Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Kendini sefiyon o zaman,ne güzel
Bayan dediğin 1.80 boyunda,70 kilo izbandut gibi olcakHedefim bu
Oğlum burda moralimi yerine getirmeni beklerken,öhüzz heriff
Bi kerem kemiklerim iri benüm,o kaa da zayıf görünmüyom

hayır canım 3/5 kilo vermem lazımm
Bayan dediğin 'Sıla' gibi olacak At gibi
doğruları söylüyorum olm Allah Allaah akşam bana boydan fotonu at. o zaman söylerim
ama boyun coiyii

hayır canım 3/5 kilo vermem lazımm
Bayan dediğin 'Sıla' gibi olacak At gibi
doğruları söylüyorum olm Allah Allaah akşam bana boydan fotonu at. o zaman söylerim
ama boyun coiyii
Ama kilo bazıarında çok iyi duruyor ne kadar fazla da olsa,saa da yakışiy biliyrumm
Sıla mıı
Tamam başüstüne akşam atarım iyice moralimi boz intihar edeyim

kızlar ben dün üye oldum çok karışık :) bi soru sorcam konu açacak yeri bi türlü bulamadım. umarım bu yazdıgım mesajı da sonra görebilirim :)

Ve aleykümselam ZottirikHoşgeldin nerelerdeydin bu saate kadar

hoşbuldummmm evde kalmışımm benimmm olum kursdan geldimmm iş gördümm şimdide kara kara düşünüyorumm tabi azda uydum çaktırmaaa

aleykümselam hacı bacı naptırıyon

hacımm nörürsünüz siz bakımm yaa benmi malum böylgeyi neyle alacam diye düşünoyurm şimdiye kadar hep jiletle aldım iyice iğrençleşti gecen kanattım tüm bir daha jilet mi tövbe ..!!! napcam bilmiyomm ya:18::18:

takılmaca
ağda yap cırt cırttt

Oğlum deme öle deme deme ya,bi şeyi kırk defa söyelyince aynısı olurmuşş
Oğlum yiyon yiyon uyuyon,geziyon daha ne lan,sevdiğin de yakında yanında olcak Allahtan başka ne istiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…