Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

ne oldu ki canım :26: hayrola
Oğlum dünen abim beni ile halamı yemeğe götürecem diye söz verdi,ben de sabahtan kalktım banyoya girdim,şohbeni açtım saçlarımı şampuanladım duruladım biraz baktım su soğuyor hayırola elektrik gitmiş meğersemKaldım öyle,5dk bekle 10dk bekle elektriğin geleceği yok giyindim çıktımSonra işlerimi hallettim akşama doğru halamlara gittim birlikte abimle buluşacaktık diye,lavabolarına girdim,bi da çıkamadım laKilitli kaldım lavaboda,açamadım kapıyı bi türlü la:18::18:Bi an ordan hiç çıkamayacağımı sandım,sonra baktım halamlar tornavidayla girmeye çalışıyolar lavanboya kapı tak açıldı bi an
Ne entrikalı bi gündü yaw,iğrençtiiiii

ayy kuzum benim kıyamam :))) dur sana mesaj atcem

tugce senin faceden adin soyadin ne kiz bana at birazdan faceye gircem halamin kullanmadigi bi facesi vardi sifresini bulmaya calisiyorum bulursam fotana bakarim fotomu koyarim hem

hoşbuldumm pretimmmm seni ev sahibi yaptım gittim ama eksin sen olum sen sahtesinn taham mı klavye çalışırım öyle pretingen napımm be dostummmm cok streslyimm topumuda böyle bıraktımmm
Oğlum bundan sonra menajerinim ben seninOğlum iyi çalış az kaldı tamam mı...
Oğlum hastaneye gidecektin bugün,ne oldu anlat,ya da msn ye gel anlatHem dün akşam senle konuşurken tam cevap veriyodum elektrik giti valla,bekledim bekledim gelmedi uyudum ben deSorun hala aklımda emmee

tamam pret kafa emredersiniz olum gitmesedi banane gıcıgım ben gıcıgımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…