- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #24.961
ama bak bogazını üşüttün oldumu şimdi buuu yasaklıyorum yemiceksinn
höyttttt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama bak bogazını üşüttün oldumu şimdi buuu yasaklıyorum yemiceksinn
evde kalsın demi hadi itiraf ett
Gencm guzelımm meslegm var evde kalmam mumkun mu kuzum hıııı:))) Erkek arkadasm var cnm 6.yılımıza grdk ama bu aralar trıplıyz konusmyrz:))
kesin o tirpli dimi ağızlarını burunlarını dağıtcem valla ya iyice feminist oldum bunlar yüzünden
Karsılıklı bebegm.. 2mzde ınadmzdan brbrmızı aramyrz dur bakalım ne olceeek bu kuslugun sonu
anladım yıpratmayın birbirinizi ama ya 6 yıl kolay değil off neyse hiç bu konulara girmeyeyim :)
Karsılıklı bebegm.. 2mzde ınadmzdan brbrmızı aramyrz dur bakalım ne olceeek bu kuslugun sonu
Öyle vala canm da ne bıleyım yaa kendısı aramadan aramıcam ama kararlıyım bananeee:))) bakalm nolcak bende merak edyrm :)
ne küslüğü be ayrıldınız siz .....hala küsüz dıyor bu zamana kadar aramayandan şüphe ederım ben..insan hiç mi özlemez
Allahtan böyle dusundugunu bılmıyor iyice tepene cıkardı...
Kaç gündür arayıp sormuyor peki:2::2:Yanıı ayrıldık kusuz ısteee :)) aman ne bılem yaaaa of :S
Kaç gündür arayıp sormuyor peki:2::2:
Aşkta gurur yoktur ama1 ay olcak konusmyrz bende aramyrm hıc o da..
Yanıı ayrıldık kusuz ısteee :)) aman ne bılem yaaaa of :S
Ziyaretçiler bastı burayı
Bi de kim olduklarını bilsem,içim rahat etcek,bitirim ikililer
Aşkta gurur yoktur ama
Hangi taraf haksızsa o arasın ilk diyecem ama kimse haksızım demiyor di mi
boşver kuzucum,sen daha iyilerine layıksın zaten.....adam olana kadar burnu sürtsün......hem şunu unutma....senı kaybetme korkusu oturmazsa adam olmaz o.....yoluna bak sen...
Siz üyesiniz,ziyaretçiler faklı,onlar üye olmayıp bizim yorumlarımızı okuyan kişilerbenı soruyorsan ben dyg01 ın ablasıyım
Sen bugüne kadar hep arayan taraf olduğun için bi beklenti içine girmiş seninkiGurur olmaz tabı zaten ben bugune kadar arardm bu kez aramadm dogum gunumde aradı bı. sora ıstese arayabılırdı. Aramazsada aramcm btsn ....