- 20 Ocak 2011
- 3.633
- 10
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.241
aynen valla çok acıktım ben kızçem yaa birde yarın sevdiceğim le buluşacağım hala uyumuyorum pazar gidiyor da
det küstüm ben senlen sen kendin ye tamam mı banada ayır sonra yerim küsmem gecince
ah ah ben cıkarmayım da kimler çıkarsınnn ..ben yandım eller yanmasın şarkısını kendime armağan ediyorumm :105:
niye hiç cevrem yok kızçem hı hiç mi yok arkadaşın veya görümcen eltin onlara gitsen gelsen ne bliyim :44:
ben artık kacem bari sınav var daha sabah ona gidicem
ama günler geçsn bi cuma olsn artık
öptüm herkessii kızzlarr ..
yogurt yemeye gitti biride bakalım
öptüm senide cok cok ayrıyetten kuzumm
cook teşekkr ederm hepsi için herşey için
tamam kızçem bende çıkıyorum zaten yarın sevdiceğimle bulaşacam da güzel olmam lazım cildim bi kendine gelsin uykuylarica ederim lafı bile olmaz birdaha duymayım
gitti gitt vala kızın aklına soktun onu gitti oda
hadi iyi geceler kızçelerim benim tatlı uykular yarın görüşmek üzereeeeeeeee:80:
naber kızlar
Allah iyilik versin hastayım boğazlarım acıyor iki gündür midem alt üst uğrayamadım sonra hızlandınız fransız kaldım girmedim aranızaben iyiym kızçem sen nasılsın bakıyım :26:
açılışı sen yaptın ilk yorumu sonra hiç ugramadın
Allah iyilik versin hastayım boğazlarım acıyor iki gündür midem alt üst uğrayamadım sonra hızlandınız fransız kaldım girmedim aranıza
çok teşekkür ederim bundan sonra yazacağım sağolunamin sagol kızçem. çok geçmiş olsun :26:
olur mu hiç öyle neden fransız kalıcaksın sen gel katıl kızçem ben seni fransız bırakırmıyım hiç çok ayıp ediyon ama
çok teşekkür ederim bundan sonra yazacağım sağolun
görüşürüz tamam gelirim tabi ki:79:hadi bakemm :103:
benm birazdah cıkmam gerekiyo akşama bekliyorm kızçem
dökülem bari hadee senimi kıracağım kızçemm
şimdik anacım benim ismim özlem :) konyalıyım 20 yaşındayımm :103:
kardeşin neyin de yok
okumuyorum bekarım yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorumm
sorularınızı alıyımm
memnun oldum şekerim pınar bende.eee sevgiliciğin var mı :)
öyledir benim tepkim kızçem
öyle mi neyi var ki geçmiş olsun :26:
inşallah olur tatlımm ben okumuyorum bekarım kuzum 1 yıldır devam eden de bir ilişkim var :)
merhaba kızlaarr :)) ben de yeni geldm aranızaa
bende memnun oldum kızçemmmemnun oldum şekerim pınar bende.eee sevgiliciğin var mı :)var var :103:
merhaba kızçem hoşgeldin sefalar getirdinmerhaba kızlaarr :)) ben de yeni geldm aranızaa
çok geçmiş olsun kuzum ya çok üzüldüm :26: inşallah kızçemayy canım sorma işe alınmak için girdi check-up'a! tansiyonu çıktı beklemedeyiz şu anda bakalım her gün ölçtürüyor tansiyonunu
oh oh ne iyi sevindim kuzum senin adına Allah tamamına erdirsin inşallah!
merhaba canım hoşgeldinn
nerden katılıyorsun aramıza ismin nedir
merhaba kızlarrr :)
merhaba kızçen hoşgeldin nasılsınn :80:
kızçelerimm ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kimse yok mu beya ama beni üzüyorsunuz valla nirelerdesiniz
eclipse sen nirelerdesin hı
gittiniz mi hepiniz