Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

terazim sen burdamıydınn yahuuuu bugun süperimm bunu tarihe geç kayıtlara geç ne olur bu durumum cok az rastlanıyodaa senden ne haber burdaki yine gelenlerle benimde pek muhabbetim yok
evt burdaym bayadır uğrayamıodum ben de bizimkilerden kimseyi göremedim :/ tamam tarihi yazıcam bi yere, hatta buraya da (14.03.2013) ben de iyiyim bebeğim nolsun bildiğin gibi uğraş dur

misaaal ben mi :44: söyle kıızzz alırım başımı giderim efeler gbi heeeyyy

vuu bu cok havala olud be yegennn yokh beeeee siz bana bakmayın olummmmm ısınırız zamanla

evt burdaym bayadır uğrayamıodum ben de bizimkilerden kimseyi göremedim :/ tamam tarihi yazıcam bi yere, hatta buraya da (14.03.2013) ben de iyiyim bebeğim nolsun bildiğin gibi uğraş dur

bende göremedim nerde hepsi kim blir yZ YAZ ne olur yz bana hatırlat ne olurr bunu kutlayalımm parti vercemm

vuu bu cok havala olud be yegennn yokh beeeee siz bana bakmayın olummmmm ısınırız zamanla

bende göremedim nerde hepsi kim blir yZ YAZ ne olur yz bana hatırlat ne olurr bunu kutlayalımm parti vercemm

havalıyımdırr alışırsın illaki sizinkilerle muhabbete dalamıyorm zaten bi pok anlamıyorm

ben de 23 yaşındayım, biyoloji öğretmeniyim, 6 aydır evliyim vs vs

ayyy ben evde mi kaldm nee :44::106:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…