Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

zencefili baya bol koy ama bide ezerek koy aci oluyo ama bal ve limonda koyarsan geciriyor gece terlersin baya yarina da bise kalmaz benim kocisim yapiyo hastalancagndan supelendgnde hep

ayy içeblirimiyim bilemedim şimdi ya :) nane limon bile içemiyorum ama zorlıycam kendimi

kizlar bi tane detoks programi buldum ahmet marankinin sebze ve meyve den olan deniycem 3 4 gun sonra :) siz oyle detox felan yapiyo musun uz onceden hic yapmadim bu aralar cok katkili seyler yedim vucudu temizlemek lazim cildim bile saglikli gorun muyto :S

Vala canm detoks degıl ama hergun yesıl cay ıcerım mutlaka. Su ıcmeyede özen gosterrm. Yuruyus yapıyoruz ev arkadasmla. Dkkat edıyorum braz ama 3 4 gundur doyamıoyummmm

Vala canm detoks degıl ama hergun yesıl cay ıcerım mutlaka. Su ıcmeyede özen gosterrm. Yuruyus yapıyoruz ev arkadasmla. Dkkat edıyorum braz ama 3 4 gundur doyamıoyummmm

al bendende o kadar bende bu aralar doyamiyordum yavas yavas geciyo amaistah patlamam :) bende hic yapmadim detox felan onceden o yuzden sordum kiz bende hep bakardim kendime kotu katkili hic bise yemezdim hergun bitkicaylari icerdim yesil beyaz zencefil mate adacayi meyve caylariii felan fistan sabahlari arada kosu yapardim iste ama bu aralar hiccccc havalar burda biraz isinsaydi gene iyiydi :S 2 3 aydir hicccc kendimden bi haberim ya :S

guzelim antioksidan yani yesilcay vucuttan toksinleri atiyor yaglari yakmani sagliyor busuru faydasi var iste icine limon sik belki hosuna gider yada beyazini ic daha az islenmisi :)
Yağ mı yakıyo:18: ama ben zayıfım iyice zayıflatmasın beni
Valla çok yararı varsa ben hemen gdiip alayım günde iki fincan içerim,yararı çoksa içerizz

tamam canımcım
Hasta mısın oğlum sen,çok geçmiş olsun
Sıkı giyin,akşam yatağına girerken bile bikaç battaniye bırak üzerine
Aspirin alabilirsin,ama yutabilirsen tabe
Bal,limon,karabiber sıcak suya kat karıştır iç,limonu sadece suya koy iç..
Ben hasta olunca bu8nları yapıyodum bikaç günde iyileşiyodum valla

valla oluyorum herhalde balım ya çok sağol hoşgeldin sen nasılsın
dediklerinizi uygulamaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…