- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #24.401
Epilasyon aletinin cımbız ucuyla değil de öteki ucuyla yaptığında acı macı yoh![]()
Jiletten farkı yok be!!

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Epilasyon aletinin cımbız ucuyla değil de öteki ucuyla yaptığında acı macı yoh![]()
biraz alınca uyuşuyo zaten. ama acıyo yinede![]()
ef neyle alsan acıyo valla![]()
Oğlum deme öle deme deme ya,bi şeyi kırk defa söyelyince aynısı olurmuşş
Oğlum yiyon yiyon uyuyon,geziyon daha ne lan,sevdiğin de yakında yanında olcak Allahtan başka ne istiyosun![]()
Oğlum canınızı çöpte mi buldunuz,oyşş içim kötü oldu
Ağda çohh kötüü:18::18:
Olsun en azından acımıyo ve kanatmıyor:2:Jiletten farkı yok be!!![]()
Lan eldivenle nasıı alıniyy,uyy testere filminden daha kötü görüntüler aklıma geliyyy:18::18:bi deneyim bakalımmm
tamam ya tamam dememmah ah kimseler bilmezki anlamaz ki derdimi neysemmm
ama böylede cok kötü be pretmmm ben su eldiveni bir deneyimmm:26::26::26:
Olsun en azından acımıyo ve kanatmıyor:2:
Hem yine uzayacak yine alcan,ağda da öyle uzuyo alıyon,sadece ağda biraz daha geç uzatıyor o kaa![]()
Jilet kanatır oğlum o da acıtırazaltıyor bide. o zaman makinyle uğraşma vur jileti![]()
Jilet kanatır oğlum o da acıtırBen böyle iyiyim,bi gün param olursa lazer epilasyona giderim
![]()
Sevgi arada gidip geliyo,azıcık alıyor sonra yine bizimle konuşuyor,şimdi yine gitmiş![]()
Oğlum zenginiz desene,çoh özendim saacesaretimi toplarsam bigün bende gitcemsadece kol altına gidiyorum haaaala bitmedi!
neyse..
bırakın şu kıl tüy muhabbetini ya eff![]()
Olsun en azından acımıyo ve kanatmıyor:2:
Hem yine uzayacak yine alcan,ağda da öyle uzuyo alıyon,sadece ağda biraz daha geç uzatıyor o kaa![]()
İnanırımwrqwerqewrqwerq
acımaması için dua yapıyordur,alamadan gelir bak görürsün.![]()
Oğlum zenginiz desene,çoh özendim saa
Oğlum valla o tüyler çıkmasın diye herşeyi yaparım ben,hem o kaa acımıyomuş![]()
Ne yaptı ne etti yine konuyu evliliğe kocaya getirdiama jiletle aldında küçük küçük kökleri kalıyo ağdada öylemi hiç yarın birgün evleninne napcan![]()
ulen bugun almıcamm ki zaten daha kısa teyzem geldi
![]()
Oğlum duyduğuma göre 1-1.5 milyar gidiyor la,az mısadece zenginler mi gidiyor lavereceğin 3 kuruşş.
çalışınca gidrsin sendee. cok acımıyor evet.. hemde kendn almıyorsun hiç en iyi tarafı o![]()
e niy ben bi deneyeym dedinnaptın 2 tel alıp bıraktn mı
![]()
Lan daha yolacak boya gelmedi miulen bugun almıcamm ki zaten daha kısa teyzem geldi
![]()