Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

yok tatlım bu yöremize ait bir şey değil hatta burada kimse böyle bir söz kullanmaz
ben kendim ürettm kızçemmm beya

öyle deil işte göçmenler kullanır :)

valla bilmem kine ben göçmeni bizim burada kimse kullanmaz bacım diyommmmmmmm
vala bende bu gece yalnızım kızlar uyku yok sizide uyudunuz pc başında sandım

yok yok uyumadım zeyno burdaım kız ne ikram edem sana çay kahve
geldim geldimm senin tabirinle geldim kızçemmmmm

meleğimin bu sefer eletrklerı gitti galiba

ilahii
sen benlen maytap mı geçiyon bakıyım hıııı
bir arkadaşımın derdine ortak oluyordum da aşk olsun yaniii

şaka yapıyorummm şeeeyyy kahve varsa alayımmm gerci karnımda cok acıktı ama seni yormim

şaka yapıyorummm şeeeyyy kahve varsa alayımmm gerci karnımda cok acıktı ama seni yormim

bırak şimdi kahveyi kızçem alttaki börekle pastaya bak sen allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh be bende nasıl açıkmıştım
Eki Görüntüle 606313 Eki Görüntüle 606314 kızçemi yorma cok meşgül o:126:

bunları ben yapmştm sana kısmetmiş afiyet olsn

şey :26: bende yiyebilirmiyim kızçem hı azıcık ucundan yumulsam o böreklere miğdem bayram etseeee ( bu arada yimek ifadesi kaçtan cıkıyodu ) :103:

börek deill oo gördügün incecik bir pizzaa

digeridee sultan lokumu.

Eki Görüntüle 606313 Eki Görüntüle 606314 kızçemi yorma cok meşgül o:126:

bunları ben yapmştm sana kısmetmiş afiyet olsn

börek deill oo gördügün incecik bir pizzaa

digeridee sultan lokumu.

ney pizza mı
ama burdan börek gibi gözüküyor fazla dikkatli bakamadım börek gibi gördüm işte al sana
diğerinide kurabiye sandım ben sultan lokumu neyin bilmem tamam mı det küstüm ben senlen

cok canım cekti baksna pizzanın yarısını yemişşş

aman ALLAHIM rüyadamıyım ben offf ağzımın suyu aktı eline sağlıkkkk tatlımmm

ney pizza mı
ama burdan börek gibi gözüküyor fazla dikkatli bakamadım börek gibi gördüm işte al sana
diğerinide kurabiye sandım ben sultan lokumu neyin bilmem tamam mı det küstüm ben senlen

olur öyle seyler gece geç vakit oldu artık

küsmek yok daha pizza yices

şimdi gece gece yiyip kilo almayalım diyerek kendimizi avutalım yoksa valla gidip mutfakta ne varsa ycem

aynen valla çok acıktım ben kızçem yaa birde yarın sevdiceğim le buluşacağım hala uyumuyorum pazar gidiyor da
olur öyle seyler gece geç vakit oldu artık

küsmek yok daha pizza yices

det küstüm ben senlen sen kendin ye tamam mı banada ayır sonra yerim küsmem gecince
hemen kendine pay cıkartcan dimi
ah ah ben cıkarmayım da kimler çıkarsınnn .. ben yandım eller yanmasın şarkısını kendime armağan ediyorumm :105:
polis değil cnm askeri personel böyle sürekli nöbeti oluyor cok sıkılıyorum kızlar ya hiç cevrem yok
niye hiç cevrem yok kızçem hı hiç mi yok arkadaşın veya görümcen eltin onlara gitsen gelsen ne bliyim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…