- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #23.781
zencefili baya bol koy ama bide ezerek koy aci oluyo ama bal ve limonda koyarsan geciriyor gece terlersin baya yarina da bise kalmaz benim kocisim yapiyo hastalancagndan supelendgnde hep
O zaman yarını merakle beklıyorum :)
ayy içeblirimiyim bilemedim şimdi ya :) nane limon bile içemiyorum ama zorlıycam kendimi
icebilirsen ic valla canim geciriyor ayyyy hastalanmaktan nefret ediyorum :S en kotusude burnunun akmasi herseye raziyim ama o beni olduruyor :S
kizlar bi tane detoks programi buldum ahmet marankinin sebze ve meyve den olan deniycem 3 4 gun sonra :) siz oyle detox felan yapiyo musun uz onceden hic yapmadim bu aralar cok katkili seyler yedim vucudu temizlemek lazim cildim bile saglikli gorun muyto :S
Vala canm detoks degıl ama hergun yesıl cay ıcerım mutlaka. Su ıcmeyede özen gosterrm. Yuruyus yapıyoruz ev arkadasmla. Dkkat edıyorum braz ama 3 4 gundur doyamıoyummmm
Ya bu yeşil çay ne işe yarıyor ki,herkes içiyor.Ben tadını beğenmediğim için içmiyorum:44:Vala canm detoks degıl ama hergun yesıl cay ıcerım mutlaka. Su ıcmeyede özen gosterrm. Yuruyus yapıyoruz ev arkadasmla. Dkkat edıyorum braz ama 3 4 gundur doyamıoyummmm
evet ya benim burun akıntısı geçmiyor birde bir ay falan
Ya bu yeşil çay ne işe yarıyor ki,herkes içiyor.Ben tadını beğenmediğim için içmiyorum:44:
hmmm ayni bende oyleyim ben basimi bile kaldiramiyorum hastalaninca bak oyle seyler icemiyosan grip ilaci felan al ogrencisin madem dert olmasin :S
Yağ mı yakıyo:18: ama ben zayıfım iyice zayıflatmasın beniguzelim antioksidan yani yesilcay vucuttan toksinleri atiyor yaglari yakmani sagliyor busuru faydasi var iste icine limon sik belki hosuna gider yada beyazini ic daha az islenmisi :)
ay hadi inşallah bende sago 21 yaşına gireceğim sosyoloji okuyorum sen ne okuyorsun??
Hasta mısın oğlum sen,çok geçmiş olsuntamam canımcım
maliye okuyorum bende
Hasta mısın oğlum sen,çok geçmiş olsun
Sıkı giyin,akşam yatağına girerken bile bikaç battaniye bırak üzerine
Aspirin alabilirsin,ama yutabilirsen tabe
Bal,limon,karabiber sıcak suya kat karıştır iç,limonu sadece suya koy iç..
Ben hasta olunca bu8nları yapıyodum bikaç günde iyileşiyodum valla
Tamam işte erken teşhis yaptık saavalla oluyorum herhalde balım ya çok sağol hoşgeldin sen nasılsın
dediklerinizi uygulamaya çalışacağım
Tamam işte erken teşhis yaptık saa
Hoşbuldum bidenem,çok iyiyim,ama bugün birsürü aksilik oldu,kötü bir gündü de denilebilir:18:
kizlar ben cikiyorum optum iyi geceler :*