- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #24.401
Epilasyon aletinin cımbız ucuyla değil de öteki ucuyla yaptığında acı macı yoh
biraz alınca uyuşuyo zaten. ama acıyo yinede
ef neyle alsan acıyo valla
Oğlum deme öle deme deme ya,bi şeyi kırk defa söyelyince aynısı olurmuşş
Oğlum yiyon yiyon uyuyon,geziyon daha ne lan,sevdiğin de yakında yanında olcak Allahtan başka ne istiyosun
Oğlum canınızı çöpte mi buldunuz,oyşş içim kötü oldu
Ağda çohh kötüü:18::18:
Olsun en azından acımıyo ve kanatmıyor:2:Jiletten farkı yok be!!
Lan eldivenle nasıı alıniyy,uyy testere filminden daha kötü görüntüler aklıma geliyyy:18::18:bi deneyim bakalımmm
tamam ya tamam dememmah ah kimseler bilmezki anlamaz ki derdimi neysemmm
ama böylede cok kötü be pretmmm ben su eldiveni bir deneyimmm:26::26::26:
Olsun en azından acımıyo ve kanatmıyor:2:
Hem yine uzayacak yine alcan,ağda da öyle uzuyo alıyon,sadece ağda biraz daha geç uzatıyor o kaa
Jilet kanatır oğlum o da acıtırazaltıyor bide. o zaman makinyle uğraşma vur jileti
Jilet kanatır oğlum o da acıtırBen böyle iyiyim,bi gün param olursa lazer epilasyona giderim
Sevgi arada gidip geliyo,azıcık alıyor sonra yine bizimle konuşuyor,şimdi yine gitmiş
Oğlum zenginiz desene,çoh özendim saacesaretimi toplarsam bigün bende gitcemsadece kol altına gidiyorum haaaala bitmedi! neyse..
bırakın şu kıl tüy muhabbetini ya eff
Olsun en azından acımıyo ve kanatmıyor:2:
Hem yine uzayacak yine alcan,ağda da öyle uzuyo alıyon,sadece ağda biraz daha geç uzatıyor o kaa
İnanırımwrqwerqewrqwerq
acımaması için dua yapıyordur,alamadan gelir bak görürsün.
Oğlum zenginiz desene,çoh özendim saa
Oğlum valla o tüyler çıkmasın diye herşeyi yaparım ben,hem o kaa acımıyomuş
Ne yaptı ne etti yine konuyu evliliğe kocaya getirdiama jiletle aldında küçük küçük kökleri kalıyo ağdada öylemi hiç yarın birgün evleninne napcan
ulen bugun almıcamm ki zaten daha kısa teyzem geldi
Oğlum duyduğuma göre 1-1.5 milyar gidiyor la,az mısadece zenginler mi gidiyor lavereceğin 3 kuruşş.
çalışınca gidrsin sendee. cok acımıyor evet.. hemde kendn almıyorsun hiç en iyi tarafı o
e niy ben bi deneyeym dedinnaptın 2 tel alıp bıraktn mı
Lan daha yolacak boya gelmedi miulen bugun almıcamm ki zaten daha kısa teyzem geldi