- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #24.981
Sogo arkedeşim sen nasılsın bakim
açım açççççççççççççç sen nediyon misafir yok mu bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sogo arkedeşim sen nasılsın bakim
Sen bugüne kadar hep arayan taraf olduğun için bi beklenti içine girmiş seninki
Neyse ya hayırlısı neyse o olsun inş...Ama 6 yıl dilekolay
Sogo oğlım nereye kayboluyon ikidebir
Hemen git benim gibi iki dkda bi makarna yap yeaçım açççççççççççççç sen nediyon misafir yok mu bugün
Çoh korkakmışın laaBeni geçtinInsanlar evlenıp bosanıyor cnm aynen hayrlısı neyse o olsun... yaaa evde tekım ev arkadasmn bırı memlekete gttı bırıde dsarda anaaam gelmezse gece wc ye bıle kalkamam korkumdan :S
Hemen git benim gibi iki dkda bi makarna yap ye
Lan valla bugün misafer yok,çok şaşırdım ben deSanki bugün bi değişiklik olmuş hayatımda o kaa bi boşluk var bu misf
Çoh korkakmışın laaBeni geçtin
Oğlum böyle devam edersen üşenmeye kilo alamazsın söylimYaşasın yemek yemekkkkeriniyorum kalkmaya yav domatesli makarna olsaydı şimdi hazır
ben msafir hiç sevmiom ya ne olcek bu helim
Oğlum böyle devam edersen üşenmeye kilo alamazsın söylimYaşasın yemek yemekkkk
Oğlum ben çok mu seviyorum kiLan bıktım usandım artık,insansız bi yerde yaşamak istiyom laa o kaa bıktım
Sakız acıktırır,hadi git ye afiyet olsunayyy haklısın yea ben gidip yapıyım hemen çoğğğ açım sakız çiğniyorum ondan mı acep
yav insansız bir yer varsa benide götür hiç ses etmem valla ben hizmette etmiyom ama sevmiomda işte
Sakız acıktırır,hadi git ye afiyet olsun
Oğlum gideceğim yerde saa yer yoh,tek kişilikmişŞansına küs
Meleğim de gelmedi ben de çıkcam galiba
Bennngünaydın kızçelerimmm kimse yok miiiii:26::26::26:
Bu ne koca Günaydın la,kafayı mı yedüngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bu ne koca Günaydın la,kafayı mı yedün
Saa da Günaydın saa daa