- 12 Mayıs 2012
- 3.192
- 5
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #25.041
Bacım ben de çok açım zor duruyom ayaktaBen halen kahkaha atıyorum
Yav kızım çok açtım allah tuuttuunu altın etsiinn
Afiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacım ben de çok açım zor duruyom ayaktaBen halen kahkaha atıyorum
Yav kızım çok açtım allah tuuttuunu altın etsiinn
sashamiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
buyuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrr
Ne bağırıyon anacım yaa
Bacım ben de çok açım zor duruyom ayakta
Afiyet olsun
nereliydin sen sashamia
Vayy anasını ziyaretçi akını var bu topiceBu topic çok tutuluyor dimekkiSaolun varolun ziyaretçiler
Zıkkımın köküüüüü
Ulan neden bana taktınız kafayıı yaaa
Aramıza yeni katılmış birini tanımaya çalışiyruzz ne var bunda bacımZıkkımın köküüüüü
Ulan neden bana taktınız kafayıı yaaa
İşte bunu doğru dedin hacımüyelerden çoklar lan bir topiğe ziyaretçi dadandımı o topiğin bereketi kaçıyor örn:çatlak patlak
Aramıza yeni katılmış birini tanımaya çalışiyruzz ne var bunda bacım
Sinirli birine benziyorsun
İşte bunu doğru dedin hacım
Hay dilini eşşek arılarıı
Tamam bugünlük bu kaa heyecan yeterBaşın maşın döner başımıza bela olursunAçım başım ağrıyo çekilmiyonuz hiç anam üstüme gelmeyin yaa
Girin profilime bakın merak ettiyseniz
Oğlum senin de ne tuhaf anıların vaa laa:111::111::111:küçükken dilimi şu sarı arılar ısırdıydı lan eeee diye bağıryodum ne kötüydü
Yohh lan kimm bennn,kim demişş,ehuu ehuu,xuxuxPret senin o dilini koparırım lan niye arlamdan atıyon deli manyak
Oğlum senin de ne tuhaf anıların vaa laa:111::111::111:
Wuwwwwwwwwwwww 8 ziyaretçiiiiÇoğunu da taniyrumm
söylediğini gördünüz,üye olun da gelin bacılarr,burada çok sıcak güzel bi ortam var üye olun aramıza katılın,irtibat telefonlarımız 050........Çağrılar kabul edilmemektedir,bizzat aramanız lazımziyaretçi saati bitti beyler bayanlar