Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

uyandm kalktm sınava girdim geldm kahvaltı bile yaptım ben uyanmadı die arkmdan konşyonus ayıp :KK20:

:KK76::KK76::KK76::KK76:

kaldı 2 sınavvv.:KK8:

bitecek inanıyorum bitiicekk:KK35:

bende evlilik yok sevgilim bile :44:yok bu yaşıma kadarda hiç olmadı

aa niden olmadı canım özel bir sebebi yoksa paylaşmak istermisin :26:
uyandm kalktm sınava girdim geldm kahvaltı bile yaptım ben uyanmadı die arkmdan konşyonus ayıp :KK20:

:KK76::KK76::KK76::KK76:

kaldı 2 sınavvv.:KK8:

bitecek inanıyorum bitiicekk:KK35:

tüh ya yakalandık ne güzel dedikodunu yapıyordumm :KK24: :KK66:
ah balım benim hiç birşey kalmamış 2 tanecik dayan :)) bugün ki sınavın nasıl geçti :44:

tüh ya yakalandık ne güzel dedikodunu yapıyordumm :KK24: :KK66:
ah balım benim hiç birşey kalmamış 2 tanecik dayan :)) bugün ki sınavın nasıl geçti :44:

yapcaksan sen yap dedikodumu yahu :KK15:
kopyalı geçti :KK1:
yaptım yaptım hepsni sonra arkadan bi sess 2.sorunun cevabı .d. olacak kk k k! diye yankılandı.sonra o ses cevap .e. dedi bnm kafa karıştı tabi gittim c yaptım :KK9: bnmkisi dogru cıktı tabisi o ayrıntıyı atlamayalım.
sonra bu işlem bikaçkez oldu 9 şu 14 şu bu derken 2 yanlışla cıktım sınavdan 90 geliyo napıyım olcak okdr .arkdşlarıma uydum gitti 10puan :KK14:

nedenhiç olmadı kii.keşke bnmde öyle olsaydı dicem şimdi abes olcak:KK14:ama bnde yoruldum yani hayatımda kendi kendime kalamadım ki hiç

kızçem niye öyle diyorsun ama sinirlendirdin şimdi beni :KK57: yorulacak ne var bunda her insan kötü şey ler yaşar ama bu dünya bir imtihan dünyası biliyorsun demi hep karamsar düşünüyorsun zaten hep :KK57:
aa niden olmadı canım özel bir sebebi yoksa paylaşmak istermisin :26:
gönlıüme göre bulamadım o yüzden

inşallah en kısa zamanda bulursun gönlüne göre birini mutlaka vardır ama mutlaka :26:
yapcaksan sen yap dedikodumu yahu :KK15:
kopyalı geçti :KK1:
yaptım yaptım hepsni sonra arkadan bi sess 2.sorunun cevabı .d. olacak kk k k! diye yankılandı.sonra o ses cevap .e. dedi bnm kafa karıştı tabi gittim c yaptım :KK9: bnmkisi dogru cıktı tabisi o ayrıntıyı atlamayalım.
sonra bu işlem bikaçkez oldu 9 şu 14 şu bu derken 2 yanlışla cıktım sınavdan 90 geliyo napıyım olcak okdr .arkdşlarıma uydum gitti 10puan :KK14:

yaptım gitti bende o zaman :KK1:

vay vay vay :KK1: kızçem sen ne ballısın ne şanslısın biliyon mu giden 10 puan olsun beya :KK66: o da nazar olsun değil mi :KK12:

kızçem niye öyle diyorsun ama sinirlendirdin şimdi beni :KK57: yorulacak ne var bunda her insan kötü şey ler yaşar ama bu dünya bir imtihan dünyası biliyorsun demi hep karamsar düşünüyorsun zaten hep :KK57:

yaptım gitti bende o zaman :KK1:

vay vay vay :KK1: kızçem sen ne ballısın ne şanslısın biliyon mu giden 10 puan olsun beya :KK66: o da nazar olsun değil mi :KK12:

karamsar degilim ya ben:KK17:

aynennn öyle 10 puancıktan bişi olmazzz .ballıyımdır tabisi kndimi dinledigimde iyi şeyler olur bide hep dinlesem güsel olcakkktta :KK36:

karamsar degilim ya ben:KK17:

aynennn öyle 10 puancıktan bişi olmazzz .ballıyımdır tabisi kndimi dinledigimde iyi şeyler olur bide hep dinlesem güsel olcakkktta :KK36:

karamsarsınnn :KK20:
o zaman bundan sonra dinleyeceksin kızçemmm birlikte oluımlamalar mı yapsak nörisek :KK1: çekim yasası olayı hani :KK24:
istemediğimiz düşünceler gitse hayatımızdan :KK31:

teşekkür ederim kızçem gel sende gel çekinme burda çok güzel muhabbetler var beyaa :KK66: :KK12:

Seninde kızçemmm amma siz gelip nirelere gidersiniz böyle valla darılıyorumm he :KK20:

:KK16: tatlımmm ya ben de arada girip cıkıyorum birde klomen kullananlar gelin dertleşelim bölümündeyıim genellikle konu açın onun üzerine konuşalımmm aman sen darılma gelirim heppp:13:

evet bende niyeyse aşırı utangaçlık ve çekingenlik var

ama kızçem bak böyle olmaz ki :KK20:
bu nedenle sana ki,mse yanaşmıyordur onlarda çekiniyordur herşeyi her zaman karşı taraf yapmaz sende yapacaksın ki birşeyler işte o zaman güzel olacak herşey
bu duygularını niden yenmiyorsun bakıyım sen :KK19:

karamsarsınnn :KK20:
o zaman bundan sonra dinleyeceksin kızçemmm birlikte oluımlamalar mı yapsak nörisek :KK1: çekim yasası olayı hani :KK24:
istemediğimiz düşünceler gitse hayatımızdan :KK31:

yapalım yapalıımm :129:
iyi şeyler ollllllcakkk kii.ben rüyaalrımda bilem gördüm.melek kartı açtırdım kndime dün gece meleklerim bnm için mucize hazırlıyoolarmş.ellerimi açtım gözlerimi kapattm bekliyorum :116:

yapalım yapalıımm :129:
iyi şeyler ollllllcakkk kii.ben rüyaalrımda bilem gördüm.melek kartı açtırdım kndime dün gece meleklerim bnm için mucize hazırlıyoolarmş.ellerimi açtım gözlerimi kapattm bekliyorum :116:

yapalım valla ben daha önce 21 gün boyuncA yaptım da inanılmaz şeyler oldu
Vışşş melek kartı da necimiş :KK53:
ya bende istiyorum ondan bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :KK19:

X