- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #23.801
kizlar ben cikiyorum optum iyi geceler :*
Oğlum dünen abim beni ile halamı yemeğe götürecem diye söz verdi,ben de sabahtan kalktım banyoya girdim,şohbeni açtım saçlarımı şampuanladım duruladım biraz baktım su soğuyor hayırola elektrik gitmiş meğersemne oldu ki canım :26: hayrola
Oğlum dünen abim beni ile halamı yemeğe götürecem diye söz verdi,ben de sabahtan kalktım banyoya girdim,şohbeni açtım saçlarımı şampuanladım duruladım biraz baktım su soğuyor hayırola elektrik gitmiş meğersemKaldım öyle,5dk bekle 10dk bekle elektriğin geleceği yok giyindim çıktım Sonra işlerimi hallettim akşama doğru halamlara gittim birlikte abimle buluşacaktık diye,lavabolarına girdim,bi da çıkamadım la Kilitli kaldım lavaboda,açamadım kapıyı bi türlü la:18::18:Bi an ordan hiç çıkamayacağımı sandım,sonra baktım halamlar tornavidayla girmeye çalışıyolar lavanboya kapı tak açıldı bi an
Ne entrikalı bi gündü yaw,iğrençtiiiii
Meleği'm hoşgeldin
Oğlum ev sahipliği yapıyom burda senin yerine,nerdesin la
hoşbuldumm pretimmmmseni ev sahibi yaptım gittim ama eksin sen olum sen sahtesinn taham mı klavye çalışırım öyle pretingen napımm be dostummmm cok streslyimm topumuda böyle bıraktımmm
Oğlum bundan sonra menajerinim ben seninhoşbuldumm pretimmmmseni ev sahibi yaptım gittim ama eksin sen olum sen sahtesinn taham mı klavye çalışırım öyle pretingen napımm be dostummmm cok streslyimm topumuda böyle bıraktımmm
Meleği'm hoşgeldin
Oğlum ev sahipliği yapıyom burda senin yerine,nerdesin la
hoşgeldiniz...........
citlenbikimmm :26::26::26: ama ne oldu ne olduu
Tamam la doğru diyon valal okuyacam,ama zormuş be ezberleyene kadar aylar geçersen oku kuzum ne sakarlığıpatlatcem bak bir tane
Oğlum bundan sonra menajerinim ben seninOğlum iyi çalış az kaldı tamam mı...
Oğlum hastaneye gidecektin bugün,ne oldu anlat,ya da msn ye gel anlatHem dün akşam senle konuşurken tam cevap veriyodum elektrik giti valla,bekledim bekledim gelmedi uyudum ben de Sorun hala aklımda emmee
Tamam la doğru diyon valal okuyacam,ama zormuş be ezberleyene kadar aylar geçer
Oğlum gıcıksın işte gıcıkkkkkkkkkkkkkkkktamam pret kafa emredersinizolum gitmesedi banane gıcıgım ben gıcıgımmm
ehehehehehhe şaka yapiim dedim azcıknasılsın bebeim ne derdin var ki
Çok şey kaçırdın oğlum çokkkkkben neyi kaçırdımmm
Oğlum gıcıksın işte gıcıkkkkkkkkkkkkkkkkUlan evlat olsan sevilmezsin o kaa gıcıksınnn
Hade gel lann,saa anlatacaklarım vaaaa
Tamam la doğru diyon valal okuyacam,ama zormuş be ezberleyene kadar aylar geçer