Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

ben yıllardır bakıyodum misafir olarak pek yeni sayılmam ama bu gün üye olarak katılmaya karar verdim iyide oldu

selam kızlar ben de yeni sayılırım? önceden açtım ama pek aktif değilim. eski yerlere de pek yazılmıyor tanışmış kaynaşmış insanlar. nasılsınız bakalım.

selam kızlar ben de yeni sayılırım? önceden açtım ama pek aktif değilim. eski yerlere de pek yazılmıyor tanışmış kaynaşmış insanlar. nasılsınız bakalım.

hoşgeldin cnm.haklı onlarda uzun zamandır muhabbetleri var haliyle onlara karışmak zor.

ben yıllardır bakıyodum misafir olarak pek yeni sayılmam ama bu gün üye olarak katılmaya karar verdim iyide oldu

bende öyleydim ama burdaki muhabbetlerede bayılıyodum topicte iyi oldu biz yenilere :)

kocaelideyim ben şimdi çıkıyorum saat geç olmuş yarın devam ederiz inş herkese iyi geceler memnun oldum

tamam cnm iyi geceler.görüşrüz

Selam kızlar ben de Adana dan , cukurova uni edebiyat fak. öğrencisiyim.12.12.12 de nikah kıydık ağustos ayında düğünüm var 24 yaşındayım.

Selam kızlar ben de Adana dan , cukurova uni edebiyat fak. öğrencisiyim.12.12.12 de nikah kıydık ağustos ayında düğünüm var 24 yaşındayım.

hoşgeldiniz sizde
nikahınız da kıyılmış çok güzel bir duygu olmalı bu
bende merve izmirde yaşıyorum 21 yaşındayım yeni üyeyim :)

hoşbuldum sizde hoşgeldiniz ben merve 21 yaşındayım izmirde yaşıyorum siz :)
evet konu sahibi pasif olmuş neden acaba .. ?

hoşgeldin bende izmirliyim :) çok üyelikleri var die herhalde.geri gelirler herhalde bilmiyorum noldu :26:

12.12.12 demek :) süpermiş :) sen yoğunluk başlamıştır artık düğün için dimi

bende bunu fark ettim iyiki bu konu açılmış fakat konu sahibi yok ortalarda .
ben iyiym teşekkür ederim siz nasılsınız ben merve bu arada :)

Darısı sizlere olsun kızlar, 7 senedir sevgiliydik zaten liseden beri artık evlenelim dedik, bu aralar gelinlik, kinalik, çeyiz esyalari araştırmasi yapıyorum sürekli :)

X