Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

bencede aileler çok önemli.evlilkte iki kişi değil sadece iki aile birleşiyo resmen.tabi öncelikli olan eşin ve sensin ama ailelerinde böyle olması çok güzel.benm tüm arkdşlarım evli ve istisnasız hepsi sorunlu öyle ufak tefekte değil sorunlar.bide burda bir derdim var bölümü okuyunca içimi karalar kaplıyodu.senin evliliği dinleyince içim açıldı bi oh mis :KK16:

bende hamile kalmak istiyorum ve o topiği okuduğumda hiç anne olamıycam sanıyorum 6 aylık evliyim henüz ama bazı yorumlar iç karartıyo... ama böyle yapmamak lazım sonuçta kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız iyi veya kötü.. en iyisi pozitif düşünmek ki pozitif şeyler gelsin bize doğruuu:))))

bende hamile kalmak istiyorum ve o topiği okuduğumda hiç anne olamıycam sanıyorum 6 aylık evliyim henüz ama bazı yorumlar iç karartıyo... ama böyle yapmamak lazım sonuçta kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız iyi veya kötü.. en iyisi pozitif düşünmek ki pozitif şeyler gelsin bize doğruuu:))))

ayy evet yaa Allahım onlara yardım etsin.
ne zaman düşünüyosunuz bebişi ? kız mı erkek mi istiyosun ? :)

kızlar k. bkmayın aniden çıktım da içim rahat etmedi :KK17:
geldim geri yazmıştım ama görülmemiş sanırım tekrardan hepinize iyi geceler diyorum tanıştımıza çok çok memnun oldum yarın görüşürüz :KK3: :KK3:

ne cok gamze varmış yeni üyelerin içinde bende gamzeyim :) burçlara kadar gelmişsiniz kızlar maşallah :) yengeçlere veryansın etmeyin yaw bende yengecim anında degısen bı psikolojim var maalesef benimde :) eşim esirikli adını taktı bana :)

hoşgeldin asyacan42 topiğime sefalar getirdin :80:
evlisin demek ne kadar güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin canım :)
gel gel o zaman bizdensin artık biz varız bol bol muhabbet ederiz bende özlemm :) 19 yaşındayım aslında 19u biraz yarıladım ama :KK1:

hosbuldum :)memnun oldum özlem gamze bende. Aminn Allah razı olsun canım:) geçliğin baharındasın cıvıl cıvıl ne güzel :) ben ortaladım biraz yavaş yavaş durgunlasıyo insan yaş ilerledikce.her yasında kendıne göre bi güzelliği var tabi ama hep 18 de kalmak isterdim laf aramızda :)

hosbuldum :)memnun oldum özlem gamze bende. Aminn allah razı olsun canım:) geçliğin baharındasın cıvıl cıvıl ne güzel :) ben ortaladım biraz yavaş yavaş durgunlasıyo insan yaş ilerledikce.her yasında kendıne göre bi güzelliği var tabi ama hep 18 de kalmak isterdim laf aramızda :)

hg gamze bende özlem:)

ne cok gamze varmış yeni üyelerin içinde bende gamzeyim :) burçlara kadar gelmişsiniz kızlar maşallah :) yengeçlere veryansın etmeyin yaw bende yengecim anında degısen bı psikolojim var maalesef benimde :) eşim esirikli adını taktı bana :)

topiğin adını mı değiştirsek napsak :)

babaannem rahatsızlanmış annemler oraya gitti bende uyuyamadım bi daha kimse yoktur die girdim ama uyanıklar varmış

ayy evet yaa allahım onlara yardım etsin.
Ne zaman düşünüyosunuz bebişi ? Kız mı erkek mi istiyosun ? :)

valla biz çalışmalara başladık takdir allahtan ... Sağlıklı hayırlı evlat olsun da kız olsun erkek olsun... Ama gönlümden geçen de bi kızım olsun benim ismm özlem o da özüm olsun:))

valla biz çalışmalara başladık takdir allahtan ... Sağlıklı hayırlı evlat olsun da kız olsun erkek olsun... Ama gönlümden geçen de bi kızım olsun benim ismm özlem o da özüm olsun:))

ne güzel bi isim özüm :) uyumluda.yakında alırız inşallah güzel haberlerini

memnun oldum özlem bende istiyorum anne olmak Rabbim aratmasın inşallah yeni düşünmeye basladım zaten.

gecmıs olsun gamze umarım cıddı bısey yoktur.

cıkmam lazım sımdı ıı geceler kızlar...

sağol canım var olan bi rahatsızlığı tetiklenmiş yine.yaşlandı artık Allah çektirmesin diyoruz başka çaremiz yok:26:

iyi geceler canım görüşürüz.

sağol canım var olan bi rahatsızlığı tetiklenmiş yine.yaşlandı artık Allah çektirmesin diyoruz başka çaremiz yok:26:

iyi geceler canım görüşürüz.

gamze canım topiğin adını neden değiştirelim ki
bence böyle kalsın. çünkü buraya yeni üyeler geliyor sonuçta en güzel ismi bulmuş :KK20:

Son düzenleme:
X