- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
merhaba su perisi hoşgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar bende yeni üyeyim..
yeni üye oldum herkese merhaba
merhaba su perisi hoşgeldin
hoşbulduk okumaktansa yazmak daha keyifliymiş:))
hoşbuldum teşekkür ederim
sende hoş geldin nasılsın :) bütün yeni üyeler burada toplanmış galiba :)
selam kızlar ben de yeni sayılırım? önceden açtım ama pek aktif değilim. eski yerlere de pek yazılmıyor tanışmış kaynaşmış insanlar. nasılsınız bakalım.
ben yıllardır bakıyodum misafir olarak pek yeni sayılmam ama bu gün üye olarak katılmaya karar verdim iyide oldu
kocaelideyim ben şimdi çıkıyorum saat geç olmuş yarın devam ederiz inş herkese iyi geceler memnun oldum
kızlar hoşgeldiniz :)
noldu herkes pasifleşti bi anda :)
Selam kızlar ben de Adana dan , cukurova uni edebiyat fak. öğrencisiyim.12.12.12 de nikah kıydık ağustos ayında düğünüm var 24 yaşındayım.
hoşbulduk okumaktansa yazmak daha keyifliymiş:))
hoşbuldum sizde hoşgeldiniz ben merve 21 yaşındayım izmirde yaşıyorum siz :)
evet konu sahibi pasif olmuş neden acaba .. ?
Selam kızlar ben de Adana dan , cukurova uni edebiyat fak. öğrencisiyim.12.12.12 de nikah kıydık ağustos ayında düğünüm var 24 yaşındayım.
selam kızlar ben de yeni sayılırım? önceden açtım ama pek aktif değilim. eski yerlere de pek yazılmıyor tanışmış kaynaşmış insanlar. nasılsınız bakalım.
evet canım.toplandık iyi de oldu muhabbet edesim vardı yer bulamıyodum kendime :)
hadi sende tanıt kendini
bende bunu fark ettim iyiki bu konu açılmış fakat konu sahibi yok ortalarda .
ben iyiym teşekkür ederim siz nasılsınız ben merve bu arada :)
öyle mi neresindesiniz izmirin acaba ? :) sanırım öyle olmuşhoşgeldin bende izmirliyim :) çok üyelikleri var die herhalde.geri gelirler herhalde bilmiyorum noldu :26:
12.12.12 demek :) süpermiş :) sen yoğunluk başlamıştır artık düğün için dimi