Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

bugün konuşursunuz birazdan gelecek oda aynı ben :KK53: evde otura otura patlama yaşıyoruz :KK53:
evet öyle yapıyorlar valla kızçem bende anlamıyorum bir türlüü neyse bakalım canları sagolsun napalımm :KK59:

a aaaa olmadı bak şimcik :KK59: benim aklım hep burda ama kayınvalidemler var bizde salıya ancak görüşürüz:KK43: elveda:KK43:((((

yannii.birisi ztn dogurdu kesin :KK53:digerleride artık neler yapıolarrrsa sıkılmıolar deemekki aramıyolar burayı :KK19:

kesin kesin kızçem o dogurdu zaten :KK1:
valla tatlım inanırmısın başka topiklere bakıyorum da inan bizim gibi sıcak davranan yok ama bende anlamıyorumm :KK59:

slm kızlar napıyosunuz

oo kimler gelmiş kimlerr :KK31: kaç gündür nerelerdesin hı :KK57:

kesin kesin kızçem o dogurdu zaten :KK1:
valla tatlım inanırmısın başka topiklere bakıyorum da inan bizim gibi sıcak davranan yok ama bende anlamıyorumm :KK59:

oo kimler gelmiş kimlerr :KK31: kaç gündür nerelerdesin hı :KK57:

baktım konusmalarda adım hıç gecmemıs o yuzden ozleyın dedım:KK33::KK33: gırıyodum ama kımse olmuyodu çıkıyodum zaten mısafırler geldı gece gırdım hep canımm o zan da sız yoktunuz

baktım konusmalarda adım hıç gecmemıs o yuzden ozleyın dedım:KK33::KK33: gırıyodum ama kımse olmuyodu çıkıyodum zaten mısafırler geldı gece gırdım hep canımm o zan da sız yoktunuz

oy kızçem hiç olur mu ya evde patlayacağına gel sene sen buraya :31.
ben baktım bir kere öyle olmuş bir kerem tamam mı seni seni söz inkar etmee cezanı cekeceksinn :KK1: :KK1:

tabisideeeeeeeeeee..bak geliyolar ztn teker teker :KK53:
ivvettttttttttttttttttttttt :KK66: :KK66: ben acıktım ama yaa :KK56: :KK56:

hayırrrrrrrr bir kereden fazla girdim ama çok duramadım zaten tatlım :KK19::KK19: siz nasılsınız naptınızz

iyi hadi kızçem öyle olsun bağlımm :))
aman kızçem ben nasıl oluyum işte bıraktığın gibiyim :KK53:
sen nasılsınn :))

ivvettttttttttttttttttttttt :KK66: :KK66: ben acıktım ama yaa :KK56: :KK56:

iyi hadi kızçem öyle olsun bağlımm :))
aman kızçem ben nasıl oluyum işte bıraktığın gibiyim :KK53:
sen nasılsınn :))

aynı ruh halınde mısın yoksam:KK20::KK20::KK20: vala benım aldıgım kararlar sarpa sarıyo ya bıraz canım sıkkın aglamktan kosuldum ya tam boslukta olmaktan cıkıyorum bı karar alıyorum oda elımde patlıyooo:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

aynı ruh halınde mısın yoksam:KK20::KK20::KK20: vala benım aldıgım kararlar sarpa sarıyo ya bıraz canım sıkkın aglamktan kosuldum ya tam boslukta olmaktan cıkıyorum bı karar alıyorum oda elımde patlıyooo:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

sayılır kızçemm :105:
aa niye ne oldu neden elinde patladı niye ağlıyorsun anlat bakıyım bir ne oldu :26:

bak kızçem beni deli etme anlat diyommm :KK57:

hanı ben sana demiştim ya artık boslukta degılım bı karar aldım alese hazırlancam oyp ye falan gırcem dıye .. sımdı kaç almam gerekıyo falan dıye baktımm alesten 85 alsam bıle taban puanına bıle yetmıyo ıng sart ama benım ıng yok 5 ayda ıkısıne hzırlanma ıhtımalım yokk normalde ıngılızce sınavına gırılmıyodu unıwersıteye ataman yapıldıktan sonra dewlet sana hem maas baglıyo hemde devletın sana sagladıgı 6 aylık ıng egıtımınden ucretsız yararlanıyosun.. ben alesten 85 90 alsam okul paunım 79 oyp paunım max 70 74 arası oluyo oyp ıle atanan 79 la ve 85 aralıgında atanmıs yıne moralım çok bozuldu ben çok ınanmıstım kuzumm yaa:KK14::KK14::KK14:

hanı ben sana demiştim ya artık boslukta degılım bı karar aldım alese hazırlancam oyp ye falan gırcem dıye .. sımdı kaç almam gerekıyo falan dıye baktımm alesten 85 alsam bıle taban puanına bıle yetmıyo ıng sart ama benım ıng yok 5 ayda ıkısıne hzırlanma ıhtımalım yokk normalde ıngılızce sınavına gırılmıyodu unıwersıteye ataman yapıldıktan sonra dewlet sana hem maas baglıyo hemde devletın sana sagladıgı 6 aylık ıng egıtımınden ucretsız yararlanıyosun.. ben alesten 85 90 alsam okul paunım 79 oyp paunım max 70 74 arası oluyo oyp ıle atanan 79 la ve 85 aralıgında atanmıs yıne moralım çok bozuldu ben çok ınanmıstım kuzumm yaa:KK14::KK14::KK14:

kızçem misafir geldi k. bkman aniden cıkmak zorunda kaldım.
oy tatlım ya ben sana o günde demiştim değil mi .. çok umutlanma diye olsun vardır bundada bir hayır neden canını sıkıyorsun kızçem bu olmasa başka sı olur bunun için canını sıktığına değer mi hı

X