Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

üç günde kırk küsür sayfa
tebrikler kızlar, yeni üyeler siftahı burda açmış benim gibi:)

herkese merhabaa

şimdi ben napacam hala anlamadımmmmm ki
ordan kart mı seçecem :26:
bak kızçem önce kendimize olumlama cümelere kuracağız bunları gün içinde ve gece yatmadan önce tekrarlıcaz birde evrene mektup yazcez
dalga geçme hee gerçekten inananarak yaparsak olmayacak şey yok bak şimdi ben sana bir yazı gönderecem buraya onu oku

tugcecan var orda ondan rica ettim bnm içinde kart açarmısın die canım snde söylee geldiginde yazar kartını ne cıktıgınıı

dalga geçmem tabisii ya bnde biara okudum ilgilendm ama sonuca ulaşamadım

bekliyorummm

valla maşallah, topiğiniz daim olsun, kopmayan dostluklar kurulsun inşallah :)
Çalışıyor musunuz kızlar? yoksa tek şanssız ben miyim aranızda?

öyle ama atamıyorum bi türlü üstüımden napıyım bilmiyorum :26:

bende bir isteyim bakım merak ettim melek kartını :44: sen demekki olacağına gerçekten inanmamışşın veya inandığını sanmışın ama bilinç altın tam tersi ki olmamış kızçem yazıyıda bulamadım arayınca bulunmaz ki zaten
valla maşallah, topiğiniz daim olsun, kopmayan dostluklar kurulsun inşallah :)
Çalışıyor musunuz kızlar? yoksa tek şanssız ben miyim aranızda?

inşallah tatlım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum yok kuzum ben çalışmıyorum okumuyorum da sen çalışıyormusun kaç yaşındasın :26:
aminnn :)
bn ögrenciyim canım.ders calışmam gerek ama onu bile yapmıyorum

haha haha benim yüzümden benim yüzümden
öyle ama atamıyorum bi türlü üstüımden napıyım bilmiyorum :26:

sen kendine atamıyorum dersen atamassın kızçem ama gerçekten atmak istersen yapmak istersen inan olmayacak şey yoktur

eveett senin yüzünden calışamıyorumm

neydi yazının adıı nerden baktın bulamadın bnde bakıyım

bende geldimm 25 yaşıdayım trabzonluyum işsiz üniversite mezunlarındanım:) topiğin hayırlı olsun keyifli sohbetler

eveett senin yüzünden calışamıyorumm

kötüyüm ben kötüyümmmmmmmmmmmmmmmm
neydi yazının adıı nerden baktın bulamadın bnde bakıyım

evrene mektup tu kizçem hatta herkez deneyimlerini yazıyordu ama bulamadım bir türlü çıkmıyor şimdi neden se
yapalım bişeyler ozmn kalk hadi

nireye kalkıyım kız o bilinç altı temizliği çok zor oluyor ama işte zaten onu temizlersen herşeyi olmuş bil o kadar önemli yani :105:

bende geldimm 25 yaşıdayım trabzonluyum işsiz üniversite mezunlarındanım:) topiğin hayırlı olsun keyifli sohbetler

hoşgeldin kızçem sefelar getirdinnnnnnn
trabzon mu oy uşağım oy tey tey nasıl güzel mi oralar :))
teşekkür edererimm gel gel sende katıl sohbetimize
ama ama niden işsizsin ki :26: hangi bölüm dü ?

merak ettim şimdi

ben yazdım biliyorsun mu ve gerçekten inandımm hergün gece yatmadan öncede okurumm burada da var öyle konular
birisi diyordu. evleneceği kişinin nasıl istediğini boyunu kilosunu düğünün herşeyini inanarak yazmış herşeyini ve gerçekten olmuş daha çok deneyim yaşayanlar var ama işte su bilinç altı yok mu onun temizlenmesi gerekiyor

hoşgeldin kızçem sefelar getirdinnnnnnn
trabzon mu oy uşağım oy tey tey nasıl güzel mi oralar :))
teşekkür edererimm gel gel sende katıl sohbetimize
ama ama niden işsizsin ki :26: hangi bölüm dü ?

hoşbulduk uşağum buralar güzel olmasına güzel de cok soğuk şekerim.sizler nerelisiniz napar nedersiniz.ben büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum bi nevi muhasebeci diyebilirsiniz.özel sektörde çalıştım bi süre ama zor geldi kpss den atanamayınca umudu kestim iyiyim böyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…