Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

ben artık kacem bari sınav var daha sabah ona gidicem

ama günler geçsn bi cuma olsn artık

öptüm herkessii kızzlarr ..

yogurt yemeye gitti biride bakalım

öptüm senide cok cok ayrıyetten kuzumm
cook teşekkr ederm hepsi için herşey için

oyyyşş senin sevdiğinmi vardı yeni duydum ALLAH ayırmasın....niye çevrem yok gurbette bi başımayım kimseye güven yok benim istediğim karaterde insan yok cnm ondan internetimde baska arkadaşım yok yani neyse canlar ben cıkıyorum hepinizi öpüyor RABBİME emanet ediyorum kendinize iyi davranın görüşürüüüüüüzzzz :79:
:79:

tamam kızçem bende çıkıyorum zaten yarın sevdiceğimle bulaşacam da güzel olmam lazım cildim bi kendine gelsin uykuyla rica ederim lafı bile olmaz birdaha duymayım
gitti gitt vala kızın aklına soktun onu gitti oda
hadi iyi geceler kızçelerim benim tatlı uykular yarın görüşmek üzereeeeeeeee :80:

iyi gecelerrrr cannnımmcım

ben iyiym kızçem sen nasılsın bakıyım :26:
açılışı sen yaptın ilk yorumu sonra hiç ugramadın
Allah iyilik versin hastayım boğazlarım acıyor iki gündür midem alt üst uğrayamadım sonra hızlandınız fransız kaldım girmedim aranıza

Son düzenleme:
Allah iyilik versin hastayım boğazlarım acıyor iki gündür midem alt üst uğrayamadım sonra hızlandınız fransız kaldım girmedim aranıza

amin sagol kızçem. çok geçmiş olsun :26:
olur mu hiç öyle neden fransız kalıcaksın sen gel katıl kızçem ben seni fransız bırakırmıyım hiç çok ayıp ediyon ama

öyledir benim tepkim kızçem
öyle mi neyi var ki geçmiş olsun :26:
inşallah olur tatlımm ben okumuyorum bekarım kuzum 1 yıldır devam eden de bir ilişkim var :)

ayy canım sorma işe alınmak için girdi check-up'a! tansiyonu çıktı beklemedeyiz şu anda bakalım her gün ölçtürüyor tansiyonunu
oh oh ne iyi sevindim kuzum senin adına Allah tamamına erdirsin inşallah!

kızçelerimm ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kimse yok mu beya ama beni üzüyorsunuz valla nirelerdesiniz
eclipse sen nirelerdesin hı
gittiniz mi hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…