- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.281
ay canım şaka yağtım asıl sen olmasan tadı olmaz kavuştum cnm evdeydi bugün ondan hiç giremedim nete iyiym hamd olsun sen neer yapıyorsun buluştunmu enişteyle
merhaba tatlımm nbrr tanısalım kaynasalım
bende ıı kaptım kız ozlemcım bu ısı dımı
iyilik hoşluk burada zaman iyi geçiyor tanışalım :))
bugün herkez yalnız bıraktı beni
ya olurmu öyle şey deli kız herkesin işi gücü cıkmıştır ondan gelmiyordur kıyamam sana nasılda üzülürmüş
ohhhhhh maşallah ne güzel döktürmüşsün hepsini okudum eline yüreğine sağlık tatlımmm
iyiki size bişey olmamış cnm ya ölü varmı???:26:
çok üzüldüm hemde kızçem çok yapayalnız boynu bükük kaldım buralarda
begendin mi gerçekten şiirleri çok sevindimm kızçemm
var kuzum var
nasıl olmuş biliyon mu 3 adam var miras kavgasına düşmüşler dükkanını önünde mahkemeyide adamın kuzeni kazanmış adamda cekti silagını kuzeni ile kuzeninin oğlunu vurdu sesler geldi biz çok korktuk hemen koştuk baktık iki adam da yerde üstelik biri 4 yerinden vuruldu o genç olan
hemen benim ki ambulansı aradı olay yerinde adamın kuzeni can verdi kalbi durdu ..sağlık ekipleri geldi ama olmadı çalıştıramadılar kalbini
oğluda çok agır yaralıydı hastanaye kaldırdılar konya da cinayet diye yazsan çıkar kızçem bende çok etkilendim
oglu su anda tıp fakültesinde yatıyo adamı da tutukladılar .. insan akrabasına bunu yapar mı ya yapar mı ..
canım Rabbimi bilmeyen para hırsı bürür içini hele miras girdimi araya neler olur neler.... öbür dünyada nasıl hesap vereck o adam yazık olmuş ölenlere Allah rahmet eylsin...
amin amin.. hala etkisinden kurtulamadım ya kanlar içinde yerde yatıyorlar dı
kızçemm geldin gibi nire gittin senben de geldim nasılsınız
iyiki ben öyle bişeyle karşılaşmıyorum yoksa gercekten ben evde yalnız bile kalamaz hemen tesir eder rüyalarıma kadar girerdi.. sende düşünmemeye çalış hadi kız aba şiir armağan ett