-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #23.761
kizlar bise diycem ... niye kimse buraya fotosunu koymuyo :S
kiz tugcem nerdesin kizzzzzz :S
Selaaaam canmm :) bencede gorsek daha guzel olur dımıııı:) ben face ve twtermı veryrm. senı gorelım o zaman ekle fotonu:)
Burdaym kıs :) sen napıosunnn
grip oluyorumolamaz çok kötüyüm
oyle de benim facem de yok twtrmde niye de ama cunku 1 yil oncesinden kapatmistimbidaha da ugramadim o taraflara basima dert olduburaya niye eklenmemis kiz ben onu diyorum ama dur fotonuzu gormek istiyorum bugun yarin yalancik bir face yapip 3 5 resim eklerim
grip oluyorumolamaz çok kötüyüm
ayyyy guzelim bak sana bi tarif verim yaparsan olmadan gecirirsin :) ilik suya volca zencefil ez koy uzerine 1 kasik bal ve limon sik yarina bisen kalmaaz :)
Yahu yalancı yapma normal yap deluuuu:) Burdada album ekle var cnm oraya ekleyeblrsn ıstersen sora sılınıo.. Kmse gostermıo bende gostermyrm vala:) senn msn varmı?
((( Gecms olsun sagopaam bende banyoya grdm su braz soguktu ıns hasta olmam bende
inşallah tatlım ya( dikkat etmek gerek benim şaşmaz 4 5 yıldır mart ayında bademciklerim dolar bu onun habercisi de olabilir aslında
ayy hemen yapiim şimdiben öğrenciyim devamsızlığımı havalar güzelken kullanacağım gezeceğim ben olmaz şimdi gitmemek
yok kiz msn de yok :) ya buraya eklemeyide beceremedim zaten dur yarina ben kururum bi tane gonderirim :)
Benm bademcıklerım yok kucukken amelıyatla aldrmstk