Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

kizlarrrr herkese meraba gunaydin diycem ama saat aksam olmus nerdeyse :) napiyosunuz nasilsiniz bugunnnn :) bu arada bi suru sey yazilmis oku oku bitiremedim :)

ayyy kizlar ben bu aralar bi oburlasmisim bi oburlasmisim ki bazen kendime hayret ediyorum malum sebebini biliyorum ama midem nasil kaldiriyor o kadar seyi hayret dogrusu :KK70:

sagapam sen nerelisin canimcim kac yasindasin evli misin bekar misin ogrenci misin calisiyo musun :) cok mu soru sordum ne :KK70:

elazığlıyım canım ben malatyada oturuyorum 21 olacam 10 gün sonra bekarım şükür öğrenciyim burada sosyoloji okuyorum
aynı soruları bende sana soruyorum :KK1:

bende yiyyorum ama kilo alamıyorum yiyerek zayıflıyorum sanki off

ayyy ne guzel bende kilo almasam keske :) ama gerci bende oyle hemen almiyorum yani oyle tombul oldugumu bile bilkmem am yinede bu aralar biraz fazla oldum :KK43: neyse hava isinsinda biraz sabah kosulari yapicam :) acik hava ohhh :) once saglik

ayyy ne guzel bende kilo almasam keske :) ama gerci bende oyle hemen almiyorum yani oyle tombul oldugumu bile bilkmem am yinede bu aralar biraz fazla oldum :KK43: neyse hava isinsinda biraz sabah kosulari yapicam :) acik hava ohhh :) once saglik

sporda yapmıyorum hareketli biride değilim niye kilo alamıyorum metabolizmam tavan yapmış benim

X