Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

kizlarrrr herkese meraba gunaydin diycem ama saat aksam olmus nerdeyse :) napiyosunuz nasilsiniz bugunnnn :) bu arada bi suru sey yazilmis oku oku bitiremedim :)

sagapam sen nerelisin canimcim kac yasindasin evli misin bekar misin ogrenci misin calisiyo musun :) cok mu soru sordum ne

ayyy kizlar ben bu aralar bi oburlasmisim bi oburlasmisim ki bazen kendime hayret ediyorum malum sebebini biliyorum ama midem nasil kaldiriyor o kadar seyi hayret dogrusu

sagapam sen nerelisin canimcim kac yasindasin evli misin bekar misin ogrenci misin calisiyo musun :) cok mu soru sordum ne

elazığlıyım canım ben malatyada oturuyorum 21 olacam 10 gün sonra bekarım şükür öğrenciyim burada sosyoloji okuyorum
aynı soruları bende sana soruyorum

bende yiyyorum ama kilo alamıyorum yiyerek zayıflıyorum sanki off

ayyy ne guzel bende kilo almasam keske :) ama gerci bende oyle hemen almiyorum yani oyle tombul oldugumu bile bilkmem am yinede bu aralar biraz fazla oldum neyse hava isinsinda biraz sabah kosulari yapicam :) acik hava ohhh :) once saglik

ayyy ne guzel bende kilo almasam keske :) ama gerci bende oyle hemen almiyorum yani oyle tombul oldugumu bile bilkmem am yinede bu aralar biraz fazla oldum neyse hava isinsinda biraz sabah kosulari yapicam :) acik hava ohhh :) once saglik

sporda yapmıyorum hareketli biride değilim niye kilo alamıyorum metabolizmam tavan yapmış benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…