- 8 Ocak 2013
- 81
- 0
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
ben iyiyim sagol sen nasılsın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben iyiyim sagol sen nasılsın :)
ben dilek 25 yaşındayım çalışmıyorum bursada yaşıyorum
bende iyiyi dilek teşekkür ederim
bekarmısın peki .i bende özlem 20 yaşındayım konyalıyımm
bende evlilik yok sevgilim bile :44:yok bu yaşıma kadarda hiç olmadı
uyandm kalktm sınava girdim geldm kahvaltı bile yaptım ben uyanmadı die arkmdan konşyonus ayıp
kaldı 2 sınavvv.
bitecek inanıyorum bitiicekk
tüh ya yakalandık ne güzel dedikodunu yapıyordumm
ah balım benim hiç birşey kalmamış 2 tanecik dayan :)) bugün ki sınavın nasıl geçti :44:
aa niden olmadı canım özel bir sebebi yoksa paylaşmak istermisin :26:
gönlıüme göre bulamadım o yüzden
bende evlilik yok sevgilim bile :44:yok bu yaşıma kadarda hiç olmadı
nedenhiç olmadı kii.keşke bnmde öyle olsaydı dicem şimdi abes olcakama bnde yoruldum yani hayatımda kendi kendime kalamadım ki hiç
nedenhiç olmadı kii.keşke bnmde öyle olsaydı dicem şimdi abes olcakama bnde yoruldum yani hayatımda kendi kendime kalamadım ki hiç
aa niden olmadı canım özel bir sebebi yoksa paylaşmak istermisin :26:
gönlıüme göre bulamadım o yüzden
inşallah en kısa zamanda bulursun gönlüne göre birini mutlaka vardır ama mutlaka :26:
yapcaksan sen yap dedikodumu yahu
kopyalı geçti
yaptım yaptım hepsni sonra arkadan bi sess 2.sorunun cevabı .d. olacak kk k k! diye yankılandı.sonra o ses cevap .e. dedi bnm kafa karıştı tabi gittim c yaptım bnmkisi dogru cıktı tabisi o ayrıntıyı atlamayalım.
sonra bu işlem bikaçkez oldu 9 şu 14 şu bu derken 2 yanlışla cıktım sınavdan 90 geliyo napıyım olcak okdr .arkdşlarıma uydum gitti 10puan
yaptım gitti bende o zaman
vay vay vay kızçem sen ne ballısın ne şanslısın biliyon mu giden 10 puan olsun beya o da nazar olsun değil mi
ne bilim hiç benden hoşlanan veya tanışmak isteyen olmadı hayatımda
kızçem niye öyle diyorsun ama sinirlendirdin şimdi beni yorulacak ne var bunda her insan kötü şey ler yaşar ama bu dünya bir imtihan dünyası biliyorsun demi hep karamsar düşünüyorsun zaten hep
yaptım gitti bende o zaman
vay vay vay kızçem sen ne ballısın ne şanslısın biliyon mu giden 10 puan olsun beya o da nazar olsun değil mi
alla alla :44: acaba sen çok mu cekingensin çok mu içine kapanıksın da böyle oldu ki bu zamana kadar :26:
karamsar degilim ya ben
aynennn öyle 10 puancıktan bişi olmazzz .ballıyımdır tabisi kndimi dinledigimde iyi şeyler olur bide hep dinlesem güsel olcakkktta
teşekkür ederim kızçem gel sende gel çekinme burda çok güzel muhabbetler var beyaa
Seninde kızçemmm amma siz gelip nirelere gidersiniz böyle valla darılıyorumm he
evet bende niyeyse aşırı utangaçlık ve çekingenlik var
tatlımmm ya ben de arada girip cıkıyorum birde klomen kullananlar gelin dertleşelim bölümündeyıim genellikle konu açın onun üzerine konuşalımmm aman sen darılma gelirim heppp:13:
karamsarsınnn
o zaman bundan sonra dinleyeceksin kızçemmm birlikte oluımlamalar mı yapsak nörisek çekim yasası olayı hani
istemediğimiz düşünceler gitse hayatımızdan
yapalım yapalıımm :129:
iyi şeyler ollllllcakkk kii.ben rüyaalrımda bilem gördüm.melek kartı açtırdım kndime dün gece meleklerim bnm için mucize hazırlıyoolarmş.ellerimi açtım gözlerimi kapattm bekliyorum :116: