- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #23.361
kime desem ben derdimi bulutlar...
Bizi dost bildiklerimiz vurdular..
Birde gurbet yarası var hepsinden derin...
Söyleyinn memleketten bir haber mi varrr yoksa yarimin gözyaşlarımı bu yağmurlar...
Günaydınn genç insanlar
kime desem ben derdimi bulutlar...
Bizi dost bildiklerimiz vurdular..
Birde gurbet yarası var hepsinden derin...
Söyleyinn memleketten bir haber mi varrr yoksa yarimin gözyaşlarımı bu yağmurlar...
Günaydınn genç insanlar
Kuzuuumm günaydınn ne bu sitemkar sözler bi sorun yok dimi canımcım?
ne günaydını kız öğle ezanı okundu.
ne var ne yok
yok be kuzum... heo aynı şeyler işte su an öyle bir sınav veriyorum ki.. biran bakıyırım hiç kurtulamıcam biran bakıoyrum biliyorum geçecek bitecek.. şarkı dinliyordumm öyle giriş yapım dedimm nasılsınız topumunn güzel insanları
ablacımm yen uyNDINN ben bir tek pazarm zvar zaten uyuym dedimm de annem sagolsun başımda borozon gibiiiyiymmm diyimm hadiii sende ne var ne yokk bakımm bizim elemanlar nerde
Dediğin gibi her ne yaşıyorsan senin sınavındır.. Sabret bitanem inşallah geçecek..
Ben çok iyiyim tatlım sen?
iyi dir özlemim.toplaşırlar birazdan benimde hiç havam yok be özlediğim
benimki geçen hafta dışarı çıkaracaktı çıkaramadı. buhafta çıkacaktım çalışıyor. benim bi şekilde doğum gununmü kutlamadığının intikamını allmam lazım la. yoksa patlicamneden ablamm sana ne oldu bakımmmm
benimki geçen hafta dışarı çıkaracaktı çıkaramadı. buhafta çıkacaktım çalışıyor. benim bi şekilde doğum gununmü kutlamadığının intikamını allmam lazım la. yoksa patlicam
Kadere inanırım olacak olacak
la untsa canım feda la söyledim doğum gunum benim bugun dedim hiç tın yok haaaaa iyi iyi .dedi la hiç bir kıpırdaşma olmadı la ne oldu bu adamaaaaadogüm gününü mü unuttu
la untsa canım feda la söyledim doğum gunum benim bugun dedim hiç tın yok haaaaa iyi iyi .dedi la hiç bir kıpırdaşma olmadı la ne oldu bu adamaaaaa
olacakk demii hadi inşallah yaptım olacakk
Aynen öyle olacak olacak! Bekle ve gör
Kuzumm ben biraz dışarı çıkıcam görüşürüz yine öptüm üzme sakın tatlı canını
Hadi görüşürz
oduna bak ya hata sende ablacım ne diye söylüyorsun bırak ya bırak.. ben olsam konuşmazdım onunla dersini en güzel şekilde verirdimmm
la akşama kadar çalışıyor nelerle ugraşıyor aklına gelmemiştir dedim ama yok.çok fena intikam alcam olm çok doluyum.