- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
hiiiç anlamadım vallahi.onlar gececi oldu iyice sanırım
yoksa topiğime nazar mı değidi anacımmm teh teh teh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiiiç anlamadım vallahi.onlar gececi oldu iyice sanırım
tamda diyordum ki sinavlar bitti bu gun benim gunum foruma geldim kimse yok yahu :) topigi gordum heycanlandim merhaba kizlarrr
hoşgeldin kızçem sefalar getirdinnnn
heycan iyidir iyidir gel anacımm nasılsın bakemm
bugun bizim topikte bir sessizlik oluştu amma yavaş yavaş açılacak gibiyiz sankimm :))
coook coook hos buldumm iyiym sinavlar bitti siz tahmin edin artik sizler nasilsiniz ? desenize sessizligi bozucaz bu aksamm
kmse yook ama hülyagülşah artık hastanede dogumda olabilir uzun bi sürede gelemez sanırım.onu merak ettim 40+ haftalk hamileydi aklma geldi birden
coook coook hos buldumm iyiym sinavlar bitti siz tahmin edin artik sizler nasilsiniz ? desenize sessizligi bozucaz bu aksamm
ayy hakikaten o ne yaptı ki acep :26:
dogum yaptımı ki kızı olacaktı dimi ::)
diğer kızçelere ne oldu pekim hadi onu anlıyoruz da
ben çok rahatımmmm
kıskanın beni oh oh oh :118:
hıh gelmesinler nasıl olsa gelirrlerr ozmn görürler
tahmin etmezmiyiz herkez finallere çalışıyor deli gibi ah ah ben çok rahatım beyaaa
ben iyiym kuzucum şükürler olsun ki canım kızçemle sohbet ediyorduk :):)
kendinden bahdet bakyım bana bir :103:
sayılı sınav cabuk geçer
sayılı sınav cabuk geçer
Merhabalar kk. nin sevgili üyeleri :)
Bende yeni üyeyim eski topikleri şöyle bir inceledim. fakat herkez tanışmış kaynaşmış yeni kişiler alınmıyor yabancı kalıyor .
Bende düşündüm ve böyle bir sohbet topiği açmaya karar verdim :) Hem tanışalım hem kaynaşalım hemde arkadaş olalım Buyrun hepinizi bekliyorum :) :)
valla benim ara sinavlar henuz bitti aof te yim bu yil 2 yildir universite degistrp duruyorum :) neyseki bu yil aof burdada acildi ve beni univsizlikten kurtardi :) makedonyada yasiyorum ve malesefki turkce universite yok iki yildir arnavutca okumaya calisiyordum ama olmuyorr olmuyorrr ya profesorlerle kavga ediyorum yada arkadaslarimla sorunlarim oluyor :) aof de rahatim dogrusu anadil gibisi yok DD isletme 1 ci sinifim :) ismim nihal... ogrenci olan bi tek ben miyim acep aranizdan?
slm cnm bende yeni sayılırım evet bende yabancı kaldım senınle tanıştığıma memnum oldum:))))görüşmek üzere.....