Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

yok tatlım bu yöremize ait bir şey değil hatta burada kimse böyle bir söz kullanmaz :KK1:
ben kendim ürettm kızçemmm beya :KK53:

öyle deil işte göçmenler kullanır :)

valla bilmem kine ben göçmeni bizim burada kimse kullanmaz bacım diyommmmmmmm :KK57:
vala bende bu gece yalnızım kızlar uyku yok sizide uyudunuz pc başında sandım:KK9:

yok yok uyumadım zeyno burdaım kız ne ikram edem sana çay kahve :KK68:
geldim geldimm senin tabirinle geldim kızçemmmmm :KK9:

meleğimin bu sefer eletrklerı gitti galiba :KK3:

ilahii :KK1:
sen benlen maytap mı geçiyon bakıyım hıııı :KK20:
bir arkadaşımın derdine ortak oluyordum da aşk olsun yaniii :KK19:

valla bilmem kine ben göçmeni bizim burada kimse kullanmaz bacım diyommmmmmmm :KK57:

yok yok uyumadım zeyno burdaım kız ne ikram edem sana çay kahve :KK68:

ilahii :KK1:
sen benlen maytap mı geçiyon bakıyım hıııı :KK20:
bir arkadaşımın derdine ortak oluyordum da aşk olsun yaniii :KK19:

:KK9: şaka yapıyorummm şeeeyyy kahve varsa alayımmm gerci karnımda cok acıktı ama seni yormim :KK9:
:KK9:

:KK9: şaka yapıyorummm şeeeyyy kahve varsa alayımmm gerci karnımda cok acıktı ama seni yormim :KK9:

$DSC_0358.jpg $DSC_0363.jpg kızçemi yorma cok meşgül o:126::KK1:

bunları ben yapmştm sana kısmetmiş afiyet olsn:KK19::KK1:

bırak şimdi kahveyi kızçem alttaki börekle pastaya bak sen allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh be bende nasıl açıkmıştım :KK9:
Eki Görüntüle 606313 Eki Görüntüle 606314 kızçemi yorma cok meşgül o:126::KK1:

şey :26: bende yiyebilirmiyim kızçem hı azıcık ucundan yumulsam o böreklere miğdem bayram etseeee ( bu arada yimek ifadesi kaçtan cıkıyodu ) :103:

bırak şimdi kahveyi kızçem alttaki börekle pastaya bak sen allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh be bende nasıl açıkmıştım :KK9:

şey :26: bende yiyebilirmiyim kızçem hı azıcık ucundan yumulsam o böreklere miğdem bayram etseeee ( bu arada yimek ifadesi kaçtan cıkıyodu ) :103:

börek deill oo gördügün incecik bir pizzaa

digeridee sultan lokumu.:KK39:

Eki Görüntüle 606313 Eki Görüntüle 606314 kızçemi yorma cok meşgül o:126::KK1:

börek deill oo gördügün incecik bir pizzaa

digeridee sultan lokumu.:KK39:

ney pizza mı :KK53:
ama burdan börek gibi gözüküyor fazla dikkatli bakamadım börek gibi gördüm işte :KK14: al sana :KK57: :KK57: :KK57:
diğerinide kurabiye sandım ben sultan lokumu neyin bilmem tamam mı det küstüm ben senlen :KK14: :KK19: :KK19: :KK19:

cok canım cekti baksna pizzanın yarısını yemişşş :KK9:

aman ALLAHIM rüyadamıyım ben offf ağzımın suyu aktı :KK9::KK9: eline sağlıkkkk tatlımmm

ney pizza mı :KK53:
ama burdan börek gibi gözüküyor fazla dikkatli bakamadım börek gibi gördüm işte :KK14: al sana :KK57: :KK57: :KK57:
diğerinide kurabiye sandım ben sultan lokumu neyin bilmem tamam mı det küstüm ben senlen :KK14: :KK19: :KK19: :KK19:

olur öyle seyler gece geç vakit oldu artık :KK9:

küsmek yok daha pizza yices :KK56:

şimdi gece gece yiyip kilo almayalım diyerek kendimizi avutalım yoksa valla gidip mutfakta ne varsa ycem :KK9:

aynen valla çok acıktım ben kızçem yaa birde yarın sevdiceğim le buluşacağım hala uyumuyorum pazar gidiyor da :KK14:
olur öyle seyler gece geç vakit oldu artık :KK9:

küsmek yok daha pizza yices :KK56:

det küstüm ben senlen sen kendin ye tamam mı banada ayır sonra yerim küsmem gecince :KK57:
hemen kendine pay cıkartcan dimi :KK1:
ah ah ben cıkarmayım da kimler çıkarsınnn .. :KK14: ben yandım eller yanmasın şarkısını kendime armağan ediyorumm :105:
polis değil cnm askeri personel böyle sürekli nöbeti oluyor cok sıkılıyorum kızlar ya hiç cevrem yok :KK50:
niye hiç cevrem yok kızçem hı hiç mi yok arkadaşın veya görümcen eltin onlara gitsen gelsen ne bliyim :44:

X