Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

a aaaaaaa ne dedikodusu gııııııı:KK53:
çok memnun oldum özlemcimmm :KK16: ay yoook daha genciz yahuu :KK53:
hehehehehe ne guzel ben çok yoruluyorum hem okul hem iş yaaaa :44:

hi hi hi hi :KK53:
bende memnun oldum kızçem benim :103:
keşke bende yorulsam valla da bu durumda olmasam sen nerde çalışıyorsun kızçem oh ne güzel valla ya :44:

hi hi hi hi :KK53:
bende memnun oldum kızçem benim :103:
keşke bende yorulsam valla da bu durumda olmasam sen nerde çalışıyorsun kızçem oh ne güzel valla ya :44:

muhasebe üzerine tatlışım ofisteyim dışardayım değişiyor oraya buraya derken valal gün nasıl geçiyor anlamıyorum:44: sen neler yaparsın evde tatlum:KK8:

muhasebe üzerine tatlışım ofisteyim dışardayım değişiyor oraya buraya derken valal gün nasıl geçiyor anlamıyorum:44: sen neler yaparsın evde tatlum:KK8:

oh oh ne güzel bende işsizim ya çok
zoruma gidiyor bir umut katipliğimi bekliyorum bakalım :KK14:
aman kızçem napıyım işte evde. neler yapılırda çok sıkılıyorum bazen burada olmasa tırlatırdım herhalde :105:

heh eferin kızçemmmm :))
hani bugun gündüz elife anlatmıştım ya balım sende en iyi ben anlarım seni demiştin o konu işte :105:
hata kızlarda bir kaç yorum yapmışlardı ama tam olarak anlayamadılar beni

puff bende anladım sanmıstımm anlamayıda bırak belkı yardımcı olmusumdur dıye dusnuyodum..:KK25::KK25::KK25::KK25:

puff bende anladım sanmıstımm anlamayıda bırak belkı yardımcı olmusumdur dıye dusnuyodum..:KK25::KK25::KK25::KK25:

kızçem tam olarak anladın sorunumu hani çünkü sende yaşamssın ama birde nasıl kurtabileceğime dair bir fikir olsa çok mutlu olacağım ama olmadı işte :KK25: :KK25:
bu arada hoşgeldin tatlımm :KK16:

Ben bir karabiberim
Yuvarlanır giderim
Çok konuşma kaynana
Kızını alır giderim

Kaynana Kaynana Kara suratlı kaynana
Allah var yukarda benimle oynama

Hap koydum ex koydum
İçine de roç koydum
Kaynanamın adını kuyruklu yılan koydum :KK24: :KK24: :KK53: (sebep can sıkıntısı .. tüm kötü kaynanalara gelsin :KK1:):82:

kızçem tam olarak anladın sorunumu hani çünkü sende yaşamssın ama birde nasıl kurtabileceğime dair bir fikir olsa çok mutlu olacağım ama olmadı işte :KK25: :KK25:
bu arada hoşgeldin tatlımm :KK16:

canım bunun bi tek çaresi zaman aslında zamanla geçiyo yani.. bide önceki yazılarımda belrttıgım sevgını kendı ıçınde buyutmeye calıs mesela ben nısanlımın gozlerını çok begenırım sureklı gozlerıne bakardım resmındede ole aman ne kadarda tatlı ayy falan dıye kendı kendıme sımarttrdım onun bana ılgısıne bende ılgıyle karsılık verırdım.. sonra sen daha çok ılgılenmıs oluyosun bu kez de bu nıye benımle ılgılenmıyo yoksa eskısı kadar sevmıyo mu dersın boylece hayatına adrenalın sokmus olursunn:KK31::KK31:

oh oh ne güzel bende işsizim ya çok
zoruma gidiyor bir umut katipliğimi bekliyorum bakalım :KK14:
aman kızçem napıyım işte evde. neler yapılırda çok sıkılıyorum bazen burada olmasa tırlatırdım herhalde :105:

olur olur herşey olur balım benim üzülme sıkma canını sen:KK16: benim yerimede dinlen keyif yap bütün gün film izle ohh:KK24: zaten bugün hava tam film ve kahvelikti yaa burası yağmur çamur fenaydı:KK31:

canım bunun bi tek çaresi zaman aslında zamanla geçiyo yani.. bide önceki yazılarımda belrttıgım sevgını kendı ıçınde buyutmeye calıs mesela ben nısanlımın gozlerını çok begenırım sureklı gozlerıne bakardım resmındede ole aman ne kadarda tatlı ayy falan dıye kendı kendıme sımarttrdım onun bana ılgısıne bende ılgıyle karsılık verırdım.. sonra sen daha çok ılgılenmıs oluyosun bu kez de bu nıye benımle ılgılenmıyo yoksa eskısı kadar sevmıyo mu dersın boylece hayatına adrenalın sokmus olursunn:KK31::KK31:
yok kızçem ya .. böyle böyle olacak şey değil bu benim bulunduğum su psikolojiden kurtulmam lazm aslında
psikolojisi batsın varya :KK31:

olur olur herşey olur balım benim üzülme sıkma canını sen:KK16: benim yerimede dinlen keyif yap bütün gün film izle ohh:KK24: zaten bugün hava tam film ve kahvelikti yaa burası yağmur çamur fenaydı:KK31:

nasıl sıkmayım be kızçem.. bir işe yaramamak çok koyuyor beni. :KK14:
aman kızçem hep filim izliyorum zaten paso uyuyorum valla artık su içmeye bile erinir oldum :KK53: :KK53:

kızçelerim hani kimsecikler yok mu beyaa :26:
geldiniz mi tam geliyorsunuz gittiniz mi tam gidiyorsunuz amma sorarım ben size :KK31: :KK14: :KK14:

X