Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

gel vatandaş gel topiğimee gellllllllllllllllllll :118: :103: :KK66:
siz nirelere gittiniz kızçelerim ya ben cıkınca hemen kaybolmuşlar cimcimeler :KK20:

artık gelin ama yaaaaaaaaaaaaa :KK5: :KK5:
valla hepinize küserimmmm kızçem benim sen nirelere gittin hı balım sen nireye gittin herkez gitti nöricem ben gelin diyorum size :KK66:
gel gel güzelim gel gel hiç acımıcakkkkkkk :KK24: :KK19:

gel die die getirttin sanırım beni :KK53:

küsmek gerek aslnda sana ama bakma alışcaz böyle gitmelerine sanırım..snki biz bişi yapıos atarlanıp gidion:KK19:

gel die die getirttin sanırım beni :KK53:

küsmek gerek aslnda sana ama bakma alışcaz böyle gitmelerine sanırım..snki biz bişi yapıos atarlanıp gidion:KK19:

evet getirdim getirdimmmmmmmmm :103:
kuzum çok canım sıkıldı sizinde canınızı sıkmak istemedim küstün mü bana sen :KK50:

evet getirdim getirdimmmmmmmmm :103:
kuzum çok canım sıkıldı sizinde canınızı sıkmak istemedim küstün mü bana sen :KK50:

bizim canımızı nie sıkcan ya sen deli miiisiinn hı?

bişi olmuşşsa paylaşcan ki rahatlatcaz seni.ben cok kötüyüm gidiorm siz devam ediinn desem cıksam iyimi olcek.:KK20:

bizim canımızı nie sıkcan ya sen deli miiisiinn hı?

bişi olmuşşsa paylaşcan ki rahatlatcaz seni.ben cok kötüyüm gidiorm siz devam ediinn desem cıksam iyimi olcek.:KK20:

ne biliyim kuzum işte benim kide öyle bir düşünce :KK17: :KK28:
yok yok sen deme bana bakma sen kızçem benden örnek alma bu konuda :KK20:

yok sen anlat bi önce noldu neler oluyo
sonra ben alırımm sana dondurma yeriz brlkte ama bidaha böle yapma yahu al bakem:131::131:

aa dondurmalı smile :131: :131: ay ben bunu çok sevdimmm hemde çilekli :KK1:
bak balım ne oldu biliyon mu
şimdi ben bunu aradım napıyorsun nasıl oldun diye alttan da alıyorum üstüne gitmiyorum bu sinir sinir konuşuyor bende sinir oldum ama aynı zamanda oda da annesi ile
neyse ben birşey ler dedim buna beni tersledi yerin dibine soktu zaten bunalıyorum yeter senin tiribine başlatma dedi :KK19:
annesinin yanında ben çok bozuldum tabi kapattım telefonu mesaj attım beni yerin dibine soktun diye. sinirli iken bambaşka birisi oluyor lokum bi görsen tanıyamıyorum onu :105:
annem seninle konuşutuğumu bilmiyor sus artık şu bu bende sustum napıyım sonra siniri geçti beyfendinin de mesaj attı öyle işte :KK14:
bizim asıl sıkıntımız sinirli iken oluyor o gözü hiç birşeyi görmüyor ne yapacağım bilmiyorum hiç :KK43:

tamam tamam vurma abla ne
vuruyon da ya :KK5: bende üzülüyorum da napıyım işte bende hakim olamıyorum kendime birde aslan burcu olunca bende kükreyiveriyorum anacım öyle :KK1: :KK66:

anlarım anlarım.yok öyle alttn alıp ezilmk ztn :KK20:

sinirli olnca erkekelre katlanılmıyo cidden.bnde cok korkarım öyle meelek gibiken bişi olnca atarlanan erkeklerden.yani korkmak biyerde de sogurum hemen..
seninkide öyleyse nasıl başedicen bilemedim.olsn ama canı sıkkın ztn sanırım geçer uzamadan..

Son düzenleme:
anlarım anlarım.yok öyle alttn alıp ezilmk ztn :KK20:

sinirli olnca erkekelre katlanılmıyo cidden.bnde cok korkarım öyle meelek gibiken bişi olnca atarlanan erkeklerden.yani korkmak biyerde de sogurum hemen..
seninkide öyleyse nasıl başedicen bilemedim.olsn ama canı sıkkın ztn sanırım geçer uzamadan..

inşallah kızçem valla ben artık kendi haline bıraktım üsteledikce kötü oluyor :KK14:
bu arada internet gitti geldi lokum k. bakma geciktim biraz cevap ta :26:

X