Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Hiçç canım merak ettim finaller falan dediğin için kızlar ben de 19 yasındayım hukuk okuyorum burun estetiği oldum çalışmak istiyorum biraz para biriktirmem lazım inş ben de iş bulurum :KK70: kısaca tanıttım kendimi

bölümün çok güzelmi kızçemm ya vala tebrik ediyorum seni
neden oldun ki çok mu kötüydü :26:
ama bence insanın dogal halidir en güzel olanı

hoşgeldinnn kızçemm sefalar getirdinnn :KK16: :KK16:
evet gerçekten de öyle oluyor ama artık budasın bak ben seni yalnız bırakmammmmmmm beyaa :)): :KK66:
nasılsın bakıyımm anlat bir :))

Cokkk hosbuldummmmm :KK16:

eksikk olmaa kisceeeemm valla iyiyimm sizler nasilsinizzz biraz sevgililer gününün yaklasmasi skntisini yasiyorumm hediye konusu falan biseyler düsündüm ama bilemiyorumm pöf cok zor bi konuuu asil sizlerrde neler varr neler yokk :KK1:

oy kızçem ya üzülmee allah kavuştursun anne özlemi nasıldır bilirim elbet döneceksin bak çok az kalmış çok da güzel puanın varmış inşallah biryerlere gelirsin
Normal hayatın nasıl gidiyor dersler haricinde evde kaldım demiştin niye öyle düşünüyorsun anlat bakem bir :KK53:

inşallah kuzucum hayırlısıyla bi bitsinde :) normal hayat kalmadı bu sene bende cok yogunum kuzum insanlıktan cıktım resmen . evde kaldım yani bekarım manasında soyledım canım. :KK1:

Ben tam burslu beykentte okuyorum okul değiştirmek istiyorum keşke özelde tam burslu yazıcağıma devlete gitseydim çok pişmanım
Marmara üniversitesi öss puanına da bakıyo geçişlerde ordan avantajlıyım bu sene geçicem inş kurtulucam

Ben tam burslu beykentte okuyorum okul değiştirmek istiyorum keşke özelde tam burslu yazıcağıma devlete gitseydim çok pişmanım
Marmara üniversitesi öss puanına da bakıyo geçişlerde ordan avantajlıyım bu sene geçicem inş kurtulucam

Çok iyi düşünmüşsün bence de devlete geçmeye bak. Bazı hukuk büroları devlet üniversitesi mezunlarına öncelik tanıyorlar, ilanlarda gördüm.

Cokkk hosbuldummmmm :KK16:

eksikk olmaa kisceeeemm valla iyiyimm sizler nasilsinizzz biraz sevgililer gününün yaklasmasi skntisini yasiyorumm hediye konusu falan biseyler düsündüm ama bilemiyorumm pöf cok zor bi konuuu asil sizlerrde neler varr neler yokk :KK1:

bende iyi gibiyim diyelim öyle oluyum kızçemm :KK8:
niye sıkıntı yaşıyorsun ki hediye konusunda :44:

inşallah kuzucum hayırlısıyla bi bitsinde :) normal hayat kalmadı bu sene bende cok yogunum kuzum insanlıktan cıktım resmen . evde kaldım yani bekarım manasında soyledım canım. :KK1:

hee anladım kızçem aman ya dert ettiğin şeye bak mis gibi mesleğini eline almışın daha ne olsun :105:
ya ben nöremm :KK70: :KK70: ne okuyorum ne çalışıyorumm bir işe yaradığım yok :KK53:

bende iyi gibiyim diyelim öyle oluyum kızçemm :KK8:
niye sıkıntı yaşıyorsun ki hediye konusunda :44:

hee anladım kızçem aman ya dert ettiğin şeye bak mis gibi mesleğini eline almışın daha ne olsun :105:
ya ben nöremm :KK70: :KK70: ne okuyorum ne çalışıyorumm bir işe yaradığım yok :KK53:

Valla biseyler düsündümde nasil olur onu bilmiyorum iste begenirmi begenmezmi fikrimimi degistirmeliyim pöf zor konularr :KK43:

Çok iyi düşünmüşsün bence de devlete geçmeye bak. Bazı hukuk büroları devlet üniversitesi mezunlarına öncelik tanıyorlar, ilanlarda gördüm.

Diplomada tam burslu yazıcakmış ama yine de istemiyorum yaa
Belki de geçmem psikolojiye çap yaparım o kadar karrsızım ki sne sonu belli olucak her şey
Sen hangi okulda yuksek lisans yapıyosun istanbuldan mısın

Son düzenleme:

beykent ayazagadayım demeee :KK70: ben de beykentteym lanet edıorm o salaklarla okuduguma

Diplomada tam burslu yazıcakmış ama yine de istemiyorum yaa
Belki de geçmem psikolojiye çap yaparım o kadar karrsızım ki sne sonu belli olucak her şey
Sen hangi okulda yuksek lisans yapıyosun istanbuldan mısın

Ben İstanbul'da avukatım. Kocaeli Üniversitesi'nde yüksek lisans yapıyorum. Nefret ediyorum hukuktan ya.

ya ben nöremm :KK70: :KK70: ne okuyorum ne çalışıyorumm bir işe yaradığım yok :KK53:[/QUOTE]

aman kuzum hersey kısmet dime üleee

mrb kızlar ben geldım 1 hafta aradan sonra.yegenım oldu benıiiiimmm :) izmirdeydim 1 hafta nasılsınız bakalım bende yenilerdendim

ne kadardır birliktesiniz ki daha önce kutladıınız mı o zaman ne almıştın :44:

Valla ilk kutlicagimiz özel gün acikcasi, fazla olmadi birlikteligimiz yarim sene kadar.. Bi konu actim bunun üzerine yani düsündügüm seylerle ilgili,

Kizlar aslinda bi okuyup fikir verseniz cok sevinirim, iliskiler duygular ve hayatin icinden kisminda kizlar düsüncelerinizi paylasirmisiniz basligiyla,,

Fikir ve önerilerinize gercekten ihtiyacim varr aslindaa :105:

X