- 20 Ocak 2011
- 3.633
- 10
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
valla aynı durumdayız kızçem beya nöricez böyle bilmiyorum :105:
senin oda arkadaşların var mı kızım onlarla konuşmuyormusunuz hiç :44:
yarın ki sınav nasıl zormuu yokSa
olur mu kız bekarlarda var koca arayanlarda evde kalanlarda
evet tatlım çok güzeldir benim canım memleketim ne demişler gez dünyayo gör konyayı demişler gelirsen yine beklerim misafirim olarakk
Çankırıyı hiç bilmiyorum nasıl bir yer halkı nasıldır oranın siz nasıl evlendiniz anlat bakem bir başka ne yapıyorsun hep evdemisin :)
işim vardı çıkmıştım canım kusura bakma evet gercekten konya güzel bi şehir çok tesekkur ederim cok naziksin inşş yolun düşerse maraşa çankırıya bende misfir etmek isterim misafiri cok severimm :) neyse çankırı cok küçük gelişmemiş bi şehir her işimizi ankarada yapıyoruz malesef halkıda pek yabancıları sevmez neyse onuda geçelimm bbenn kocamla severek evlendik cnmmmm cok şükür mutluyuz evdeyım sürekli malesefff öyle pek sosyal aktivitem yok
iyi bakalım hadi öyle olsunyeni gördüm ve yazdım cevap aşkolsun öyle şey mi olur. eşim geldi işten onunla uğraşıyorum bir yandan. :124:
inşallah o son sınavınıda geçersin kızcem benmmmyok kuzum çerez artık son 3 sınavım var 2sinde sorun yok ama son sınavımdan şüpheliyim.oda bilmedgimden degil hocadan...
onu verecekler elime neler yapmam kii...1haftadır zehir etti bana hayatı
oda arkdaşım var canım.arkdşyla ders calşyo fln arada bi karşılaşıyoruz
mrb kızlar bende yeni üyeyimmm :)))
işim vardı çıkmıştım canım kusura bakma evet gercekten konya güzel bi şehir çok tesekkur ederim cok naziksin inşş yolun düşerse maraşa çankırıya bende misfir etmek isterim misafiri cok severimm :) neyse çankırı cok küçük gelişmemiş bi şehir her işimizi ankarada yapıyoruz malesef halkıda pek yabancıları sevmez neyse onuda geçelimm bbenn kocamla severek evlendik cnmmmm cok şükür mutluyuz evdeyım sürekli malesefff öyle pek sosyal aktivitem yok
ankara dendi yine.ama oluyor mu hiçç
ankara dendi yine.ama oluyor mu hiçç
ne oldu arkadaşımmm :))
onunda var üyeligiii.geçen sene almış bnm pcden az daha 2.üyelik die damga yediriodu bana
ammmaa takılmıo pek buralarda ancak bnden dinlio.şunun ki şöyle yapmış bunun kocası annesine şöyle demiş onun erkek arkdşı şöyle yapmış oturup bunları anlattırıo bana
iyiyim tşk ederim sizler nasılsınızzzzz... yeni işten geldim kocamı beklioorumm beklerkende buraya rasgeldim sohbet güsel katılayım dedim :))
ankarayı özledim de
bugunler de geri sayımdayım oraya dönmek için ondan oldu öyle.
kk sayesnde içiçi oldum he
hahaay yazık ya sende öyle anlatıyon demi hiç susmadan nasıl belli bak :118:
iyi bakalım hadi öyle olsun
inşallah o son sınavınıda geçersin kızcem benmmm
allah seni arada bir karşılaşıyoruz diyi kızla heç konuşmuyon oda küsüyor sana dimii seni senionuda buraya üye yapak bak ders neyin kalmaz
merhaba gülşah hoşgeldinnasılsın canım :)
ben teşekkür ederim kızçemm sende çok cana yakın birisin nasıl da belli:103:
bir ankaralı daha ah ah herkez ankarallı beyaa konyalı yok mu
ne güzel seviyorsun seviliyorsun tatlım çok sevindim valla e tabi başka şehire gitmişissiniz şimdi arkadaşların ailen herkez ankarada kaldı değil mi :26:
tabisi.hazıra konuyo o genelde
hahaay yazık ya sende öyle anlatıyon demi hiç susmadan nasıl belli bak :118:
Bende iyiym teşekkür ederim tatlımm :)
güzeldir bizim sohbetimiz beya güzeldirr :26:
vıŞŞ buradakilerin yarısı evli biz burada bekar bekar kaldık
yok canum ben kahramanmaraşlıyım ailem maraşta ben gurbetlik yaşıyorum :)
kızlar bide bu tatlı suratları nasıl yapıyosunuz yeniyim ya bilmiyorum
ha bak senin cana yakınlığın tatlmmm böyle olmasanız bi kere yorum yapar ,benle sohbet etmek istemeyen olmazsa bida yazmazdım ALLAH razı olsunnnnn sizdennn
ankarayı özledim de
bugunler de geri sayımdayım oraya dönmek için ondan oldu öyle.
kk sayesnde içiçi oldum he
yok canum ben kahramanmaraşlıyım ailem maraşta ben gurbetlik yaşıyorum :)
kızlar bide bu tatlı suratları nasıl yapıyosunuz yeniyim ya bilmiyorum
ha bak senin cana yakınlığın tatlmmm böyle olmasanız bi kere yorum yapar ,benle sohbet etmek istemeyen olmazsa bida yazmazdım ALLAH razı olsunnnnn sizdennn
olsun yaaa bekarlık da iyidirrr..ama evlilik daha iyi tabidarısı başına diyelim o zaman:)