- 2 Mart 2011
- 1.843
- 250
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #23.461
Okyanus ozelden msj attm sana
Tanımıyorum gzzz o bebede benm gıbı uykucu bende profıl yapaym dedm :)) Senn msn yoktu dımı
Cnm ekledim cepten giriyorum nete biraz yavas cvp veriyorum kusura bakma. Sonu 06 olan benim bilgilendireyim
var ama nilgisayarım msn yi çalıştırmıyor.problemli biz yine özelden yazışırız olmamı
bilmiyorum ki canım belkim benimki kilitlemiştir proğramı zati sonrada sildi:44:Olurdaaa ben konustugum kısının fotosunu gormek ıstyrm yaa merak ettm senı ondan sordum msn .. Nye calısmıyor soyle ben anlarm belkı
Olurdaaa ben konustugum kısının fotosunu gormek ıstyrm yaa merak ettm senı ondan sordum msn .. Nye calısmıyor soyle ben anlarm belkı
bilmiyorum ki canım belkim benimki kilitlemiştir proğramı zati sonrada sildi:44:
özelden nasıl biri olduğumu atacam
Okyanussss sen hıc tweet atmyomsn anneeem :)))
Takıpteym canmdaa hıc tweet atmyomsn yaaa aktıf ol askısı:) Önemlı deıl cnm sen benı gordunn bende senı goreym ama yokmu foton yaaa
Laa su senınkını varyaaa :S ben sana bse solıcem ole acacksn msn bak dedıklermı yap. Google gr bacım hotmaıl yaz sıgn ın cıkacak ona tıkla oraya msn adresnı ve sfrenı grceksn orda sohbette acılıyor dene bakm bıııı ...Kız sen kendne twtter ac kocanın ruhu bıle duymaz ordan da yazsrz:)
slm cnm bende katıldım aranıza umarım güzel sohbetler yaparız ne zamandır girmiyordum kk ya ii oldu bende uşaklıyım 26 yasındayım nişanlıyım calısmıyorum aslen yazılımcıyım
Uzun zamandır girmiyodum ben şimdi bi aktifleşirim sen bile şaşarsın :)))
Ben nete resim koymayi sevmiyorum cnm ya ama sen hoşmuşsun heeeee
Selam cnm hosgeldn babam da bı ara usak da calısmstıı.. 23 yasndaym öğretmenm.
kızz sen çok fenasınnn alttan alttan tweeter aç diyo :))
hosbulduk cnm baban ne iş yaptı uşakta.hım sevindim bak.nerelisin ne ögretmeni tatlım.
Laa su senınkını varyaaa :S ben sana bse solıcem ole acacksn msn bak dedıklermı yap. Google gr bacım hotmaıl yaz sıgn ın cıkacak ona tıkla oraya msn adresnı ve sfrenı grceksn orda sohbette acılıyor dene bakm bıııı ...Kız sen kendne twtter ac kocanın ruhu bıle duymaz ordan da yazsrz:)