Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

dün ne güzeldi :KK43: mesajlara bilem yetişemiyorduk valla nazar değdirdi kim değidirdise :KK43:
gelsinlerde bir bir bir soracam onlara :KK47: :KK20:

tamda diyordum ki sinavlar bitti bu gun benim gunum foruma geldim kimse yok yahu :) topigi gordum heycanlandim merhaba kizlarrr :KK70:

hoşgeldin kızçem sefalar getirdinnnn :KK3: :KK16:
heycan iyidir iyidir gel anacımm nasılsın bakemm :KK24:
bugun bizim topikte bir sessizlik oluştu amma yavaş yavaş açılacak gibiyiz sankimm :))

kmse yook ama hülyagülşah artık hastanede dogumda olabilir :KK1: uzun bi sürede gelemez sanırım.onu merak ettim 40+ haftalk hamileydi aklma geldi birden :emir_bebek:

coook coook hos buldumm :KK70: iyiym sinavlar bitti siz tahmin edin artik :KK70: sizler nasilsiniz ? desenize sessizligi bozucaz bu aksamm :KK1:

tahmin etmezmiyiz herkez finallere çalışıyor deli gibi ah ah :KK1: ben çok rahatım beyaaa :KK53:
ben iyiym kuzucum şükürler olsun ki canım kızçemle sohbet ediyorduk :):)
kendinden bahdet bakyım bana bir :103:

kmse yook ama hülyagülşah artık hastanede dogumda olabilir :KK1: uzun bi sürede gelemez sanırım.onu merak ettim 40+ haftalk hamileydi aklma geldi birden :emir_bebek:

ayy hakikaten o ne yaptı ki acep :26:
dogum yaptımı ki kızı olacaktı dimi ::)
diğer kızçelere ne oldu pekim hadi onu anlıyoruz da :KK31:

tahmin etmezmiyiz herkez finallere çalışıyor deli gibi ah ah :KK1: ben çok rahatım beyaaa :KK53:
ben iyiym kuzucum şükürler olsun ki canım kızçemle sohbet ediyorduk :):)
kendinden bahdet bakyım bana bir :103:

valla benim ara sinavlar henuz bitti aof te yim bu yil 2 yildir universite degistrp duruyorum :) neyseki bu yil aof burdada acildi ve beni univsizlikten kurtardi :) makedonyada yasiyorum ve malesefki turkce universite yok iki yildir arnavutca okumaya calisiyordum ama olmuyorr olmuyorrr ya profesorlerle kavga ediyorum yada arkadaslarimla sorunlarim oluyor :) aof de rahatim dogrusu anadil gibisi yok :KK70:DD isletme 1 ci sinifim :) ismim nihal... ogrenci olan bi tek ben miyim acep :KK70: aranizdan?

Merhabalar kk. nin sevgili üyeleri :)
Bende yeni üyeyim eski topikleri şöyle bir inceledim. fakat herkez tanışmış kaynaşmış yeni kişiler alınmıyor yabancı kalıyor .
Bende düşündüm ve böyle bir sohbet topiği açmaya karar verdim :) Hem tanışalım hem kaynaşalım hemde arkadaş olalım Buyrun hepinizi bekliyorum :) :)

slm cnm bende yeni sayılırım evet bende yabancı kaldım senınle tanıştığıma memnum oldum:))))görüşmek üzere.....

valla benim ara sinavlar henuz bitti aof te yim bu yil 2 yildir universite degistrp duruyorum :) neyseki bu yil aof burdada acildi ve beni univsizlikten kurtardi :) makedonyada yasiyorum ve malesefki turkce universite yok iki yildir arnavutca okumaya calisiyordum ama olmuyorr olmuyorrr ya profesorlerle kavga ediyorum yada arkadaslarimla sorunlarim oluyor :) aof de rahatim dogrusu anadil gibisi yok :KK70:DD isletme 1 ci sinifim :) ismim nihal... ogrenci olan bi tek ben miyim acep :KK70: aranizdan?

Vışşşş :KK53: makedonya mı nasıl oralar güzel mi bacım:)
yi o profesorleri :KK1:
yok olur mu ne ögrenciler ne ünv. var burada bir bilsen gazi den tut o o o odtü ye kadar :KK24:
bende ögrenci olacaktım ta gidemedim anne mi bırakıp :KK31: şimdi evde pinekliyorumm :105:

X