- 12 Mayıs 2012
- 3.192
- 5
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #24.361
Lan saki senin kafa yine koca mocaya kaydı gibi,döverimmhiiiç ben acıktıımm
Lan öhüz gibi yiyon,ne zaman gelsen açsın tok halini ne zaman görcez ki
Kilon kaçtı nan senün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lan saki senin kafa yine koca mocaya kaydı gibi,döverimmhiiiç ben acıktıımm
Canım ben aranızdaki ilişki seviyesini ve aranızda geçenleri bilmiyorum fazla yorum yapamıycam ama bana göre bunlar serseriliğin dibi daha ne olsunİstersen unutursun,herşeyde beyinde biter
Lan saki senin kafa yine koca mocaya kaydı gibi,döverimm
Lan öhüz gibi yiyon,ne zaman gelsen açsın tok halini ne zaman görcez ki
Kilon kaçtı nan senün
Sadece bir ay birlikte olmuşsunuz ve 10 yıl üzerinde geçmiş ve hala unutamıyorsun onu,ne karışık bi ilişki yaaaramızda aslında çok bişey yaşanmadı topu topu 1 ay 10 yıl önce sadece 1 ay sevgili olduk komik demi ama onu sevgisi herşeyi abartmama neden oluyo on dan sonra kimseylede ilişkim olmadı aslınad bununda etkisisanırım bide evdeyim sürkli oda üstüne tuz biber ekiyo
bazen matığım şöyle diyo onunla gürüşüceksinde ne olacak evlensen hevesini alınca yine içecek belki sana zarar vercek bide bu benden sonra 2 kişiyle daha çıkmış hatta 6 ay önce ben olmaz diyince bi kızla görüşmeye başlamış 4 gün sonra bırakmış kız bunu düzgün bi insan olsa bu kızlar onu niye bıraksın diyorum mantığımı dinlemeliyim o bana doğruyu söylüyo ama arada sapıtıyorum böyle ama sizlerle dertleşince birazda olsa aklım başıma geliyo
Oğlum 57 çok normal,tam istediğim kilodasın57
bn sadece akşam yemeği yiyorum 1 aydır açımmm ama yemk istemyrm illa akşam ycem
(sakkın dlga gecme)
Sadece bir ay birlikte olmuşsunuz ve 10 yıl üzerinde geçmiş ve hala unutamıyorsun onu,ne karışık bi ilişki yaa
Çok takılı kalmışsın bu ilişkiye salla gitsin yaa,yoluna bak,inş gönlüne göre birini bulursun...
Okuyo musun sen,niye hep evdesin beim gibihemde çok fazla takılı kaldım dediğim gibi bunun sebebi ondan sonra kimseyle görüşmemem ve sörkli ewde olmam bence
tamamen bitirecem inş. bi gün........
Okuyo musun sen,niye hep evdesin beim gibi
Kpss ye çalış,olmadı kurslara katıl sertifika al iş bul,evde oturma çürürsünokul bitti cnm işsizim iş bulamdım henüz iktisat mezunuyum
sen niye evdesin
Oğlum 57 çok normal,tam istediğim kilodasın
Ben bu kiloya ulaşmak için neler yaptım neler,midemi çürüttüm ama yine işe yaramadı
Oğlum sabahtan akşama kadar nasıl aç bırakıyosun kendini,ben olsam duvarlara tırmanırdım açımm açımm diyee
Boyun kaçtı nan,gerçi bi ara söylemiştin ama akıl kalmadı
Oğlum boya göre kilon olcak derler,mesela 1.60 isen 60 kilo olmalısın,sen de normalsin bence,kiloyu severim1.60:78::78::78:
aslında hiç tahammülüm yok açlığa ama saati vr 1den snra düzeliyorum, önemli olan o saati atlatabilmek
senin boyun uzundu dimiii
Kpss ye çalış,olmadı kurslara katıl sertifika al iş bul,evde oturma çürürsün
Ben açıktan okuyorum ondan hep evdeim
Ama deneyim için de bi yerlerde başlamak gerekiyor,ing ben de kötüyüm sormaaiş bulmaya çalışıyorum ama herkes tutturmuş bi deneyim ingilizce senki ingilterede yaşıyoruz deneyimde bakkalda satılıyo... töbe töbe insanı deli ediyolar nisanda işletmenlik kusuna yazılacam sabırsızlıkla onu bekliyorum o bana bi uğraş olacak
sen aöf mü okuyosun üni.
Oğlum boya göre kilon olcak derler,mesela 1.60 isen 60 kilo olmalısın,sen de normalsin bence,kiloyu severim
Oğlum ne uzunu be 1.70,boy pek önem vermem50 kiloyum hem de:2::2:Bi 58-60 olaydım iyiydi,ama herşeyi denedim olmiyy
Kendini sefiyon o zaman,ne güzelbalıketli olursa bnde severim
1.70 gyet uzun bi byana göre ama cok zayfsın.. ıyyk dal gbi
Ama deneyim için de bi yerlerde başlamak gerekiyor,ing ben de kötüyüm sormaa
Evet aof okuyorum,çok sıkıcıı
Kendini sefiyon o zaman,ne güzel
Bayan dediğin 1.80 boyunda,70 kilo izbandut gibi olcakHedefim bu
Oğlum burda moralimi yerine getirmeni beklerken,öhüzz heriff
Bi kerem kemiklerim iri benüm,o kaa da zayıf görünmüyom
Evet şuan daha zor aof,büt yokevet deneyim için biyerden başlamak lazım işverenler bunu anlamıyo işte sen beni işe almazsan o beni işe almazsa ben nerde deneyim edinecem
bende aöf mezunuyum bilirim zordur bide sizin şimdi sistem değişmiş büt kalkmış daha zorlaştı diyolar allah kolaylık versin bölüm ne
aslında birazda aöf olduğum için işverenler kale almıyo aöflülere lise mezunu muamelesi yapıyolar (lise mezunlarını aşağılamıyorum tabi yanlış anlaşılmasın )