Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

ben yazdım biliyorsun mu ve gerçekten inandımm hergün gece yatmadan öncede okurumm burada da var öyle konular
birisi diyordu. evleneceği kişinin nasıl istediğini boyunu kilosunu düğünün herşeyini inanarak yazmış herşeyini ve gerçekten olmuş daha çok deneyim yaşayanlar var ama işte su bilinç altı yok mu onun temizlenmesi gerekiyor :KK14:

başaranlar varsa bizde neden olmasııınn :44:

hoşbulduk uşağum buralar güzel olmasına güzel de cok soğuk şekerim.sizler nerelisiniz napar nedersiniz.ben büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum bi nevi muhasebeci diyebilirsiniz.özel sektörde çalıştım bi süre ama zor geldi kpss den atanamayınca umudu kestim iyiyim böyle :)

buralarda buz gibi valla ya :105: bende konyalıyım kızçemm :) okumuyorum bu sene ayıptır söylemesi ygs ye 3. girişim olacak :KK1: kesme umudunu nefes alıyorsak umut vardır :KK20:
Varmı hayatında biri bakem hı belki evlenin ce hiç gerek kalmaz :26:
başaranlar varsa bizde neden olmasııınn :44:

var kuzum var olmaz mı bu forumda özellikle çok var ben önceleri üye olmadan çok okuyordum :KK1:

buralarda buz gibi valla ya :105: bende konyalıyım kızçemm :) okumuyorum bu sene ayıptır söylemesi ygs ye 3. girişim olacak :KK1: kesme umudunu nefes alıyorsak umut vardır :KK20:
Varmı hayatında biri bakem hı belki evlenin ce hiç gerek kalmaz :26:

var kuzum var olmaz mı bu forumda özellikle çok var ben önceleri üye olmadan çok okuyordum :KK1:

ımmm Konya Mevlana şehri gitmek istediğim yerler arasında inşallah misafirin olurum bigün:) hayatımda biri var evet 4 yıldır beraberiz ama ailem istemiyo evlenmemizi.kendime sevenleri sevdiğine vermediler şarkısını armağan ediyorum :)

ımmm Konya Mevlana şehri gitmek istediğim yerler arasında inşallah misafirin olurum bigün:) hayatımda biri var evet 4 yıldır beraberiz ama ailem istemiyo evlenmemizi.kendime sevenleri sevdiğine vermediler şarkısını armağan ediyorum :)

tabi tatlımm benim memleketim çok güzeldir misdir mis gelirsen beklerimm gezdirimm kızçem seni gez gez bitmez buralarr :KK16: haha :KK1: şarkı güzelmiş :)
şaka bir yana niye istemiyorlar kızçem ya nedir nedeni anlatmak istermisin :26:
tabikide alırım istediğin çilolata olsun 1 sana 2 bana :KK9::KK9::KK9:

hayır hayır :KK20: bay öyle olmayacak 1 sana 5 banaaaa ben biraz oburum da :KK24: yimek ifadesi nasıl yapılıyordu unuttum olamazzzzzz :44:

ben gidiyorum kızlar..biraz kafa dagıtayım sıkıldım yiiine..mutlaka dönücemmm ...öpptüm hepiinisiiii:KK14:

tabi tatlımm benim memleketim çok güzeldir misdir mis gelirsen beklerimm gezdirimm kızçem seni gez gez bitmez buralarr :KK16: haha :KK1: şarkı güzelmiş :)
şaka bir yana niye istemiyorlar kızçem ya nedir nedeni anlatmak istermisin :26:

hayır hayır :KK20: bay öyle olmayacak 1 sana 5 banaaaa ben biraz oburum da :KK24: yimek ifadesi nasıl yapılıyordu unuttum olamazzzzzz :44:

inşallah canım sende gel bende sana kuymak fırın sütlaç ısmarlarım :) sevdiceğime gelirsek neden istemediklerin bende tam çözmüş değilim aileler tanıştı herşey güzeldi ama babam kabul etmiyo bir türlü hani bir kere çocuğu karşısına alıp konuşsa gam yemicem tanımıyo bile :S biz onla çok kavga ederiz bi kaç kez ayrıldık ama kopamadık birbirimizden napimm başkasını da sevemiyorum

bakıcam canım.gelirim akşammaa :KK54:

tamam git sen gitt :KK14:
inşallah canım sende gel bende sana kuymak fırın sütlaç ısmarlarım :) sevdiceğime gelirsek neden istemediklerin bende tam çözmüş değilim aileler tanıştı herşey güzeldi ama babam kabul etmiyo bir türlü hani bir kere çocuğu karşısına alıp konuşsa gam yemicem tanımıyo bile :S biz onla çok kavga ederiz bi kaç kez ayrıldık ama kopamadık birbirimizden napimm başkasını da sevemiyorum

ayhhh valla bayılırım kızcemmm bana yemek dedin mi akan sular durur :KK24: inşallah yolum düşer bir gün
alla alla ailelerde tanışmış her şey güzelken neden böyle oldu acaba :44:
baban ne den kabul etmiyor işsiz mi o yüzden mi ya da acaba başka biri ile mi evlendirecekler ki seni :26:

ayhhh valla bayılırım kızcemmm bana yemek dedin mi akan sular durur :KK24: inşallah yolum düşer bir gün
baban ne den kabul etmiyor işsiz mi o yüzden mi ya da acaba başka biri ile mi evlendirecekler ki seni :26:

hemen türk flmine bagladın he
:KK1:

bişeey olmadı kuşşum.arkdşlara notları götüreyim bi kahve içip fal baktırayım geleyim dedm..hemde böyle bilinçaltm sanırım zorluyo beni sıkıldm öyleee düşünmkten.özle beni :KK34::KK1:

tamam balım hadi görüşürüz :KK3:
özlemez olurmuyum kızçemmmm fazla özletme ama :KK31:
git bi rahatla gel hadi falında da neler çıkacak bir bir anlatacan ona göree :KK3: :KK3: :KK3:

sabit bi işi yok ama bizde öyle para meraklısı insanlar değiliz mala mülke değer vermeyiz babam sadece biraz önyargılı onların yaşam tarzı bize uymaz diyo genelleme yapıyoo nebiliyim kaç kere denedik konuşmayı kabul etmiyo benle küsüp duruyo.başkasına vermeye calıştılar resmen zorladılar beni ama yapamadım yapamam

X