- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #23.381
bu işin altınfa başka birşeyler olmasın
kıızzzz felaket telleği etme ablama daha çok doldurmaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabaaaa naber özleeeemmmm
adam gitgide odunlaştı mı ne abla
kıızzzz felaket telleği etme ablama daha çok doldurmaaa
idare eder canımm senden naber
iyi canım nolsun girmiyosun denk gelemedik bi dha sninle =)
eskisi kadar pek giremiyorum canım katiplikte yaklaştı klavye çalışıyorumm hep
la akşama kadar çalışıyor nelerle ugraşıyor aklına gelmemiştir dedim ama yok.çok fena intikam alcam olm çok doluyum.
,alooooooooooo sevgi melegi toplanın leynnnnnnnn
Sakin ol bebegm yaaa :)
olamam tuğçem aylardır dışarı yüzü görmüyom lan.belkim sürpriz felan beklerken hayal kırıklığıma bakarmısın lütfen bide ben kendi ağzımla didim yine çıt yok
olmaz tuğçem olmazzzz bişeyler yapmam lazım benim
bu konuları özelden yazcam sanaHaklısın cnm ben 2 gun evden cıkmadm cıldrcm sandm.. O zaman sen bunla acık acık konuscaksn bacım.. Al cocuklarını cık dsarıya gezın yanı bunada mı izin yok?? Sen de ınsansın sonucta senı cıkaramıyorsa sen cıkacaksn canm o zaman. Neden onun her dedgne tamam dıyosun kii yerınde olsam smdıye tepkımı coktaaaan koymustum.. Sen boyle yaptkca bu adam senn ne dogum gununu kutlar ne surprz yapar ne bse.. Yogunluk fln demsn ama ınsan ıstedgı kadar yogun olsun dogum gununu kutlamak agzna yapısmaz sanrm ?? Senın bu kocaya cok snırı oldum bebegm ya ben
bitirdin mi evraklarını =)
Ne btrmesı kıs :)) Mufetts hafta ıcı gelcek bende 2 3 gune btrrm cnm :) Vala bıse yapasım gelmıooo foruma gdcem sanrm alsvers yapım azck kendme ole gelrm anca ben :)
Anaaaaam arkaads aradııı bana gelıyorr odayı toplamam lazm hemen :S