Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Selaaaam canmm :) bencede gorsek daha guzel olur dımıııı:) ben face ve twtermı veryrm. senı gorelım o zaman ekle fotonu:)

oyle de benim facem de yok twtrmde niye de ama cunku 1 yil oncesinden kapatmistimbidaha da ugramadim o taraflara basima dert oldu buraya niye eklenmemis kiz ben onu diyorum ama dur fotonuzu gormek istiyorum bugun yarin yalancik bir face yapip 3 5 resim eklerim

Biz İnsanoğluyuz

Ne istediğimizi bilmeyiz çoğu zaman
Babanın, tabutunu taşırken anlarız kıymetini
Sevgiliyi elden gidene kadar sevemeyiz
Mutluluk dibimizdedir kör olur göremeyiz.
Biz insanoğluyuz!

Rüyaya dost'dan daha fazla inanırız
Bardak kırar gibi kalp kırar
Doğruluk gün gibi ortadayken
Yalanı arar bulmak için kıvranırız
Biz insanoğluyuz!

Gerçekten seveni nerdeyse döveriz
Eğer kaçarsa nefret eden mutlaka yetişiriz
Derdi varsa birinin, en uzağına gider
İyi gününde, ondandaha fazla güleriz
Biz insanoğluyuz!

Anayı ölümüne yakın hatırlarız
Paraya her şeyden daha fazla aşığız
Ümitlerimiz daha yeşermeden koparır
Sevgimizi gösteremez herkesten sakınırız
Biz insanoğluyuz!

Kötünün niyetini, iyinin şevkatini
Ecel kapısı çalana kadar anlamayız
Yardımı her şeyden çok bekler
Küfrü ağızdan asla atmayız
Biz insanoğluyuz!

Rahatlığın en yücesi hep hayalimiz
Darlıktan ders almak en zor işimiz
Burnumuz kanasa isyan eder
Kuru ekmek, zeytine şükretmeyiz
ÇÜNKÜ BİZ
İNSANOĞLUYUZ! ..

Atalay Demirci

Yahu yalancı yapma normal yap deluuuu:) Burdada album ekle var cnm oraya ekleyeblrsn ıstersen sora sılınıo.. Kmse gostermıo bende gostermyrm vala:) senn msn varmı?

ayyyy guzelim bak sana bi tarif verim yaparsan olmadan gecirirsin :) ilik suya volca zencefil ez koy uzerine 1 kasik bal ve limon sik yarina bisen kalmaaz :)

ayy hemen yapiim şimdi ben öğrenciyim devamsızlığımı havalar güzelken kullanacağım gezeceğim ben olmaz şimdi gitmemek

Yahu yalancı yapma normal yap deluuuu:) Burdada album ekle var cnm oraya ekleyeblrsn ıstersen sora sılınıo.. Kmse gostermıo bende gostermyrm vala:) senn msn varmı?

yok kiz msn de yok :) ya buraya eklemeyide beceremedim zaten dur yarina ben kururum bi tane gonderirim :)

ayy hemen yapiim şimdi ben öğrenciyim devamsızlığımı havalar güzelken kullanacağım gezeceğim ben olmaz şimdi gitmemek

zencefili baya bol koy ama bide ezerek koy aci oluyo ama bal ve limonda koyarsan geciriyor gece terlersin baya yarina da bise kalmaz benim kocisim yapiyo hastalancagndan supelendgnde hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…