- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #24.381
Kendini sefiyon o zaman,ne güzel
Bayan dediğin 1.80 boyunda,70 kilo izbandut gibi olcakHedefim bu
Oğlum burda moralimi yerine getirmeni beklerken,öhüzz heriff
Bi kerem kemiklerim iri benüm,o kaa da zayıf görünmüyom
Evet şuan daha zor aof,büt yok
Ben de okul önc öğrt. okuyorum 2.senem 2 sene sonra baa da kimse iş vermez belkim
Ama kilo bazıarında çok iyi duruyor ne kadar fazla da olsa,saa da yakışiy biliyrummhayır canım 3/5 kilo vermem lazımm
Bayan dediğin 'Sıla' gibi olacakAt gibi
doğruları söylüyorum olm Allah Allaahakşam bana boydan fotonu at. o zaman söylerim
ama boyun coiyii
Evet şimdi öyle ama çok korkuyorum ya 2 seneye kadar böyle devam etmezse:18::18:ama okul öncesinde iş alanı çok bulursun bence hiç olmadı kreşlere girersin
Ama kilo bazıarında çok iyi duruyor ne kadar fazla da olsa,saa da yakışiy biliyrumm
Sıla mıı
Tamam başüstüne akşam atarım iyice moralimi boz intihar edeyim
Ve aleykümselam Zottirikselamun aleykümm gençler
Tamam la tamam senden kurtuluş yohanii çok teşekkür ettim
akşam görüşeceğiz
selamun aleykümm gençler
Ve aleykümselam ZottirikHoşgeldin nerelerdeydin bu saate kadar
aleykümselam hacı bacınaptırıyon
kızlar ben dün üye oldum çok karışık :) bi soru sorcam konu açacak yeri bi türlü bulamadım. umarım bu yazdıgım mesajı da sonra görebilirim :)
hoşbuldummmm evde kalmışımm benimmmolum kursdan geldimmm iş gördümm şimdide kara kara düşünüyorumm tabi azda uydum çaktırmaaa
hacımm nörürsünüz siz bakımm yaabenmi malum böylgeyi neyle alacam diye düşünoyurm şimdiye kadar hep jiletle aldım iyice iğrençleşti gecen kanattım tüm bir daha jilet mi tövbe ..!!! napcam bilmiyomm ya:18::18:
takılmaca
ağda yapcırt cırttt
[video=youtube;Uuxt5a7d_mA]http://www.youtube.com/watch?v=Uuxt5a7d_mA[/video]
Bu şarkıyı herkes dinlesn
Oğlum deme öle deme deme ya,bi şeyi kırk defa söyelyince aynısı olurmuşşhoşbuldummmm evde kalmışımm benimmmolum kursdan geldimmm iş gördümm şimdide kara kara düşünüyorumm tabi azda uydum çaktırmaaa
hacımm nörürsünüz siz bakımm yaabenmi malum böylgeyi neyle alacam diye düşünoyurm şimdiye kadar hep jiletle aldım iyice iğrençleşti gecen kanattım tüm bir daha jilet mi tövbe ..!!! napcam bilmiyomm ya:18::18:
ama cok korkuyomm adağda yok kki şimdik eldivenle alsamm:18::18:
Oğlum canınızı çöpte mi buldunuz,oyşş içim kötü oldutakılmaca
ağda yapcırt cırttt
Epilasyon aletinin cımbız ucuyla değil de öteki ucuyla yaptığında acı macı yohbiraz alınca uyuşuyo zaten. ama acıyo yinede
ef neyle alsan acıyo valla