Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

ben artık kacem bari sınav var daha sabah ona gidicem :KK31:

ama günler geçsn bi cuma olsn artık :KK16:

öptüm herkessii kızzlarr ..

yogurt yemeye gitti biride bakalım:KK53:

öptüm senide cok cok ayrıyetten kuzumm :KK54:
cook teşekkr ederm hepsi için herşey için :KK34:

aynen valla çok acıktım ben kızçem yaa birde yarın sevdiceğim le buluşacağım hala uyumuyorum pazar gidiyor da :KK14:

det küstüm ben senlen sen kendin ye tamam mı banada ayır sonra yerim küsmem gecince :KK57:

ah ah ben cıkarmayım da kimler çıkarsınnn .. :KK14: ben yandım eller yanmasın şarkısını kendime armağan ediyorumm :105:

niye hiç cevrem yok kızçem hı hiç mi yok arkadaşın veya görümcen eltin onlara gitsen gelsen ne bliyim :44:

oyyyşş senin sevdiğinmi vardı yeni duydum ALLAH ayırmasın....niye çevrem yok gurbette bi başımayım kimseye güven yok benim istediğim karaterde insan yok cnm ondan internetimde baska arkadaşım yok yani neyse canlar ben cıkıyorum hepinizi öpüyor RABBİME emanet ediyorum kendinize iyi davranın görüşürüüüüüüzzzz :79:
:79:

ben artık kacem bari sınav var daha sabah ona gidicem :KK31:

ama günler geçsn bi cuma olsn artık :KK16:

öptüm herkessii kızzlarr ..

yogurt yemeye gitti biride bakalım:KK53:

öptüm senide cok cok ayrıyetten kuzumm :KK54:
cook teşekkr ederm hepsi için herşey için :KK34:

tamam kızçem bende çıkıyorum zaten yarın sevdiceğimle bulaşacam da güzel olmam lazım cildim bi kendine gelsin uykuyla :KK1: rica ederim lafı bile olmaz birdaha duymayım :KK31:
gitti gitt vala kızın aklına soktun onu gitti oda :KK66:
hadi iyi geceler kızçelerim benim tatlı uykular yarın görüşmek üzereeeeeeeee :KK24: :KK24: :KK12: :KK19: :KK16: :80: :KK3: :KK3:

tamam kızçem bende çıkıyorum zaten yarın sevdiceğimle bulaşacam da güzel olmam lazım cildim bi kendine gelsin uykuyla :KK1: rica ederim lafı bile olmaz birdaha duymayım :KK31:
gitti gitt vala kızın aklına soktun onu gitti oda :KK66:
hadi iyi geceler kızçelerim benim tatlı uykular yarın görüşmek üzereeeeeeeee :KK24: :KK24: :KK12: :KK19: :KK16: :80: :KK3: :KK3:

:KK16:

iyi gecelerrrr cannnımmcım :KK54:

Allah iyilik versin hastayım boğazlarım acıyor iki gündür midem alt üst uğrayamadım sonra hızlandınız fransız kaldım girmedim aranıza:KK19:

amin sagol kızçem. çok geçmiş olsun :26:
olur mu hiç öyle neden fransız kalıcaksın sen gel katıl kızçem ben seni fransız bırakırmıyım hiç çok ayıp ediyon ama :KK20:

öyledir benim tepkim kızçem :KK1:
öyle mi neyi var ki geçmiş olsun :26:
inşallah olur tatlımm ben okumuyorum bekarım kuzum 1 yıldır devam eden de bir ilişkim var :)

ayy canım sorma işe alınmak için girdi check-up'a! tansiyonu çıktı beklemedeyiz şu anda bakalım her gün ölçtürüyor tansiyonunu:KK50:
oh oh ne iyi sevindim kuzum senin adına Allah tamamına erdirsin inşallah!:KK16:

memnun oldum şekerim pınar bende.eee sevgiliciğin var mı :)
bende memnun oldum kızçemm :KK24: var var :103:
merhaba kızlaarr :)) ben de yeni geldm aranızaa
merhaba kızçem hoşgeldin sefalar getirdin :KK16:
ayy canım sorma işe alınmak için girdi check-up'a! tansiyonu çıktı beklemedeyiz şu anda bakalım her gün ölçtürüyor tansiyonunu:KK50:
oh oh ne iyi sevindim kuzum senin adına Allah tamamına erdirsin inşallah!:KK16:
çok geçmiş olsun kuzum ya çok üzüldüm :26: inşallah kızçem
merhaba canım hoşgeldinn :21:
nerden katılıyorsun aramıza ismin nedir :KK3:

merhaba kızlarrr :)

merhaba kızçen hoşgeldin nasılsınn :80:

kızçelerimm ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK24:
kimse yok mu beya ama beni üzüyorsunuz valla nirelerdesiniz :KK68:
eclipse sen nirelerdesin hı :KK31:
gittiniz mi hepiniz :KK1:

X