Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

kız kafayı sıyırdım ben çoktan
ayy dün makarnamı yedim pretim 54 kiloyum 60 a daha çooook var :KK25:
sen napıyon lan nasılsın bugün bakim
Oğlum ne demişler bana akıllı birini getirin iyileştireyim:KK53::KK53:Biz halimizden memnunuz:KK53::KK53:
Lan yine iysiin sen 54 kilosun ya baa ne demeli ben ölmüşüm de üzerime toprak atan yoh o zaman:KK53::KK53:
Senin boy kaçtı nan:KK53::KK53:
Ben bugün çok iyiyim:KK53:Ama açımm:KK43::KK53::KK53:

Son düzenleme:
Oğlum ne demişler bana akıllı birini getirin iyileştireyim:KK53::KK53:Biz halimizden memnunuz:KK53::KK53:
Lan yine iysiin sen 54 kilosun ya baa ne demeli ben ölmüşüm de üzerime toprak atan yoh o zaman:KK53::KK53:
Senin boy kaçtı nan:KK53::KK53:
Ben bugün çok iyiyim:KK53:Ama açımm:KK43::KK53::KK53:

niye açsın olum mideni boş bırakmaki kilo alasın boyum 1.73 senin boy kilon kaç bakalım

Sevgi kaçtı yine,sınavı yaklaşıyor heralde çalışmaya getti pislük:KK53::KK53:
Ev sahipliği yapmak da bize kaldı desene:KK53:Eff,hiç sefmiyom ya,evde ev sahipliği,misafirler burda da öyle:KK53::KK53:

Son düzenleme:
kuruduk kaldık lan accuk tombul olmak isteyom :KK1::KK1:
aman pertim ya yine efkarlandım ben :KK14:
Oğlum ben abimi bekleyom,Bir iki haftadır bişeyler yiyor ilaç mı bilemem,yanakları dolmuş hafif kilo almış göbüş de çıkmış:KK53:
Baa da sırrını açıklayacaksın dedim tehdit ettim,iki hafta daha bekle bana zararı dokunmazsa sana da önerecem didi:KK53:Çok heyecanlandım:KK53::KK53:
Oğlum niye efkarlandın,hayırdır:KK14:İstediğin kiloda değilsin diye mi:KK53::KK53:

Son düzenleme:
Oğlum ben abimi bekleyom,Bir iki haftadır bişeyler yiyor ilaç mı bilemem,yanakları dolmuş hafif kilo almış göbüş de çıkmış:KK53:
Baa da sırrını açıklayacaksın dedim tehdit ettim,iki hafta daha bekle bana zararı dokunmazsa sana da önerecem didi:KK53:Çok heyecanlandım:KK53::KK53:
Oğlum niye efkarlandın,hayırdır:KK14:İstediğin kiloda değilsin diye mi:KK53::KK53:

ya benim kafam rahat olsun çok güzel alırım kilo ama işte

Aynen öyle kuzum katılıyorum sana:KK42::KK42:
Senin kafa yerine gelmişti hani,unutmuştun onu ne oldu yine:44:

unuttum zaten pertim zerre sevgi kalmadı içimde ama facesine bakıyorum elimde olmadan adamın umrunda değil buda beni deli ediyor yaptıkları yanına kalmamalı diyorum paylaştıklarını açmış herkesede ben göreyim diye pislik iğreniyorum yemnle

unuttum zaten pertim zerre sevgi kalmadı içimde ama facesine bakıyorum elimde olmadan adamın umrunda değil buda beni deli ediyor yaptıkları yanına kalmamalı diyorum paylaştıklarını açmış herkesede ben göreyim diye pislik iğreniyorum yemnle
Valla senin yerinde olsam,hiç umrumda olmaz o yaptıklarından sonra:KK14:
Faceni de dondur,yaptıklarını da görmezsin hem,unutursun yavaş yavaş,kendine yardımcı ol:KK14:
O yaptıkları yanına kalmasın vs.o tür muhabbetlere de girme,yaşandı bitti diyecksin:KK14:

Valla senin yerinde olsam,hiç umrumda olmaz o yaptıklarından sonra:KK14:
Faceni de dondur,yaptıklarını da görmezsin hem,unutursun yavaş yavaş,kendine yardımcı ol:KK14:
O yaptıkları yanına kalmasın vs.o tür muhabbetlere de girme,yaşandı bitti diyecksin:KK14:

kuzum facem yok zaten babamın facesinden bakıyorum
haklısın yardımcı olmam lazım kendime :KK50:

kuzum facem yok zaten babamın facesinden bakıyorum
haklısın yardımcı olmam lazım kendime :KK50:
Tamam ordan da bakmazsın olur biter:13:
Bir başkası için kendini üzmeye ne gerek var ya,hayat güzel seni sevecek nice kişiler çıkacak karşına bak gör,mutlu olmaya bak:121::121:

Son düzenleme:
yok balım kimseyi istemiyorum ben kl-alsın sevgileride
bakmıycam facesine artık
Öyle değil ama;İstemez msiin ayaklarını yerden kesecek,seni çok sevecek sayacak birinin hayatında olmasını:KK14::KK14:
Sadece doğru zamanı ve doğru kişiyi bekle,şimdi olmasa da yakın bi zamanda olur inş.Şimdi daha başka birinin acısı varken içinde başkasıyla olma,bu tehlikeli:KK14:

Öyle değil ama;İstemez msiin ayaklarını yerden kesecek,seni çok sevecek sayacak birinin hayatında olmasını:KK14::KK14:
Sadece doğru zamanı ve doğru kişiyi bekle,şimdi olmasa da yakın bi zamanda olur inş.Şimdi daha başka birinin acısı varken içinde başkasıyla olma,bu tehlikeli:KK14:

canım öyle birinin olduğunu sanmıyorum hepsi aynı bunların zaten şimdi kimseyle konuşamam ya onlar beni öldürür yada ben onları :KK1::KK1::KK1:

X