-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #23.421
elazığlıyım canım ben malatyada oturuyorum 21 olacam 10 gün sonra bekarım şükür öğrenciyim burada sosyoloji okuyorum
aynı soruları bende sana soruyorum
haha bekarim sukur guzeldi :) bende hayatim evliyim ocakta 21 me girdim kayseriliyim ama su an yurdisinda yaasiyorum oyle iste :)
ayy yok be canim ne hamilesi :) reglm olck ondan cok zor bu regl oncesi bende cok obur oluyorumamannn yiyelim can bogazdan gelir
sporda yapmıyorum hareketli biride değilim niye kilo alamıyorum metabolizmam tavan yapmış benim
Ben adet oldum 1 2 hafta öncee ama bu aralar çok yıyoruuuuum:) ama aksama spor yaparımm
olabilir canim benim de bi akraba vardi yiyiyodu yiyodu hep zayif kiz valla ne guzel kiskanilacak bi durum yani ama ben kolorisi yuksek hacmi kucuk seyleri cok yiyorum cikolata cips kek atistirmalik felan fistan ... hata cildim bile baya bozuluyo bu donemler :S
aynı yaştayız o zaman ben evde kaldım
hic demecok erkn aslinda :S ama iste
bende çok yerim onlardan canım şimdi bilene yiyorum çikolata
aslinda bosver daha guzelilerki yaslarda sorun olmaz hem niye kilo almak istiyosun mki cok mu zayifsin ?
severekmi evlendiniz yoksam görücü usulümü
ben görücü usulü istiyorum diyorum bana gülüyor prett görücü usulümü kaldı diyor
yok canım 1.73 boy 54 kiloyum 60 olmak isterim
geçen yıl 60 tım hayatımın hatasından sonra 50 ye düştüm zayıfladıkça yüzdende verdiğim için yakışmıyor zayıflık öyle ondan
karisik bi durum aslinda benim ki gorucude denebilir florttecunku ilk once gormus beni ailesine soylemis esim sonra bzimkilerde biraz ikna oldular ama sonra vazgectiler okul felan var di bide yasim da kucuktu ki bir bucuk yildir evliuyim bu arada vazgectiler iste ama ben esimle konusmaya basladim felan iste tam bana gore biri olduguna inandigim anda kendimi evlenmis buldum yani oylede biseler
ne güzel canım Allah bir ömür mutlu etsin :)
Ben adet oldum 1 2 hafta öncee ama bu aralar çok yıyoruuuuum:) ama aksama spor yaparımm
canim benim tesekur ederm insallah herkesi Allah uygun insanla karsilastirir
sagopam canim seni arkadaslara ekledim konusuruz arada :)
nergisim nerdesin hayatim kaybldun ?