tey :KK66: :118:

kalppkalbe karşı derlerr sendeeeee düşündüünn müüü :KK53::KK1:
sıkıldık die gelirler sonra biz yüz vermeyelim utanmazlar.hıh :KK19:

leynnnnnnnnnnnnn geldim diyommmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK24: :KK24: :KK24:
duy beniii duy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK66: :KK66:
benim ki çok lafa tuttu yaf sonunda uyuttumm :KK1:

X