Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

elazığlıyım canım ben malatyada oturuyorum 21 olacam 10 gün sonra bekarım şükür öğrenciyim burada sosyoloji okuyorum
aynı soruları bende sana soruyorum

haha bekarim sukur guzeldi :) bende hayatim evliyim ocakta 21 me girdim kayseriliyim ama su an yurdisinda yaasiyorum oyle iste :)

sporda yapmıyorum hareketli biride değilim niye kilo alamıyorum metabolizmam tavan yapmış benim

olabilir canim benim de bi akraba vardi yiyiyodu yiyodu hep zayif kiz valla ne guzel kiskanilacak bi durum yani ama ben kolorisi yuksek hacmi kucuk seyleri cok yiyorum cikolata cips kek atistirmalik felan fistan ... hata cildim bile baya bozuluyo bu donemler :S

bende çok yerim onlardan canım şimdi bilene yiyorum çikolata

aslinda bosver daha guzel ilerki yaslarda sorun olmaz hem niye kilo almak istiyosun mki cok mu zayifsin ?

yok canım 1.73 boy 54 kiloyum 60 olmak isterim
geçen yıl 60 tım hayatımın hatasından sonra 50 ye düştüm zayıfladıkça yüzdende verdiğim için yakışmıyor zayıflık öyle ondan

severekmi evlendiniz yoksam görücü usulümü
ben görücü usulü istiyorum diyorum bana gülüyor prett görücü usulümü kaldı diyor

karisik bi durum aslinda benim ki gorucude denebilir flortte cunku ilk once gormus beni ailesine soylemis esim sonra bzimkilerde biraz ikna oldular ama sonra vazgectiler okul felan var di bide yasim da kucuktu ki bir bucuk yildir evliuyim bu arada vazgectiler iste ama ben esimle konusmaya basladim felan iste tam bana gore biri olduguna inandigim anda kendimi evlenmis buldum yani oylede biseler

yok canım 1.73 boy 54 kiloyum 60 olmak isterim
geçen yıl 60 tım hayatımın hatasından sonra 50 ye düştüm zayıfladıkça yüzdende verdiğim için yakışmıyor zayıflık öyle ondan

bende 172 boyundayim 62 kiloyum 55 lere donucem insallah gerci simdilik pek gozukmuyo oyle ama yani biraz daha sonra ay canim ya niye 50 ye dustun ?

Son düzenleme:

ne güzel canım Allah bir ömür mutlu etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…