- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #23.761
Bende benden bende varıııııım.
Selamlar :)
Selamlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar bise diycem ... niye kimse buraya fotosunu koymuyo :S
kiz tugcem nerdesin kizzzzzz :S
Selaaaam canmm :) bencede gorsek daha guzel olur dımıııı:) ben face ve twtermı veryrm. senı gorelım o zaman ekle fotonu:)
Burdaym kıs :) sen napıosunnn
grip oluyorum olamaz çok kötüyüm
oyle de benim facem de yok twtrmde niye de ama cunku 1 yil oncesinden kapatmistimbidaha da ugramadim o taraflara basima dert oldu buraya niye eklenmemis kiz ben onu diyorum ama dur fotonuzu gormek istiyorum bugun yarin yalancik bir face yapip 3 5 resim eklerim
grip oluyorum olamaz çok kötüyüm
ayyyy guzelim bak sana bi tarif verim yaparsan olmadan gecirirsin :) ilik suya volca zencefil ez koy uzerine 1 kasik bal ve limon sik yarina bisen kalmaaz :)
Yahu yalancı yapma normal yap deluuuu:) Burdada album ekle var cnm oraya ekleyeblrsn ıstersen sora sılınıo.. Kmse gostermıo bende gostermyrm vala:) senn msn varmı?
((( Gecms olsun sagopaam bende banyoya grdm su braz soguktu ıns hasta olmam bende
inşallah tatlım ya ( dikkat etmek gerek benim şaşmaz 4 5 yıldır mart ayında bademciklerim dolar bu onun habercisi de olabilir aslında
ayy hemen yapiim şimdi ben öğrenciyim devamsızlığımı havalar güzelken kullanacağım gezeceğim ben olmaz şimdi gitmemek
yok kiz msn de yok :) ya buraya eklemeyide beceremedim zaten dur yarina ben kururum bi tane gonderirim :)
Benm bademcıklerım yok kucukken amelıyatla aldrmstk