- 28 Şubat 2013
- 872
- 0
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #24.681
evt burdaym bayadır uğrayamıodum ben de bizimkilerden kimseyi göremedim :/ tamam tarihi yazıcam bi yere, hatta buraya da (14.03.2013)terazim sen burdamıydınn yahuuuubugun süperimm bunu tarihe geç kayıtlara geç ne olur bu durumum cok az rastlanıyodaa senden ne haber burdaki yine gelenlerle benimde pek muhabbetim yok
yafrum sizi pek tanımoyorum o yüzden muhabbetinze dahil olamadımm
misaaal ben mi :44: söyle kıızzz alırım başımı giderim efeler gbi heeeyyy
evt burdaym bayadır uğrayamıodum ben de bizimkilerden kimseyi göremedim :/ tamam tarihi yazıcam bi yere, hatta buraya da (14.03.2013)ben de iyiyim bebeğim nolsun bildiğin gibi uğraş dur
ben de 23 yaşındayım, biyoloji öğretmeniyim, 6 aydır evliyim vs vsadım aybüke 23 olcam nisanda okuyormya sen
tamam tamam dışla sen bizi
ben arzu yıl olarak 22 ay olarak 21 yasındayımevliyim gün olarak 16 aylık ay olarak 17 aylık kızım var
bir şirkette kargo takıpleri ile ilgileniorum.istanbul üsküdar civarıda ikamet etmekteyim
ben de bilmiorum :/ o değil de bu mutluluğunun sebebini msn.den anlat tamam mı merak ettim şimdibende göremedim nerde hepsi kim bliryZ YAZ ne olur yz bana hatırlat ne olurr bunu kutlayalımm parti vercemm
vuu bu cok havala olud be yegennnyokh beeeee siz bana bakmayın olummmmm ısınırız zamanla
bende göremedim nerde hepsi kim bliryZ YAZ ne olur yz bana hatırlat ne olurr bunu kutlayalımm parti vercemm
ben de 23 yaşındayım, biyoloji öğretmeniyim, 6 aydır evliyim vs vs
ben de bilmiorum :/ o değil de bu mutluluğunun sebebini msn.den anlat tamam mı merak ettim şimdi
ben de 23 yaşındayım, biyoloji öğretmeniyim, 6 aydır evliyim vs vs
Ben celdum hacılarrrr
havalıyımdırralışırsın illaki sizinkilerle muhabbete dalamıyorm zaten bi pok anlamıyorm
ayyy ben evde mi kaldm nee :44::106:
hoşgeldin evlt eli boş gelmesenn iyiydiiii
bizim muhabbetimize alışman için 1 fırın ekmek yimen lazımm
Geçerken uğradım,bi ara çikeltayla gelirimhoşgeldin evlt eli boş gelmesenn iyiydiiii
bizim muhabbetimize alışman için 1 fırın ekmek yimen lazımm
tanımadığım için genelini biraz zor evet
Geçerken uğradım,bi ara çikeltayla gelirimBorcum olsun bacım
Ben bu topicin delisiyim,psikopatım anlayacağıntanımadığım için genelini biraz zor evet
başka varmı dııgel gir koluma ade kıyamammm
Borç yiğidin kamçısıdır oğlumartislik yapma baha bakkk
olmaz olmaz hep borç hep borç
Ben bu topicin delisiyim,psikopatım anlayacağınBi kişi bi kişidir,beni tanıyosun artık