- 12 Ocak 2013
- 141
- 0
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
anneler bilirler. kadınlar görmüş geçirmiş sonuçta. bazen hak verdiğim oluyor. ama bu hayat da yalnız çekilmez. evlenmeyen bir akrabam var yalnız kaldı şimdi annesi babasi öldü çocukları yok falan kardeşlerde bir yere kadar.
benim ilk erkek arkadaşım şuan görüştüğüm insan. daha önceden çok benimle çıkmak isteyen oldu gönlüm ısınmadı bir türlü. bir kaç platonik aşkım oldu ama genelde erkeklerden tiksiniyordum pek hoşlanamıyordum. feminist yanlarım vardı.
ama şimdi ki erkek arkadaşım tüm bakış açılarımı değiştirdi. her şeyine katlanıyorum. beyefendi biraz dengesiz de. yine de çok bağlandım ne yaşayacaksam onunla olsun istiyorum. düğün falan her şeyi onunla yaşamak istiyorum.
inşallah o hayaller gerçekleşir hepimiz için canım.
öyle tabi tatlım biliyorlar.
tabi bu hayatta yalnız olmaz evlenmek lazım sonuçta yuva kurmak lazım bak ne güzelde örneğini vermişin.
anlıyorum bende önceleri erkeklerden nefret ederim nefret iğrenirdim ama erkek arkadaşım hayatıma girdikten sonra herşeyim ile çok değiştim değiştirdi beni gerçek aşk sevgi. en önemliside dayanmayı güçlü olmayı ögretti bu arada benim kide dengesiz biraz bu aralar iyi de önceden çok dengesiz de burcu ne tatlm ben tahmin ediyorum ama